Маленьке чорне плаття: фото модних фасонів, як і з чим носити маленьке чорне плаття

  1. Історія класичного маленького чорного плаття: хто його придумав?
  2. Опис моделей маленьких чорних суконь для жінок
  3. Красиві маленькі чорні сукні-трапеції і з запахом
  4. Як вибрати фасон маленького чорного плаття для повних і худих
  5. Аксесуари до маленького чорного плаття, фото макіяжу та манікюру
  6. Що одягнути з маленьким чорним платтям: грація для корекції фігури
  7. З чим носити маленьке чорне плаття в стилі Коко Шанель та фото образів
  8. З якою взуттям і прикрасами носити маленьке чорне плаття на побачення
  9. Стиль і мода: маленьке чорне плаття на весілля

Маленьке чорне плаття: ці три слова уособлюють цілу епоху і означають лише одне - мода поза часом. Простота, доведена до досконалості; мінімалізм, який став іконою стилю; універсальність, що дозволяє використовувати цю деталь гардеробу абсолютно для всіх життєвих ситуацій. Маленьке чорне плаття: ці три слова уособлюють цілу епоху і означають лише одне - мода поза часом

Хто придумав маленьке чорне плаття і як його найвигідніше його дати?

Де можна з'явитися в цьому вбранні, і який підібрати до нього макіяж? Яке білизна найкраще підкреслить простоту і оригінальність моделі?

Отже, про все докладно ...

Історія класичного маленького чорного плаття: хто його придумав?

«Завжди потрібно мати в своєму гардеробі хоча б одну модель маленького чорного плаття» - ця фраза обов'язково спливає в розмові жінок, які скаржаться, що їм нема чого одягти.

Неначе володіння класичним чорним платтям вирішить всі рівняння моди!

Ця ж фраза, що стала банальною, часто звучала в затуманених головах спонтанних покупців, нездатних вкласти гроші в його придбання, але готових їх витрачати на десятки куди менш необхідних речей.


Ця ж фраза, що стала банальною, часто звучала в затуманених головах спонтанних покупців, нездатних вкласти гроші в його придбання, але готових їх витрачати на десятки куди менш необхідних речей

І все ж, хочете вірте, хочете ні, але мода на маленькі чорні сукні вічна - саме ця річ гарантує вам десятки образів, від самого вишуканого до самого суворого.

Досить знати, з чим носити маленьке чорне плаття і в залежності від ситуації змінити балетки на туфлі на високих підборах, смокінг на шкіряну куртку, непрозорі ажурні колготки на панчохи в сіточку. Поняття «стиль» і «маленьке чорне плаття» - це в якомусь сенсі наріжні камені продуманого, шикарного і практичного гардероба.

Цілих два роки тільки в чорних сукнях, часто повсякденних - так носили траур жінки в XIX столітті.

Мало того, що їм доводилося дивитися на своє відображення в дзеркалі - о, цей погляд побитої собаки! - так їх ще й позбавляли права на фантазію, змушуючи забути про витребеньки і канарковому кольорі. Під час Першої світової війни дружини, сестри і матері втрачали чоловіків, братів, синів, і протягом декількох років по вулицях ходила ціла армія одягнених в непрактичні чорні сукні жінок, підмітати подолом пил.

На початку минулого століття життя слабкої статі стала більш активною, вони втомилися від невідповідної одягу. Їм не терпілося позбутися корсета.

Історія маленького чорного плаття в тому вигляді, про який ми зараз знаємо, почалася в 1926 році, коли про себе заявила якась Габріель, яка вирішила, ймовірно, що наступні два століття її ім'я неодмінно стане асоціюватися з геніальністю і викликатиме істерику у жіночого населення при появі кожної нової моделі в її магазинах.

Шанель зважилася на немислиме: вона вкоротила поділ і повернула гідність чорному кольору.

