Медичний девайс для первинного огляду хворих


Сучасна медична техніка по своїй складності і насиченості сучасними технологіями не поступиться навіть космічної. Однак поряд зі створенням найсучаснішої і складної медичної апаратури, розробники не забувають і найпростіших інструментах, які покликані полегшити повсякденну діяльність лікаря. До таких розробок відноситься девайс під назвою E-Spatula, виготовлений південнокорейськими інженерами, покликаний замінити відразу кілька підручних інструментів і приладдя медичних працівників.

Якщо ви вирішили купити віконний кондиціонер , То найкраще звернутися в компанію «Свій Клімат», яка займається не тільки продажем кондиціонерів але і їх установкою та сервісним обслуговуванням.

Компактний пристрій E-Spatula об'єднує в собі термометр, ліхтарик, шпатель і паличку для збору мікрофлори з горла і мови і стає вкрай необхідним під час первинного огляду хворого. Стерильність забезпечується завдяки використанню одноразових прозорих наконечників. При огляді горла хворого легким натисканням на мову можна включити ліхтарик і термометр, відразу ж зібравши мікрофлору для аналізів. Інформація про температуру тіла пацієнта з'явиться через пару секунд.

Розробка південнокорейських фахівців проста не тільки у використанні, але і у виробництві і не вимагає застосування інноваційних технологій і великих інвестицій.

Посилання по темі:
- Multitasking Medical Utensils

Популярність: 1% [ ? ]


Що ще почитати?

Що ще почитати?

Новости