Магічний і лікувальний місячний камінь

  1. Магічні властивості місячного каменю
  2. Лікувальні властивості місячного каменю

Зміст статті:

З давніх часів вважається, що місячний камінь - це скам'янілий місячне світло, що прийшов від нашої найближчої сусідки Місяця З давніх часів вважається, що місячний камінь - це скам'янілий місячне світло, що прийшов від нашої найближчої сусідки Місяця. Напевно, таку назву цього мінералу визначено через незвичайний зовнішній вигляд. Я не один раз бачила в ювелірному салоні кільця, сережки, намиста, кулони, брошки, браслети з місячним каменем. І завжди дивувалася незвичністю самого мінерального каменю.

Чи то ювеліри вміють так майстерно обробляти камінь, чи то від самої природи в ньому закладено так, що, якщо гарненько придивитися, в прохолодному ніжно блакитному світінні можна побачити: як ніби всередині мінералу грає теплий лілово-рожевий або жовто-оранжевий промінчик. І, дійсно, часом здається, що він схожий на маленького мерехтливого сонячного зайчика. Ось такий цікавий, загадковий камінь.

Прекрасні ювелірних справ майстра, втілюючи всю свою «буйну» фантазію, завжди оточують цей камінь такий витонченої вишуканою оправою з благородних металів, що на світ з'являється шедевр, гідний нашої уваги, милування, захоплення і величезного бажання придбати і носити його, не знімаючи. Будь-яка дівчина буде виглядати справжньою «Місячної богинею», надівши такі чудові прикраси з місячним каменем.

Магічні властивості місячного каменю

Місячний камінь володіє магічною світінням і його вплив посилюється з повним місяцем. Він є щасливим талісманом для творчих людей, філософів, а також для закоханих людей. Вважається, що місячний камінь сприймає, посилює любов, оживляє трохи охолонули романтичні почуття. Його носять, щоб притягнути і привнести ці почуття в своє життя. Ще древні індуси помітили, що місячний камінь поглинає місячну енергію і заспокоює збуджений розум, розвиває мрійливість, ніжність, чуттєвість. Магічний вплив місячного каменю сприяє примиренню закоханих, зміцненню шлюбних уз, допомагає залученню в будинок благополуччя, взаєморозуміння, щастя. Якщо людина самотня, то йому тим більше необхідно носити кільце з місячним каменем, щоб притягнути до себе чисту і піднесену любов, створити добру сім'ю і побудувати гарний будинок.

Місячний мінерал, будучи всього лише каменем за своєю природою, володіє такою силою, яка може допомогти нам розвиватися в правильному напрямку, накопичувати, зберігати в собі, виявляти і випромінювати наш внутрішній світ, який він так ясно і нескінченно відображає ...

Місячний мінерал, будучи всього лише каменем за своєю природою, володіє такою силою, яка може допомогти нам розвиватися в правильному напрямку, накопичувати, зберігати в собі, виявляти і випромінювати наш внутрішній світ, який він так ясно і нескінченно відображає

Лікувальні властивості місячного каменю

Лікування камінням ( літотерапія ) Використовується вужа давно. Місячний камінь може заспокоїти гнів, зняти дратівливість, усунути внутрішнє душевне напруження. Напевно, тому в тибетській медицині застосовували його для лікування від епілепсії, від інших душевних і нервових хвороб. Він благотворно впливає на серцево-судинну систему, покращує роботу нирок і видільної системи. Якщо носити кільце з місячним каменем на правій руці - буде стимулюватися творчий потенціал на створення чуттєвих художніх образів, картин, віршів та інших творів мистецтв, а якщо на ліву руку одягати - допомагатиме бути уважніше, поблажливіше, доброжелательнее до оточуючих людей, залагоджувати конфлікти і суперечки без криків і істерик.

Місячний камінь здатний віддавати свою енергію і впливати на ріст і розвиток рослин. Через деякий час ослаблене рослина поруч з цим мінералом стане виглядати більш здоровим, зазеленіє, посвіжішає, і знову буде радувати своєю красою.

Багато мінеральні камені, в тому числі і місячний камінь, є найчистішими проявами природного світіння і випромінювання божественної енергії, демонструють справжню сутність краси духовної досконалості в матеріальній формі. Вони спонукають нас, приймаючи від них енергію, відчувати себе щасливими людьми, віддавати власне внутрішнє світіння і свій позитив своїм коханим і близьким. Допомагаючи тим, кому потрібна твоя допомога і ти сам допомагаєш собі. Адже, чим більше ми шлемо позитивної енергії у всесвіт, тим більше ми отримаємо позитиву у відповідь.

Грунтуючись на особистому досвіді, я хочу дещо порадити. Якщо з'явилося бажання придбати кільце з місячним каменем і готовність до покупки, то бажано провести таке невелике «магічне» дію: перебуваючи в спокійному стані з ясним розумом і відкритим серцем, взяти кільце з місячним каменем в руки на деякий час. Потім його надіти на пальчик і постаратися вловити свої інтуїтивні відчуття і уявні одкровення, встановити свідомий і підсвідомий контакт. Купувати виріб тоді, коли відчуєш чуттєве єднання, позитивне відчуття і розуміння в душі, що ти відчуваєш і приймаєш камінь так, ніби він відчуває і приймає тебе теж взаємно. Такий досвід - завжди корисна справа при розпізнаванні справжнього призначення, якого то б не було предмета, керуючись власними внутрішніми відчуттями. Особливо, коли вибираєш що-небудь з мінеральних каменів або металів для ефективного лікування та зцілення.

Тим часом, справжній натуральний місячний камінь зараз - це не частий «відвідувач» ювелірних салонів і інтернет-магазинів. Поряд з ним до нашого увазі представляються прекрасні прикраси з особливого сорту муранського скла з тим же небесним кольором і тією ж назвою.

Найчастіше оправу для такого загадкового мінералу ювеліри роблять зі срібла.

Вартість срібних кілець з натуральним місячним мінералом досить висока (не менш, ніж у турмалінових браслетів ), А прикраси з простих ювелірних сплавів зі скляною імітацією місячного каменю коштують недорого і більш доступні для любительок такого чарівного каменю.

Біжутерія з муранського скла, назва якого походить від його джерела з заводів на острові Мурано у Венеціанській лагуні, вважається ексклюзивним виробом і предметом розкоші, займає гідне місце в колекціях прикрас з місячного каменю. Цікаво те, що муранским майстрам, які працюють за своїм секретним технологіям, в совершенности даються імітації не тільки місячного каменю, але і інших дорогоцінних каменів ...

Новости