Саме їй належить виконана підступності фраза, вимовлена ​​на адресу її буржуазних клієнток: «Рішуче, вони занадто погано одягнені! Я їх усіх одягну в чорне, щоб прищепити їм смак! »

Геніальний маркетинговий хід. Шанель відреагувала на охопила жінок спрагу свободи.

Найперше маленьке чорне плаття від Шанель - це просте чорне плаття з довгими рукавами, довжиною по коліно або трохи вище. Журнал Vogue опублікував начерк майбутньої моделі, і пішло .... і поїхало .... Так було придумано перше маленьке чорне плаття, символ сучасності і елегантності, і критики-пуритани немов з ланцюга зірвалися.

Подумайте тільки, чорний колір, призначений виключно для вдів, прислуги і жінок легкої поведінки, раптом пропонують носити кожен день всім жінкам!

Скандал посилила ще й довжина маленького чорного плаття від Коко Шанель - ця довжина дозволяла дамам вільно бігати, працювати і танцювати як божевільним. Значно менші гріхи не залишалися безкарними.

На щастя, біблія доброго смаку, американський Vogue дотримувався іншої думки і побачив в цьому творінні символ простоти і «уніформу сучасної жінки», назвавши його навіть "Фордом" від Шанель.

Справу зроблено, успіх маленького чорного плаття був не за горами.

Опис моделей маленьких чорних суконь для жінок

Красиві маленькі чорні сукні ви знайдете практично у будь-якої марки.

Кожен сезон. Щороку. Залишається тільки визначити ваші потреби. Якщо у вас поки немає такої сукні, то це не означає, що треба кидатися на першу-ліпшу. Головне - знайти таке, яке ви зможете надіти при будь-яких обставинах, будь на вас кросівки або підбори 12 см, з світанку і до заходу.

Навмисно забудемо про складні драпіруваннях, асиметрії, про спідниці, короткою спереду / довгою ззаду, занадто оригінальних фасонах.

Зосередимося на чотирьох не з підвладних часу моделях. Це плаття з трьома отворами, трапеція і його більш сучасний варіант - «плаття фігуристки», плаття із запахом і плаття з круглим вирізом і довгими рукавами, зване «класичним».

Опис маленького чорного плаття почнемо з моделі без рукавів.

Це квінтесенція образу. Чому три отвори? Тому що два для рук і одне для шиї, всього три. Суворе, поза часом, до нього легко підібрати аксесуари. Виріз круглий, рукавів немає. Сукня може бути міні, тобто до середини стегна, або міді (до середини литок). Вам вирішувати, наскільки ви хочете відкрити ноги. Але класичний крій передбачає довжину до колін.

Сукня з круглим вирізом і довгими рукавами, або «класичне».

Не обманюйте себе словом «класичне». Це плаття набагато більш сексуальне, ніж модель з трьома отворами. Класичне плаття залишається цінним придбанням і взимку, і влітку. Виріз може бути більш-менш відкритим, рукава можуть бути короткими, три чверті або довгими, в залежності від пори року.

Сукня з трьома отворами нагадує скоріше трубу. У англосаксів такі сукні називають bodycon, тому що вони обтягують сідниці.

У англосаксів такі сукні називають bodycon, тому що вони обтягують сідниці

Якщо воно може відлякати жінок з округлими формами, то за допомогою деяких хитрощів (наприклад, за допомогою «грації») воно може прикрасити будь-яку фігуру, пишну або не дуже.

Красиві маленькі чорні сукні-трапеції і з запахом

Ще один фасон маленького чорного плаття - плаття-трапеція.

Воно облягає груди і поступово розширюється до середини стегон, точно як трапеція. Модель маленького чорного плаття для жінок «фігуристка» відповідає тим же критеріям: облягає зверху і вільний внизу, але при цьому підкреслена талія. Ніяких особливих рекомендацій з приводу тканини.

Воно може здатися трохи дитячим, але це виправляється за допомогою аксесуарів.

Воно може здатися трохи дитячим, але це виправляється за допомогою аксесуарів

У сукні з запахом одна статі заходить на іншу, і зав'язуються вони поясом збоку, спереду або ззаду.

