Mandarin Oriental, Барселона підготував пропозицію для жінок з Росії

готель Mandarin Oriental, Барселона підготував спеціальну пропозицію для російських жінок спільно з провідним ювелірним брендом Chopard. >

Пропозиція припаде до душі тим, хто любить шопінг і відпочинок в спа-центрі, де тільки нещодавно з'явилися відходи марки відомого британського косметолога Linda Meredith.

Пропозиція Women's Day Suite Experience включає розміщення в затишних люксах, спроектованих провідним іспанським дизайнером Патрісією Уркіоллой. Настрій свята в номері створять традиційні для свята квіткові композиції з тюльпанів, шампанське і спеціальний подарунок від Chopard. Під час перебування готель організовує відвідування найближчого ювелірного бутика і прийом гостей на вищому рівні.

На цілий день гостям, бронирующим пропозицію Women's Day Suite Experience, надається послуга російськомовного шопінг-консультанта, який складе маршрут відповідно до переваг клієнта, а щоб до вечора «забіг» по магазинах не дав про себе знати, спа-центр подарує два години розслабляючого масажу та фірмового догляду для обличчя Linda Meredith.

Пропозиція Women's Day Suite Experience включає:

  • Розміщення в готелі на базі існуючого пропозиції Suite Temptations , Який включає масу привілеїв, в тому числі подарунковий сертифікат номіналом 85 Євро на відвідування спа, сніданок і додаткова (четверта) ніч в готелі в подарунок;
  • Букет тюльпанів;
  • Спа-процедура для неї (догляд для тіла і обличчя);
  • Послугу персонального шопінг-консультанта на цілий день;
  • Прийом в бутіку Chopard;
  • Подарунок від Chopard при заселенні;
  • Послуга дворецького.

Ціна на пропозицію Women's Day Suite Experience формується на основі обраної категорії номера і становить від 1660 Євро (за ніч, четверта ніч у подарунок).

Ще більше цікавого в нашому каналі Яндекс.Дзен. Підпишіться!

Читайте також

Новости