Майки з логотипом

  1. Замовити майки з логотипом в Мінську
  2. Оплата і доставка
  1. Головна сторінка
  2. Майки з лого
  3. Сувенір Бай пропонує компаніям замовити майки з логотипом в Мінську за вигідною ціною. Майки з логотипом на замовлення - це відмінний спосіб перетворити повсякденний одяг в унікальний подарунок!



    Замовити майки з логотипом в Мінську

    Одяг з прикольними написами є одним з модних трендів нашого часу. Вона не тільки красиво виглядає, але і підкреслює індивідуальність людини. Майки з написом на замовлення в Мінську стали дуже популярні, їх купують як в якості подарунка близьким людям, так і в якості уніформи співробітників самих різних організацій. Розглянемо основні способи нанесення малюнка на тканині і сферу їх застосування.

    Методи друку:

    1. За допомогою текстильного принтера. В цьому випадку трикотажний виріб проходить через друкований механізм, так само, як і папір. До переваг методу відноситься можливість індивідуального оформлення кожної футболки, а до недоліків - невисока продуктивність.
    2. Непряма друк здійснюється спочатку на паперовому носії, а потім малюнок переноситься на трикотаж. Залежно від виду тканин використовуються різні методики.
    3. Термічна аплікація виконується з різнокольорових шматочків плівки, які при високій температурі приклеюються на виріб.
    4. Шовкографія є промисловим методом, відрізняється високою швидкістю друку, але буває непридатна для індивідуальних замовлень через довгої настройки верстата на певне зображення.

    Отже, замовити майки з написами оптом і в роздріб можна в різних варіантах виконання.

    Кому і коли може стати в нагоді одяг з написами:

    1. Організаціям. Так, спортивні команди і великі торгові компанії замовляють футболки з логотипами, щоб їх співробітники були впізнавані. Купити прикольні майки з написами в інтернет-магазині недорого можна в будь-якій кількості, що дозволить в короткі терміни забезпечити весь колектив оригінальної спеодеждой.
    2. В якості подарунка другу, коханій людині, родичеві. Тут можна придумати безліч варіантів напису в залежності від імені і роду занять винуватця торжества.
    3. Люди з рідкісними хобі не завжди можуть знайти в продажу відповідну своєму захопленню одяг. У нас можна замовити футболку з малюнком на тему будь-яких екстремальних видів спорту.

    Оплата і доставка

    Процес нанесення принта на тканину займає від кількох годин до 1 доби. Можливе виконання термінового замовлення за додаткову плату.
    Замовити футболку з написом за вигідною ціною онлайн нескладно. Оплатити замовлення можна будь-яким способом: через WebMoney, банківську карту або післяплатою. Ми здійснюємо своєчасну доставку товару в в Брест, Гродно, Вітебськ, Могильов, Гомель і інші населені пункти. Наш магазин "Сувенір Бай" - це висока якість продукції за доступними цінами, надійність і пунктуальність.

    Наш магазин Сувенір Бай - це висока якість продукції за доступними цінами, надійність і пунктуальність

    Схожі товари:

Новости