Своїм успіхом вона зобов'язана американському дизайнерові Діані фон Фюрстенберг, яка в 1974 році випустила в широкий продаж таку модель, плаття, зручне в шкарпетці, практично не мнуться, тому що в нього буквально загортають.

Успіх цього модного маленького чорного плаття був миттєвим.

У 1975 році в тиждень продавали 15 тис. Штук. І ось уже майже сорок років плаття із запахом не поступається своїми позиціями. Багато марки пропонують його кожен сезон.

Як вибрати фасон маленького чорного плаття для повних і худих

Тепер, коли ви познайомилися з фасонами, прийшла пора дізнатися, як вибрати маленьке чорне плаття, ідеально відповідає вашому статурі.

Виходячи з того що чорний колір завжди стрункішою, маленьке чорне плаття для повних жінок підходить апріорі.

Для худих жінок є універсальна порада, як носити маленьке чорне плаття: надягайте взуття на підборах, більш-менш високих, в залежності від того, які підбори ви зможете витримати.

Каблук змушує м'язи литок напружуватися, вони стають об'ємніше, а це завжди виглядає красиво. Рада цей призначений особливо для тих, хто хоче візуально збільшити зростання. Всі інші, зрозуміло, можуть носити взуття без підборів.

Сукня з трьома отворами.

показання:

Для жінок з невеликим животиком і злегка повненькими стегнами або з тим і іншим одночасно. Сукня з трьома отворами формою нагадує трубу, тому будь-яка фігура в ньому буде «прямий». До речі, під сукнею такого фасону можна без сумнівів носити «грацію» або колготки «плоский живіт» - вас ніхто не «вирахує».

Протипоказання:

Трохи повненькі руки. У сукні немає рукавів, і воно не прощає ніяких недоліків в області рук. Звичайно, можна схитрувати і надіти жакет, але тоді навіщо вам плаття без рукавів?

Пишні груди занадто натягне тканину, а над животом утворюється мішок. Сенс цього фасону в тому, щоб плаття лише злегка показувало форми.

Класичне плаття.

показання:

Як правило, класика ідеально підходить до повних фігур, навіть якщо плаття вас злегка обтягує.

Якщо повненькі руки, вибирайте плаття з рукавами три чверті, в якому будуть видні тільки передпліччя і зап'ястя - вони завжди тонший.

При пишних грудей вибирайте моделі з красивим круглим вирізом, щоб привернути увагу до найкрасивішої частини своєї фігури і відвернути його від того, що не так красиво.

При пишних стегнах вам залишається тільки надіти «грацію» або стягуючі колготки. Тільки так ви приховаєте невеликі валики жиру або «галіфе». Ваш силует все-таки залишиться повненьким, але без непотрібних округлостей.

Протипоказання:

Якщо талія широкуватий, то класичне відверту сукню не підійде: йому потрібен мінімум форм, щоб створити рельєф. Якщо у вас пряма фігура, вибирайте плаття з трьома отворами.

Плаття-трапеція і «плаття фігуристки».

показання:

Широкі стегна і маленькі груди. Так як верх облягаючий, а спідниця широка, такий крій ідеально підходить в цих двох випадках.

Якщо у вас повненькі руки, вибирайте модель з рукавами.

Широка талія. Контраст облягає верху і розширеного низу підкреслить вашу талію, навіть якщо вона у вас не дуже тонка.

Протипоказання:

Повненькі ноги, так як цей фасон маленького чорного плаття віддає перевагу більш крихке складання.

Повненькі ноги, так як цей фасон маленького чорного плаття віддає перевагу більш крихке складання

Сукня з запахом.

показання:

Пишні груди тільки виграє від трикутного декольте.

Красиві стегна і тонку талію підкреслить пояс.

Протипоказання:

Чесно кажучи, їх практично немає, не рахуючи ну дуже маленькі груди, яка абсолютно зникне під поличками сукні. Хоча можна впоратися і з цим, якщо надіти хороший бюстгальтер пуш-ап.

