Магазини взуття в Барселоні

  1. Фірмові магазини взуття в Барселоні іспанських виробників
  2. Мультибрендові магазини взуття в Барселоні
  3. Взуття в торговий центрах Барселони

сонячна   Барселона   приваблює сотні тисяч туристів своїм приємним кліматом, мальовничими пейзажами, чудовою архітектурою і, безумовно, можливістю здійснити незабутній   шопінг

сонячна Барселона приваблює сотні тисяч туристів своїм приємним кліматом, мальовничими пейзажами, чудовою архітектурою і, безумовно, можливістю здійснити незабутній шопінг . Якість взуття, виробленої в Іспанії, відповідає найвищим вимогам, а продумане облаштування магазинів робить процес покупок максимально комфортним і приємним. Барселона, магазини взуття ... Справжній рай для любителів шопінгу!

Щоб зорієнтувати вас в достатку представлених товарів, пропонуємо список кращих магазинів іспанських марок взуття в Барселоні.

Фірмові магазини взуття в Барселоні іспанських виробників

Фірмові магазини взуття в Барселоні іспанських виробників

Луїс Мануель (Lluis Manuel) - взуттєвий магазин, розташований у відомому численними пам'ятками районі Барселони - готичному кварталі . Магазин реалізує якісне взуття іспанської марки Тоні Понс (Toni Pons), яка існує вже майже 70 років. У виробництві взуття Тоні Понс застосовується ручна робота і використовуються тільки натуральні матеріали, такі як текстиль та шкіра. Модельний ряд відрізняється різноманітністю і оригінальністю.

Адреса: Carrer de Ferran, 37.

Корбет Бутс (Corbeto's Boots) - магазин ковбойських чобіт іспанської марки Корбет є національним лідером в своїй галузі. Модельний ряд чобіт неймовірно широкий, цей бутик - рай для любителів західної культури . Окрім взуття магазин також продає деякі елементи одягу та аксесуари.

Адреса: La Rambla, 40.

Адреса: La Rambla, 40

Панама Джек (Panama Jack) - магазин взуття відомої іспанської марки, який розташовується в самому центрі району Ешампле . Панама Джек - це взуття ручної роботи найвищої якості.

Адреса: Rambla de Catalunya, 98-BIS.

Юдиних (Nagore) - магазин в районі Граса, який реалізує іспанську взуття однойменної марки. Історія бренду починається зі знаменитих сандалій «меноркінас» (menorquinas), що народилися в Менорке . В даний час це жіноче взуття ручної роботи всіх видів моделей, що характеризується високою якістю і комфортом.

Адреса: Carrer d'Asturies, 50,

Адреса: Carrer d'Asturies, 50,

Касимиро (Casimiro) - спеціалізований магазин в старому місті , В якому представлені моделі взуття для професій світу розваг, танцюристів та артистів. Кожна пара виробляється із спеціального матеріалу, придатного для певної мети використання. Ручна робота, оригінальний дизайн і творчий підхід - ось головні відмінні риси Касимиро.

Адреса: Carrer de Joaquin Costa, 57

Лоттуссе (Lottusse) - цей бренд був створений в кінці XIX століття на Балеарських островах . Лоттуссе спеціалізується на виробництві високоякісного жіночого та чоловічого взуття, яка реалізується своєю мережею магазинів.

Адреси: Rambla de Catalunya, 103; Francesc Macia, 1; Passeig de Gracia, 13.

Адреси: Rambla de Catalunya, 103;  Francesc Macia, 1;  Passeig de Gracia, 13

Будинок Муніч (Casa Munich) - магазин дизайнерської спортивного взуття каталонської марки, знаходиться в районі Ла Рібера. Каса Муніч - це справжня взуття Барселони, столиці Каталонії . Модна, сучасна і стильна взуття відповідає найвищим вимогам якості і смаку.

Адреса: Carrer Antic de Sant Joan, 4.

