Marquardt - перемикачі, датчики і пристрої управління

Бізнес Marquardt складається з двох напрямків: автомобільна електроніка та перемикачі, датчики і пристрої управління


Бізнес Marquardt складається з двох напрямків: автомобільна електроніка та перемикачі, датчики і пристрої управління.

В даний час Marquardt це:

  • Незалежний сімейний бізнес більше 85 років
  • Близько 10% обороту щороку витрачається на дослідження і розробки
  • Сучасні інструменти проектування
  • Великі відділи тестування
  • 11 виробничих і торгових майданчиків по всьому світу
  • Присутність на найважливіших ринках в Європі, Америці та Азії

Сайт виробника можна відвідати тут.

Найперші перемикачі, які Marquardt випустив в 1925 році поставили новий стандарт у своїй області. З того часу були впроваджені сотні інновацій і технологічних рішень. Marquardt випускає клавішні перемикачі, кнопкові перемикачі, тумблери, ползунковиє перемикачі, поворотні перемикачі, педалі, вимикачі харчування, клавіші, кінцеві перемикачі, мікросігнальние перемикачі та датчики. Базові типи розділені за серіями на групи продуктів з ідентичними властивостями, наприклад, розміром. Типовими характеристиками є технічні дані і специфікації, які можуть змінюватися від продукту до продукту. Крім стандартних перемикачів випускаються варіанти під замовлення.

Переваги продукції Marquardt:

  1. Широка номенклатурна лінійка продуктів. Ви зможете знайти датчики і перемикачі для побутових цілей і виробничих потреб. Під торговою маркою Marquardt випускаються інноваційні перемикачі, а також субмодуля і механізовані переключають системи. В каталог стандартних перемикачів Marquardt входять кнопкові, ползунковиє, поворотні, мікросігнальние клавішні, кінцеві моделі, а також тумблери, педалі і вимикачі харчування. Є можливість оформити замовлення на перемикачами з потрібними характеристиками.
  2. Гарне технічне виконання. Виробником використовується сучасне обладнання та високоякісні матеріали. Зокрема, лазерна обробка пластикових деталей, технологія високошвидкісної технології штампування з лазерним зварюванням і очищенням.
  3. Продукція сертифікована. Більшість датчиків і перемикачів Marquardt протестовано в акредитованих центрах ЄС згідно EN 61058-1 (або IEC 61058-1). За результатами досліджень на продукцію завдано європейський знак схвалення ENEC (European Norm Electrical Certification). Це виключає необхідність в проведенні повторних досліджень в російських контрольних органах.
  4. Безпека. Згідно з чинним на території ЄС законодавству з 2006 року заборонено реалізацію продукції, при виготовленні якої використовувалися сполуки свинцю, ртуті, хрому (VI) і деяких інших речовин. Вся продукція, випущена під торговою маркою Marquardt, відповідає цим вимогам.

Завантажити каталог Marquardt російською мовою

Новости