Аксесуари до маленького чорного плаття, фото макіяжу та манікюру

Універсальні аксесуари до маленького чорного плаття - маленька сумка-клатч і нитка перлів.

Але сучасні стилісти пішли багато далі - з цієї досконалої самої по собі деталлю туалету дозволяється носити абсолютно все: від скромних, строгих прикрас до самих екстравагантних.

Завжди пам'ятайте: ви не можете вийти в маленькій чорній сукні, не доклавши ще трохи зусиль, не попрацювавши над особою і зачіскою.

Завжди пам'ятайте: ви не можете вийти в маленькій чорній сукні, не доклавши ще трохи зусиль, не попрацювавши над особою і зачіскою

Макіяж: якою завгодно, тільки не його відсутність!

Уявіть красиве маленьке чорне плаття і обличчя без макіяжу. Футболка миттєво втратить свій виключно гламурний статус. Так що до такого вбрання просто необхідна яскраво-червона помада і неймовірно довгі вії, створені за допомогою туші.

І чому б не нанести на повіки підводку в стилі «очі лані»? Для манікюру найкраще вибрати червоно-чорний від Chanel або криваво-червоний лак. Ви цілком можете собі дозволити і чорний французький манікюр.

Ви цілком можете собі дозволити і чорний французький манікюр

Чорний французький манікюр.

Що потрібно: чорний лак для нігтів; матове стійке покриття; прозора основа під лак; смужки для французького манікюру.

Етап 1. Нанесіть прозору основу під лак, потім два шару чорного лаку. Обов'язково дайте кожному шару гарненько висохнути. Якщо поспішайте, утримайтеся від цього манікюру.

Етап 2. Приклейте смужки для французького манікюру на нігті. Вони повинні закривати всю «білу» частину манікюру.

Етап 3. Нанесіть шар матового стійкого покриття. Зачекайте, поки все гарненько висохне, і зніміть смужки.

Що одягнути з маленьким чорним платтям: грація для корекції фігури

А що одягнути з маленьким чорним платтям, щоб приховати деякі «надмірності» фігури? Чи не занадто сексуальна грація для корекції фігури - це для вас синонім бабусі, каталогу La Redoute 70-х років, колючого матеріалу і тілесного кольору? Дами, негайно міняйте точку зору! Завдяки дівчатам з обкладинки 50-х років (спасибі Діти фон Тіз) «грація» стала обов'язковою для гламурного жіночої нижньої білизни. Досить кинути погляд на колекції корсетних виробів, і ви побачите, що всі марки пропонують високі труси «плоский живіт», створені з високотехнологічних матеріалів, щоб прибрати всі недоліки і дозволити нам одягти сукню нашої мрії. Отже, негайно біжимо приміряти.

Отже, негайно біжимо приміряти

Головне, переконайтеся в тому, щоб «грація" не спотворювала тіло, притискаючи його з одного боку і виштовхуючи з іншого.

Ось чому так важливо вибрати «грацію» моделі танга, а не стрінги або трусики: вона не переріже вам сідниці навпіл. Готові посперечатися, що, один раз примірявши «грацію», ви більше не зможете без неї обійтися.

Марка Spanx пропонує «грацію» для живота і стегон Super Higher Power, яку ви можете замовити на сайті asos. Марки Triumph, Hanro, Lou і Aubade пропонують стягуючі трусики з високою талією, дуже жіночні, з мереживами або ретро-деталями.

З чим носити маленьке чорне плаття в стилі Коко Шанель та фото образів

Маленьке чорне плаття в стилі Шанель цілком доречно на роботі.

Можна було б побоюватися того, що чорне плаття додасть нам або занадто суворий, або занадто сексуальний вигляд. Світ офісів жорстокий, тому нам не потрібно ні те ні інше.

Ідеальне маленьке чорне плаття? Класичне чорне плаття.