Кастаньер (Castaner) - легендарна іспанська компанія, що здобула популярність завдяки оригінальним жіночим сандаль. В даний час діапазон моделей взуття досить широкий. Якщо вас цікавить покупка взуття в Барселоні, то пропонуємо відвідати магазин Кастаньер, який знаходиться недалеко від парку Туро.

Адреса: Carrer del Mestre Nicolau, 23.

Адреса: Carrer del Mestre Nicolau, 23

Фаррутч (Farrutx) - магазин іспанської взуття марки Farrutx, відмінною рисою якої є оптимальне поєднання естетики і комфорту. Більшість моделей - жіночі, проте є і чоловіче взуття.

Адреса: Av. de Pau Casals, 12.

Кампер (Camper) - мережа магазинів іспанського бренду Кампер, що представляє взуття химерного дизайну. Кампер робить різний дизайн для лівої і правої ноги, використовує яскраві кольори , Незвичайні форми, оригінальні високоякісні матеріали.

Адреси магазинів: Rambla de Catalunya, 122; Plaza Cataluna, 14 4? Planta; Passeig de Gracia, 100; Passeig de Gracia, 2-4; Placa dels Angels, 4. Bajos 3 ?; C \ Valencia, 249.

Мультибрендові магазини взуття в Барселоні

Мультибрендові магазини взуття в Барселоні

Касас (Casas) - найбільша мережа мультибрендових магазинів, заснована ще в 1923 році. Магазини Касас можна знайти на Av. Portal de l'Angel, 40; в торговому центрі Глорієс (Les Glories), в Макініста (La Maquinista) на Paseo Potosi, 2. Завдяки величезному досвіду продажів кожен магазин мережі відповідає найвищим стандартам якості обслуговування покупців. В Касас представлені кращі національні та міжнародні бренди взуття. Магазини мережі пропонують покупцеві величезний вибір. Якщо ви ставите питанням, де купити взуття в Барселоні для всієї родини , То однозначну відповідь - це Касас.

Адреси: Av. Portal de l'Angel, 40; на Av. Diagonal, 208; Paseo Potosi, 2.

Чіаралуна (Chiaraluna) - мультибрендовий магазин, розташований в районі Борн. Тут представлена ​​ексклюзивна жіноче взуття міжнародних брендів. Інтер'єр магазину відповідає законам мінімалізму , І розкішні взуттєві пари є його головною прикрасою. Асортимент магазину доповнюють сумки та аксесуари ручної роботи.

Адреса: Carrer dels Flassaders, 34.

Адреса: Carrer dels Flassaders, 34

Вог Барселона (Vogue Bcn) - велика мережа магазинів в Барселоні, що представляє безліч взуттєвих марок і найрізноманітніші моделі, від простих і лаконічних до неймовірно оригінальних і ексклюзивних.

Адреси: Rambla de Catalunya, 33; C \ Urgell, 286; Passeig de Gracia, 30; C \ Muntaner, 242; C \ Gran de Gracia, 91; C \ Sants, 409; Av. Portal de l'Angel, 12; C \ Portaferrissa, 17.

Ед Шуз (Ed Shoes) - магазин взуття в Барселоні, що спеціалізується на продажу сучасної і елегантного жіночого взуття різних брендів, в більшості своїй французьких марок Клержері (Clergerie), Рікель (Rykiel) і Сантіні (Santini). Ед Шуз пропонує величезну кількість оригінальних моделей на будь-який смак .

Адреса: на Rambla de Catalunya, 131.

Адреса: на Rambla de Catalunya, 131

Роялті (Royalty) - мультибрендовий магазин ексклюзивного взуття. Якщо ви цінуєте якість таких брендів, як Кампер (Camper), Кларкс (Clarks), Тімберленд (Timberland), Кікерс (Kickers), Арче (Arche) та інших - ви можете купити взуття в Барселоні в Роялті.

Адреси: Av. Portal de l'Angel, 36; Calvet, 23; Rambla de Catalunya, 90.

Взуття в торговий центрах Барселони

Взуття в торговий центрах Барселони

Купити взуття в Барселоні можна не тільки в спеціалізованих магазинах, але і в торгових центрах.

