MANGO (Манго) промокод | 80% | Липень 2019 | Подивитися! - Picodi Росія

  1. Асортимент дисконтного інтернет-магазину
  2. Одяг та аксесуари для жінок
  3. Одяг та аксесуари для чоловіків
  4. Дитячі речі
  5. ціни радують
  6. промокодом Mango
  7. Інші магазини модного одягу

Shop

Shop.mango.com - офіційний інтернет-магазин бренду Mango, який здійснює доставку також в Росію.

Комусь може здатися, що іспанський бренд Mango - не найдешевший з нині відомих. Проте, залишатися стильним хочеться завжди. Саме тому творці марки розробили спеціальний дісконстний магазин манго аутлет для російських користувачів, знижки в якому досягають 80% від початкової ціни, а промокодом можна періодично знайти у нас ось тут !

Асортимент дисконтного інтернет-магазину

В Mango ви можете придбати жіночу, чоловічу та навіть дитячий одяг і взуття, а також аксесуари. При цьому тут можна вибирати одяг з тієї чи іншої колекції - для цього відвідайте розділ Edits.

Одяг та аксесуари для жінок

Представницям прекрасної статі тут пропонуються сукні, комбінезони, сорочки, футболки і топи, кардигани та светри, толстовки, куртки, пальто, брюки, джинси, шорти, спідниці, нижня білизна, одяг для сну, купальні костюми, а також спортивний одяг. З аксесуарів можна купити модні сумки, гаманці і гаманці, біжутерію, сонцезахисні окуляри, ремені і багато чого ще. А з взуття: сандалі, мокасини, туфлі на підборах, туфлі на плоскій підошві, чоботи і півчобітки, кросівки і різну шкіряне взуття.

Одяг та аксесуари для чоловіків

Чоловіки можуть вибрати в цьому аутлеті сорочки, футболки, поло, кардигани та светри, толстовки, піджаки, брючні костюми, жакети, пальто, брюки, джинси і шорти, плавки і нижню білизну. Вибір взуття, звичайно, поступається жіночому розділу, але тут є гарні мокасини, кросівки і зручні сандалі для літнього сезону. Що стосується аксесуарів, то це сумки, гаманці, ремені, краватки і сонцезахисні окуляри.

Дитячі речі

Сукні та спідниці для дівчаток, а хлопчаки також можуть вибрати комбінезони, сорочки, футболки, светри, толстовки, куртки, штани, джинси і шорти. Втім, девочковие варіанти цього одягу також в наявності. А ще тут є стильна дитяче взуття та аксесуари - наприклад, ремені і біжутерія.

ціни радують

Не забуваємо про те, що це, хоча і магазин престижного бренду, але тим не менш, аутлет, тобто такий магазин, де усі товари пропонуються за значно зниженими цінами. Перш за все відвідайте розділ розпродажів, де усі товари пропонуються зі знижкою не менше 50%. Єдині товари, яких ви там не знайдете - це речі з нових колекцій, але це і зрозуміло. А ще вас чекає безкоштовна доставка, якщо сума замовлення складе не менше 1500 рублів, а набрати цю суму не так вже й складно, адже одяг тут дійсно класна. Ну, і, звичайно, куди ж без промокодом?

промокодом Mango

Як і будь-який пристойний магазин, shop.mango.com дає можливість своїм покупцям отримувати знижки за допомогою промокодом. Коли ви будете оформляти замовлення, зверніть увагу на поле «Код промо-акції» - саме тут потрібно ввести діючий код і натиснути на кнопку «Застосувати».

Всі доступні промокодом зібрані на Picodi.com, а, якщо ви робите покупки в листопаді, то слід заглянути також на промо-сторінки Чорна п'ятниця 2018 і кіберпонеділок 2018 .

com, а, якщо ви робите покупки в листопаді, то слід заглянути також на промо-сторінки   Чорна п'ятниця 2018   і   кіберпонеділок 2018

Інші магазини модного одягу

  1. Asos - один з найпопулярніших англійських інтернет-магазинів модного одягу - тепер і з російськомовною версією
  2. Wildberries - тут величезний вибір брендового одягу з усього світу, а доставку можна оформити в будь-яку точку Росії і не тільки
  3. твоє - відома мережа магазинів повсякденного одягу, яку тепер можна замовити і через інтернет
  4. Ostin - модний одяг в стилі casual від мережі спортивних магазинів «Спортмастер» пропонується під цим брендом
  5. Yoox - італійський інтернет-магазин модного одягу, яку можна купити тут за досить привабливими цінами

Ну, і, звичайно, куди ж без промокодом?

Новости