Меблі для ванної

Компанія «Аква Родос» є найбільшим виробником меблів для ванної кімнати в Україні Компанія «Аква Родос» є найбільшим виробником меблів для ванної кімнати в Україні.
Широкий асортимент продукції задовольнить попит будь-якого клієнта.

Модульна система БАВАРІЯ поєднує в собі вишуканий дизайн і функціональність, що дозволяє моделювати інтер'єр на свій смак, поєднуючи елементи різних виробників. Тумби успішно гармоніюють з раковинами провідних європейських виробників. Стильні металеві ручки, і корзини для білизни, фурнітура від німецьких виробників «Hafele» (Німеччина), «Blum» (Австрія), регульовані по висоті ніжки, амортизатори на дверцятах - забезпечують комфортне використання меблів.

Вся продукція виготовляється на новітньому обладнанні за найсучаснішими технологіями. У виробництві використовуються комплектуючі тільки провідних європейських виробників.

Такий підхід дозволяє створити практично ідеальну меблі - відрізняється не тільки стильним зовнішнім виглядом, але і високою якістю, довговічністю, надійністю.

Всі меблі для ванних кімнат ТОВ «Аква Родос» ™ виготовлена ​​з повним дотриманням вимог стандарту ISO 9000: 2001.

Також компанія «Аква Родос» ™ пропонує широкий вибір змішувачів і аксесуарів для ванної кімнати та кухні Також компанія «Аква Родос» ™ пропонує широкий вибір змішувачів і аксесуарів для ванної кімнати та кухні.

Будмаркет «Євродім» є офіційним дилером ТМ «Аква Родос».

Ознайомитися з продукцією можна на сайті компанії ТМ «Аква Родос».

Новости