МБОУ "ЗОШ № 1" п. Пуровском

Державна підсумкова атестація (ДПА) проводиться з російської мови та математики, а також за такими навчальних предметів: література, фізика, хімія, біологія, географія, історія, суспільствознавство, іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська та китайська), інформатика і інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ), які учасники ДПА) здають на добровільних засадах за своїм вибором.

Обрані учасниками ДПА навчальні предмети, рівень ЄДІ з математики (базовий або профільний), форма ДПА, а також терміни участі в ДПА вказуються ними в заявах.

При виборі проходження ДПА в формі державного випускного іспиту крім обраних навчальних предметів навчаються вказують форму, в якій вони будуть здавати обрані предмети: усна, письмова.

При виборі письмової форми ГВЕ з російської мови навчаються, необхідно додатково вказати форму проведення іспиту: твір, переказ з творчим завданням, диктант. Для різних предметів навчаються можуть вибрати різні форми проведення ГВЕ.

Розклад ДПА 11

Наказ № 9/18 від 10 Наказ № 9/18 від 10.01.2019 р Про затвердження єдиного розкладу і тривалості проведення єдиного державного іспиту з кожного навчального предмету, вимог до використання засобів навчання та виховання при його проведенні в 2019 році

Заяви про участь в ДПА до 1 лютого включно навчаються подають в освітні організації, в яких вони освоюють освітні програми середньої загальної освіти, екстерни за вибором - в освітні організації, що мають державну акредитацію за освітньою програмою середньої загальної освіти.

Випускники минулих років, навчаються СПО, а також навчаються, отримують середню загальну освіту в іноземних освітніх організаціях, участь в ЄДІ з наступним навчальним предметам: російську мову, математика профільного рівня, література, фізика, хімія, біологія, географія, історія, суспільствознавство, іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська та китайська), інформатика та інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) - на свій вибір для надання результатів ЄДІ при прийомі на навчання за програмами бак алавріата і програмами специалітети.

Випускники минулих років, які навчаються СПО, а також навчаються, отримують середню загальну освіту в іноземних освітніх організаціях подають до 1 лютого включно заяви із зазначенням обраних навчальних предметів і термінів участі в ЄДІ.

Заяви учасники ЄДІ подають в місця реєстрації на здачу ЄДІ, певні департаментом освіти Ямало-Ненецького автономного округу. Заяви подаються учнями, екстерном, які навчаються СПО, випускниками минулих років особисто на підставі документа, що посвідчує їх особу, або їх батьками (законними представниками) на підставі документа, що посвідчує їх особу, або уповноваженими особами на підставі документа, що посвідчує їх особу, і оформленої в установленому порядку довіреності.

Випускники минулих років при подачі заяви пред'являють оригінали документів про освіту або завірені копії документів про освіту. Оригінал (копія) іноземного документа про освіту пред'являється з завіреним перекладом з іноземної мови. Ті, що навчаються СПО і навчаються в закордонних освітніх організаціях, при подачі заяви пред'являють довідку з освітньої організації, в якій вони проходять навчання, що підтверджує освоєння освітніх програм середньої загальної освіти або завершення освоєння освітніх програм середньої загальної освіти в поточному навчальному році (далі - довідка) згідно з додатком № 3 цього Порядку. Оригінал довідки пред'являється які навчаються, отримують середню загальну освіту в іноземній освітньої організації, з завіреним в установленому порядку перекладом з іноземної мови.

Учасники ЄДІ з ОВЗ при подачі заяви пред'являють копію рекомендацій психолого-медико-педагогічної комісії, а учасники ЄДІ - діти-інваліди та інваліди - оригінал або завірену копію довідки, що підтверджує факт встановлення інвалідності, виданої федеральним державною установою медико-соціальної експертизи, а також копію рекомендацій ПМПК в разі потреби створення наступних спеціальних умов

Новости