Як носити його так, щоб не бути схожою на Едіт Піаф, яка була талановитою, але не випромінювала радість життя? Згадайте стиль випускниць престижної школи, шикарний і молодий, якими були юні багаті американки в 1960-х роках.

Зверніть увагу, з чим носити маленьке чорне плаття на роботі.

Його носять з красивою білою сорочкою, яку надягають під сукню. Краще вибрати сорочку з коміром «Клодін», як це робить Алекса Чанг. Непрозорі чорні колготки і красиві балетки або туфельки на низькому каблуці з округлим носом, якщо ви хочете здаватися вище ростом.

Волосся прибираємо в досить високий пучок, надягаємо красивий дафлкот, в руки беремо стильний шкіряний портфель коньячного кольору.

Перша учениця в класі - це ви. Створивши строгий образ з маленьким чорним платтям, ведіть себе відповідно, і цілком можливо, що вам ще й зарплату підвищать.

З якою взуттям і прикрасами носити маленьке чорне плаття на побачення

На побаченні, особливо першому, дівчина хоче справити враження розсудливою в усіх відношеннях.

Але разом з тим хоче виглядати і такою, що при бажанні може виявитися гарячою штучкою. Треба пройти по тонкій грані.

Ідеальне маленьке чорне плаття? Маленьке чорне плаття із запахом.

Сексуальне, але не занадто, класичне, але з декольте. Воно буде випромінювати позитивні хвилі на вашого співрозмовника, якому залишиться лише потягнути за поясок, якщо йому - і вам, зрозуміло! - цього захочеться.

З якою взуттям носити маленьке чорне плаття, і які до нього підібрати прикраси?

Його носять з замшевими чорними або пурпуровими туфлями на босу ногу, так сексуальніше. Варіант не для мерзлячек. На шию - просту красиву золотий ланцюжок, волосся розпущене і виглядають максимально гламурно.На нігтях червоний лак.

Одягайте чорний тренч, стягнутий в талії поясом, беріть маленьку сумочку в стилі Chanel.

І тепер в ваших силах закінчити це перше побачення так, як вам захочеться.

Стиль і мода: маленьке чорне плаття на весілля

Чи можна надіти маленьке чорне плаття на весілля, якщо ви свідок?

Зазвичай чорний колір асоціюється з трауром, але для нас чорний колір - це синонім виграшно поданої фігури!

Ідеальне маленьке чорне плаття? Сукня з трьома отворами - ідеальний варіант для того, щоб засвідчити при реєстрації шлюб вашої кращої подруги.

Воно елегантне, поза часом, жіночне, шикарне.

Його носять з туфлями на дуже високих підборах. Згадайте Одрі Хепберн, і якщо у вас немає грошей на короткий діамантове кольє, придбайте одну з численних моделей з кристалів.

Згадайте Одрі Хепберн, і якщо у вас немає грошей на короткий діамантове кольє, придбайте одну з численних моделей з кристалів

А ось від довгих оксамитових рукавичок варто відмовитися, вони канули в небуття більше п'ятнадцяти років тому.

Волосся укладіть в красивий французький пучок, не забудьте про прикрасу для волосся. На повіки - дуже чорна підводка в стилі 50-х. Цілком ймовірно, що серед гостей ви зустрінете свого майбутнього чоловіка.



Історія класичного маленького чорного плаття: хто його придумав?
Хто придумав маленьке чорне плаття і як його найвигідніше його дати?
Де можна з'явитися в цьому вбранні, і який підібрати до нього макіяж?
Яке білизна найкраще підкреслить простоту і оригінальність моделі?
Історія класичного маленького чорного плаття: хто його придумав?
Чому три отвори?
Звичайно, можна схитрувати і надіти жакет, але тоді навіщо вам плаття без рукавів?
І чому б не нанести на повіки підводку в стилі «очі лані»?
Чи не занадто сексуальна грація для корекції фігури - це для вас синонім бабусі, каталогу La Redoute 70-х років, колючого матеріалу і тілесного кольору?
Ідеальне маленьке чорне плаття?

Новости