Машина любові - артхаус Павла Румінова

Є у мене один веселий друг, схильний до розіграшів Є у мене один веселий друг, схильний до розіграшів. Кидає він мені недавно посилання на фільм, залитий в Dropbox. Скачай, пише один, обов'язково подивися - це новий фільм Павла Румінова, тобі сподобається.

Я йому відповідаю, що мені фільм Павла Румінова не може сподобатися за визначенням, тому що Павло Румінов - на всю голову хворий кінографоман з дикої манією величі. І що я віддав належне Павлу Румінова переглядом ідіотського фільму " мертві дочки "І переглядом істеричного, бездарного і разюче тупого фільму" Статус: Вільний ", Так що вистачить з мене Румінова, на віки віків, алюмінію.

Але один наполягав. Це, сказав один, справжнісінький артхаус, тобі обов'язково сподобається. Ну, ось таке у нього почуття гумору.

Ну, думав, ладно, гляну вполглаза - раптом дійсно Румінов щось пристойне зняв, хоча такого на світі бути не може.

Почав дивитися і, що називається, не зрозумів. На екрані демонструють якусь абсолютно галіму порнуху, причому зняту так, що хочеться очі помити з милом, а потім подивитися старого Тінто Брасса або чудові датські фільми "Під знаком ..." (там шість фільмів з різними знаками Зодіаку).

Я і кажу - один з дуже своєрідним почуттям гумору. Ну, думаю, жарт така тупа: підсунув мені якусь жахливу російську порнуху - абсолютно безглузду, а вже наскільки нещадну - і не передати.

Однак рожа мужика на екрані була дивно знайома (хоча там більше показували його хер, якщо чесно). Зайшов в фільмографію Румінова - так, новий фільм "Машина любові" . У головній ролі - сам Румінов, його хер, його колишня подруга славна Наталія Анісімова та її самі розумієте що.

Читаю інструкцію і ржу в голос, цитую:

Інтимна драма про різні сторони любові: ніжності, пристрасті, її магії і пастках. Поетичне подорож в сферу підсвідомого переплітається з автобіографічної історією про відносини і розставанні, де реальні герої - режисер Румінов і його колишня дівчина - грають самих себе.

Поетичне, діти, подорож. Різні сторони любові: ніжність, магія і пастка. А на екрані два вкрай неприємних на вигляд людини з дуже неприємними на вигляд геніталіями тупо сношаются, як поснули рибки, періодично розмовляючи про всяку маячню, яка не тільки глядачам абсолютно нецікава, але і їм самим цікавою не може бути за визначенням. Як я потім прочитав, це були "іскрометні імпровізації".

Знято це настільки огидно і настільки бездарно, що навіть для Румінова ... Втім, для Румінова нічого не може бути занадто бездарно, ось такий він талановита людина.

Що художник хотів сказати цим фільмом? Що він реально долбанутих на всю голову безнадійний кінографоман з манією величі? Я це знаю вже років десять. Що ця його колишня Наталя Анісімова така ж довбанути на всю голову, що і Румінов? Ну, цього слід було б очікувати, хто ж його такого класного ще витримає.

Загалом, якщо вам хочеться нормальної порнухи - подивіться що-небудь гідне, є ж визнані майстри цього жанру, що працюють красиво, з гумором, з рівнесенько, та й актриси у них дуже навіть ефектні. Хто? Ну, Anthony Spinelli, Bob Chinn, Erwin C. Dietrich, Troy Benny, ДеРенці, Франко Хесус. Олександра Невського, в кінці кінців, подивіться - теж, якщо подумати, порнуха, але весела така, кумедна.

А Румінов ...

Власне, я навіщо все це написав. Підкажіть, як мені одному дорогому помститися - за те, що він змусив мене цю гидоту дивитися. Я, звичайно, більше 10 хвилин не витримав, але і за ці 10 хвилин він повинен понести жорстоке покарання.

Що художник хотів сказати цим фільмом?
Що він реально долбанутих на всю голову безнадійний кінографоман з манією величі?
Що ця його колишня Наталя Анісімова така ж довбанути на всю голову, що і Румінов?
Хто?

Новости