Масове виробництво гнучких дисплеїв

Компанія Samsung планує масове виробництво AMOLED-екранів. Спочатку зі скляною панеллю, а з 2014 року - на гнучкій пластиковій підкладці.

компанія Samsung оголосила, що до кінця кварталу планує почати випуск дисплеїв нового покоління Youm для портативних пристроїв.

При виробництві нових екранів буде використана технологія AMOLED (активна матриця на органічних світлодіодах). Такі екрани будуть споживати менше енергії, ніж РК-дисплеї, також вони тонше, з поліпшеною передачею кольору і високою контрастністю.

Спочатку буде організовано виробництво екранів зі скляною панеллю товщиною 0,6 мм.

А з 2014 року виробник має намір почати масове виробництво гнучких дисплеїв на пластиковій підкладці. Радіус згину буде досягати 2 см; такий екран можна буде навіть згорнути в трубку.

Розмір перших гнучких дисплеїв складе від 4 до 4,5 дюйма. У перспективі Samsung планує виробляти панелі більшого і меншого розміру для різних пристроїв, від планшетних комп'ютерів до наручних годинників.

У перспективі Samsung планує виробляти панелі більшого і меншого розміру для різних пристроїв, від планшетних комп'ютерів до наручних годинників

Відео: Samsung

Виділіть фрагмент з текстом помилки і натисніть Ctrl + Enter

Новости