Matalan в Україні - замовлення і доставка товарів з matalan.co.uk до Києва

  1. Оптимальні витрати: замовлення і доставка
  2. За що британці люблять Matalan
  3. знижки

Мережа супермаркетів Matalan - один з найпопулярніших і найбільших рітейлерів Великобританії Мережа супермаркетів Matalan - один з найпопулярніших і найбільших рітейлерів Великобританії. Компанія з'явилася в 1985 році, коли її засновник вирішив застосувати в Англії досвід великих американських універмагів, які розміщувалися за межею міста і, завдяки такому розташуванню, могли продавати товар за нижчими цінами. Експеримент виявився успішним, і сьогодні торгова мережа налічує понад 220 магазинів по всій Великобританії, а для замовлень через інтернет існує сайт matalan.co.uk.

Оптимальні витрати: замовлення і доставка

Перш за все, зверніть увагу на те, що ціни на сайті вказані в фунтах (£). Ця валюта дорожче, ніж долар або євро, тому враховуйте цей момент при перерахунку ціни в гривню. Крім того, потрібно врахувати, що в магазині діє доставка тільки по території Великобританії. З нашою допомогою цю перешкоду легко можна перебороти, і Ви спокійно можете замовляти товари з доставкою в Україну. Виникає лише питання мінімальної суми замовлення, при якій покупка стає вигідною.

В самому магазині діє безкоштовна доставка в межах Британії при замовленні на певну суму (цифра може варіювати). Тобто, якщо Ви замовляєте на меншу суму, до вартості покупки доведеться додати ще й вартість доставки. Плюс ще й вартість наших послуг з доставки товару в Україну (докладніше про це дивіться на сторінці Тарифи і послуги). В результаті, покупки на Matalan стають вигідні, якщо Ви купуєте на загальну суму понад 50-и у.о .. Коли вподобана Вам річ ​​менше, має сенс доглянути що-небудь ще, щоб вийти на «оптимальний мінімум». Благо справу, з величезним асортиментом «Маталана» знайти товари до душі зовсім нескладно.

За що британці люблять Matalan

Хоча історія торгової мережі налічує не три століття, як у універмагу Bennetts Irongate , А трохи більше 30 років, Matalan вважається одним з істинно британських брендів, широко популярних в країні. Щорічно в магазинах мережі здійснюють покупки 12 мільйонів британських сімей. Що їх приваблює в універмаги «Маталан»? Перш за все, широкий асортимент і низькі ціни. Магазин спеціалізується на декількох основних категоріях товарів - одяг і взуття для жінок і чоловіків, дитячий одяг, товари для будинку.

Тут можна підібрати одяг на всі випадки життя - для щоденного носіння в офіс, для походу в театр або на званий вечір, для гучній вечірці в клубі, для занять спортом, для весілля і навіть для карнавалу. Щоб полегшити покупцям підбір товарів, окремо виділені колекції речей для створення того чи іншого трендового способу.

Що стосується дитячого одягу, то, як підкреслює ритейлер, будь-яка річ, перш ніж потрапити на прилавок, проходить суворе тестування, яке має підтвердити, що вона повністю безпечна для здоров'я дитини. Крім того, в магазині, в основному, представлені дитячі речі з натуральних матеріалів, а якщо і зустрічається синтетика, то вона обов'язково має гігієнічні сертифікати. З цих причин безліч англійських сімей довіряють Matalan і набувають тут одяг для своїх малюків.

Розділ товарів для будинку містить все необхідне, щоб зі смаком обставити квартиру від передпокою до спальні. На сайті можна замовити посуд і кухонні аксесуари, постільна білизна, банні аксесуари для ванної, декор, світильники і люстри.

Ну а що стосується цін, то оскільки ритейлер закуповує товари безпосередньо у виробників, і за рахунок великих обсягів продажів, ціни тут дійсно низькі. Вони значно нижче (іноді навіть наполовину), ніж вартість таких же товарів в магазинах в центральній частині великих британських міст.

знижки

На сайті matalan.co.uk постійно діють різноманітні знижки та розпродажі. Це і знижки при покупках на певну суму, і святкові акції, і сезонні розпродажі. Відстежувати їх дуже просто - в меню сайту в кожному розділі відразу ж показується повний перелік акцій по даній категорії товарів. Крім того, всі акційні пропозиції зібрані в окремому розділі Offers. Ще один спосіб стежити за акціями в магазині - завантажити програми для смартфона Matalan Reward Card. Користувачі будуть постійно одержувати інформацію про підготовлювані розпродажах і отримувати ексклюзивні ваучери на знижки.

Наостанок варто відзначити ще одну особливість інтернет-магазину, яка є перевагою, в першу чергу, для вітчизняних покупців. Товари до великих святах тут з'являються задовго до самої святкової дати. Наприклад, різдвяна колекція починає продаватися вже з жовтня. Це зручно тим, що з урахуванням часу, яке займає доставка з Англії, можна заздалегідь і без поспіху замовити потрібні товари. Ну а ми подбаємо про те, щоб Ви їх отримали точно в строк!

Що їх приваблює в універмаги «Маталан»?

Новости