Медична освіта за кордоном | Медична освіта в Канаді - як отримати | серія вебінарів

  • Головна /
  • спеціальні проекти /
  • На серії вебінарів Бюро «Пряма розмова» студенти дізналися як подолати перешкоди для отримання медичної освіти за кордоном
  • Багато студентів в Росії мріють про медичну освіту і кар'єру лікаря за кордоном.Це цілком зрозуміло: в англомовних країнах медики отримують значно більше, тому якщо вже присвячувати себе такою складною і вимогливою професії, то хочеться отримувати за це гідну винагороду.Однак вступити на медичні курси за кордоном значно важче, ніж на інші професії, і для багатьох ці перешкоди здаються непереборними.Насправді існує безліч обхідних шляхів, які дозволяють отримати медичну або дуже близьку до цієї області професію за кордоном.Про ці секретних «лазівки» дізналися глядачі серії вебінарів Бюро «Пряма розмова», присвячених медичної освіти за кордоном для російських студентів.

    Перший безкоштовний вебінар серії Медична освіта за кордоном: альтернативні варіанти відбувся 4 вересня Перший безкоштовний вебінар серії "Медична освіта за кордоном: альтернативні варіанти" відбувся 4 вересня. Глядачі цього вебінару отримали відповідь на животрепетне питання: що робити, якщо отримати професію лікаря за кордоном неможливо, але все-таки дуже хочеться? Виявилося, що існує безліч варіантів, які дозволять студентам з Росії здобути першокласну освіту і почати медичну кар'єру за кордоном.

    У чому ж полягає складність при отриманні медичної освіти за кордоном? Справа в тому, що в багатьох англомовних країнах на медичних напрямках для іноземних студентів є дуже строгі квоти. Якщо ви все-таки готові довести, що ви краще сотень інших студентів з усього світу, то перешкоди на цьому не закінчуються. Наприклад, в США перед тим як навіть замислюватися про медичну освіту, вам потрібно буде отримати ступінь бакалавра по природничо дисципліни (за іншою теж можна, але це значно зменшить ваші шанси на вступ). Паралельно з цим вам потрібно буде пройти курси Pre-Med, які закладають ази медичних знань.

    Після цього ви здаєте попередній іспит для вашої обраної медичної спеціалізації і нарешті можете вступити на медичну програму ... з конкурсом в 5-10 чоловік на місце! Потім вас чекають 4 роки навчання і ще 3 роки інтернатури. Звичайно, для іноземних студентів провести стільки часу за кордоном і потрапити на всі необхідні програми дуже складно.

    Саме тому студенти з Росії й інших не англомовних країн часто вибирають більш короткі професійні програми або не потребують такого довгого вивчення навколомедичних програми. Наприклад, в топовом австралійському University of Newcastle є програма Tertiary Preparation Program Leading to Medicine. Ця річна програма підготовки вартістю трохи більше $ 25 тисяч дозволяє студентам одразу після закінчення навчання перейти на програму Bachelor of Medical Science / Doctor of Medicine.

    З околомедицинских спеціальностями справи особливо добре йдуть в Канаді, тому канадському медичної освіти ми вирішили повністю присвятити другий вебінар серії, який відбувся 11 вересня З околомедицинских спеціальностями справи особливо добре йдуть в Канаді, тому канадському медичної освіти ми вирішили повністю присвятити другий вебінар серії, який відбувся 11 вересня. На цьому вебінарі студенти дізналися, як з Росії можна безпосередньо вступити на близькі до медицини спеціальності в Канаді, які не вимагають тривалої підготовки, здачі важких іспитів і численних дорогих стадій навчання. До таких напрямків відноситься сестринська справа, фармацевтична наука, управління в сфері охорони здоров'я, наука про здоров'я та соціальна сфера. Без зайвих витрат в Канаді також можна отримати професію молодшого медичного персоналу: асистента по анестезії або зубної гігієни, парамедика або фізіотерапевта.

    Відмінна і всесвітньо визнана програма з медсестринської справи є в топовом канадському вузі Niagara College , Де учні отримують понад 1000 годин практики сестринської справи в різних установах. А в бюджетному і простому для надходження Vancouver Community College є популярна серед іноземних студентів, які мріють про кар'єру медика за кордоном, програма Dental Hygiene. Успішно завершивши цю програму ви зможете працювати в стоматології і отримувати високу зарплату, не витративши при цьому купу грошей на "повноцінне" медичну освіту. Робота з сім'ями, дітьми та людьми похилого віку, яка потрапляє в категорію Social Work, в Канаді теж вважається досить престижною і високооплачуваною. Отримати цю професію можна, наприклад, в University of Manitoba - місцева програма по цьому напряму єдина акредитована, бюджетна і затребувана працедавцями.

    Презентація Бюро "Пряма розмова": Medical Programs
    Запис вебінару "Медична освіта за кордоном: альтернативні варіанти"

    Презентація Бюро "Пряма розмова": Medical Programs Canada
    Запис вебінару "околомедицинских спеціальності в Канаді"

    Читайте також:

    Як отримати медичну освіту за кордоном?
    Лікар в Америці: міфи і реальність
    Медична освіта в Канаді
    Медична освіта в Австралії



Глядачі цього вебінару отримали відповідь на животрепетне питання: що робити, якщо отримати професію лікаря за кордоном неможливо, але все-таки дуже хочеться?
У чому ж полягає складність при отриманні медичної освіти за кордоном?

Новости