Масаж на дому в Москві, виїзд масажиста на будинок і в офіс

Шановні пані та панове!

Ваше бажання про приїзд професійного масажиста на будинок, нарешті може здійснитися.

На нашому сайті ви зможете ознайомитися з міні-резюме приватних майстрів, які практикують масаж на дому для своїх клієнтів, і тепер готові приїхати і до вас. Масажисти мають спеціальне профільну освіту і досвід роботи в салонах і з приватними особами. Вони із задоволенням проведуть для вас класичний, медовий, баночний і антицелюлітний масаж ціни на які іноді навіть нижче ніж в салонах. Вашим завданням буде лише уважно ознайомитися з їх короткими резюме, вибрати для себе фахівця, який найбільше відповідає вашим критеріям, і зателефонувати йому для уточнення деталей і часу його приїзду до вас. Перш ніж до Вас приїде обраний масажист на будинок, будь ласка ознайомтесь з розділом підготовка .
Вартість послуг вказана в резюме фахівців. Зазвичай виїзд масажиста в межах МКАД - безкоштовний.

Шановні клієнти! Для досягнення максимального ефекту від масажу ми рекомендуємо використовувати масажне масло і розігрівають лікувальні бальзами .

Увага! Адміністрація сайту не несе відповідальність за інформацію, розміщену приватними масажистами на правах реклами, а також за можливі збитки, спричинені їх діями. Дякую за розуміння.

Шановні пані та панове

Масажист: Щербітов Ілля
Рік народження: один тисяча дев'ятсот дев'яносто два
Район роботи: Москва
Ціни на масаж: від 1000 руб.
Телефон: + 7-915-017-19-04 (Whats'upp, Viber)
Досвід роботи масажистом: більше 4 років
Наявність діючої медкнижки: є
Наявність масажного столу: є
Освіта: ІВМ (інститут відновлювальної медицини).
Мене звати Ілля. Я професійний масажист. Займаюся масажем з виїздом на будинок до клієнта, при собі є масажний стіл, великий спектр різних масел. Види масажу якими я володію: як класика, для релаксу (медовий, баночний, антицелюлітний, обгортання в поєднанні з ароматерапією) так і лікувальний, для відновлювання та підтримки здоров'я (масаж при остеохондрозі, скаліоза, міжхребцевої грижі). Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пишіть, телефонуйте. Обговоримо ваші побажання від масажу і вартість за сеанс.
Період дії оголошення до 11.02.2019

Наш організм - це складна біосистеми, яка дуже схожа на невеликий енергетичний заряд. Для здійснення дій цей заряд віддає частинку енергії, і якщо її регулярно не поповнювати, то незабаром заряд може потьмяніти або зовсім згаснути. Як правило, в реальності часто саме так і відбувається. Ритми сучасного життя вимагають від нас великої фізичної і розумової напруги, що призводить до хронічної нестачі вільного часу і розбалансування захисних систем нашого організму. Виправити це допоможе виїзд масажиста на будинок. Життєві ритми завжди будуть високі, але ми з вами залишимося здоровими і красивими. Замовляючи медовий, баночний, точковий або антицелюлітний масаж на дому, ми проведемо кожну хвилину свого життя з користю!

Послуга «масажист додому» в Москві відносно нова, але вже досить популярна. Адже проводити процедури на дому за наявністю масажного столу, дуже зручно і не менш ефективно, ніж в підготовленому кабінеті або салоні. Більш того, домашні сеанси дають кращий результат, тому що людина не відчуває стресу і роздратування, легко розслабляється в домашній обстановці, дозволяючи масажиста робити свою роботу. Це важливе, але далеко не остання перевага і має сенс назвати і інші.

Заощаджуємо час та гроші на дорозі.
Звертаючись до наших фахівців, вам обійдеться масаж недорого. По-перше, вартість послуг приватних масажистів завжди нижче ніж в салонах. , Ви економите дорогоцінні хвилини, а деколи і цілі години, які зазвичай витрачаються на дорогу, а час як відомо - теж гроші. До того ж громадський транспорт нерідко завдає дуже серйозної шкоди нашому здоров'ю. Саме тут мешкає велика частина хвороботворних бактерій. Пробки на дорогах змушують ще раніше вирушати в дорогу, щоб встигнути до початку сеансу. Доводиться постійно поспішати, забуваючи про своє «заряді». Навіщо ж це потрібно, якщо може прийти масажист на будинок?

Особистий графік понад усе.
Багато сучасних салони краси мають незручний графік. Коли ж проводиться домашні сеанси, підлаштовуватися під когось немає необхідності. Особистий масажист зможе скласти найбільш зручний для вас графік, а по можливості навіть піде на поступки в часі.

Стає можливим відпочинок.
Відпочинок - це не привілей, а необхідність! Досить полежати після сеансу 15-20 хвилин, і його ефективність значно підвищиться. У більшості салонів відпочинок часто все-таки служить привілеїв. Залишитися довше на кілька хвилин немає можливості, оскільки підходить черга наступних клієнтів. У домашніх умовах, ви можете відпочивати стільки, скільки вам цього буде потрібно. Лікувальний масаж зможе вам віддати всі 100% своєї користі.

Швидке розслаблення.
З цією перевагою ви вже знайомі. У звичній для людини обстановці розслабитися простіше. Домашній затишок здатний допомогти в досягненні найвищого ефекту. Але ж, наприклад, тайський масаж вимагає максимального розслаблення. Тому проводити його будинку доцільніше.

Навіть травми - не перешкода!
Травматичні ситуації можуть ускладнити відвідування масажних салонів. Домашні сеанси дозволять пацієнтові уникнути фізичного і психологічного дискомфорту. Лікувальний масаж показаний людям, які перенесли інсульти, інфаркти, переломи і розтягування м'язів.

Зручність.
Проводячи медовий масаж на дому, дуже приємно потім дістатися до власної ванної кімнати і прийняти душ. Ніщо не бентежить, не дратує, а під рукою всі необхідні косметичні засоби.

Як результат всіх цих достоїнств, популярність домашніх сеансів зростає з геометричною прогресією. Але підемо далі. Запрошений масажист на будинок готується відповідно до ваших цілями, а їх існує величезна безліч. Навіть класичний масаж може давати різний ефект: від тонізуючого до розслабляючого. Правда, виділити кілька основних напрямків в цій «індустрії» все ж можливо.

Навіщо ж це потрібно, якщо може прийти масажист на будинок?

Новости