Ель Корт Інглес (El Corte Ingles) - один з кращих і найпопулярніших торгових центрів країни. Найбільша мережа магазинів Іспанії, що володіє всіма видами товарів, в тому числі взуттям. Відвідувачі магазину мають вибір з більш ніж ста різних марок, перерахувати все не представляється можливим. На питання «яке взуття можна купити в Барселоні?» Ель Корт Інглес відповідає: «будь-яку».

  • 24HRS - найпопулярніша іспанська марка в сегменті «комфорт»;
  • Іспанітас (Hispanitas) - відомий бренд іспанської взуття, що створює якісні чоловічі та жіночі моделі;
  • Піколінос (Pikolinos) - комфортне взуття принципово коричневих відтінків, від молочного до темного;
  • Чіе Міар (ChieMihara) - взуття на невисокому каблуці, заслужила довіру таких відомих особистостей, як Холлі Беррі, Софія Коппола, Селін Діон;
  • Кларкс (Clarks) - зручна і стильне взуття, що має майже 200-річну історію;
  • Мартінеллі (Martinelli) - елегантний дизайн і високоякісні матеріали іспанської жіночого та чоловічого взуття;
  • Вондерс (Wonders) - іспанська взуття ручної роботи, а також багато інших марки.

Величезний вибір Ель Корт Інглес дозволяє без праці і з комфортом вибрати і купити іспанську взуття в Барселоні або взуття іншого виробника.

Адреси центрів в Барселоні: Av. Diagonal, 471; Av. Diagonal, 617-619; Plaza de Cataluna, 1-4; Av. de Francesc Macia; C \ Salvador Dali, 15-19.

Ще один найбільший торговий центр Ла Рока Віладж (La Roca Village) знаходиться за півгодини їзди від міста, в Santa Agnes de Malanyanes. Дістатися в Ла Рока Віладж можна на автомобілі або поїзді з вокзалу Сантс в Барселоні. Ла Рока Віладж складається з понад 130 бутиків, що пропонують розкішні товари провідних світових брендів. Серед них і магазини взуття:

  • іспанська марка взуття на низькому ходу Претті Балерінас (Pretty Ballerinas);
  • згадана вище каталонська взуття Муніч (Munich);
  • взуття Лоттуссе (Lottusse) - також іспанська;
  • французьке взуття престижного бренду Сандро (Sandro);
  • відома швейцарська марка МВТ (Masai Barefoot Technology) і безліч інших.

Список взуттєвих марок і магазинів неймовірно широкий, і, щоб переконатися в цьому, потрібно приїхати в Барселону і побачити на власні очі взуттєве достаток і різноманітність. Незважаючи на те, що, наприклад, взуття в Барселоні в грудні - це демісезонні чоботи, тут ви знайдете і теплі моделі, які підходять для морозної грудневої Росії. Як, втім, і літні босоніжки - абсолютно всі варіанти взуття, будь-яких фасонів, кольорів і матеріалів чекають вас в магазинах Барселони.

А Центр послуг для бізнесу і життя в Іспанії «Іспанія по-російськи» нагадує вам, що ми готові організувати для вас найкращий відпочинок в Іспанії і запропонувати індивідуальні шопінг-тури в будь-яких куточках країни. За будь-якою допомогою і консультацією звертайтеся до нас за телефонами, вказаними на сайті!

Тепер найпопулярніші статті про життя в Іспанії і корисні Лайфхак від інсайдерів ви зможете прочитати на нашій сторінці в «Яндекс.Дзен». Підписуйтесь!

Потрібна допомога в Іспанії? Центр послуг «Іспанія по-російськи» - це понад 100 найменувань послуг російською мовою в будь-якому регіоні Іспанії.

+7 495 236 98 99 або +34 93 272 64 90 , [email protected]

4. Bajos 3 ?
На питання «яке взуття можна купити в Барселоні?
Потрібна допомога в Іспанії?

Новости