Medvedev Girls дадуть "Армії Путіна"

  1. Орфографічна помилка в тексті:

2 серпня 2011, 2:55 Переглядів: 2 серпня 2011, 2:55 Переглядів:   У Медведєва з'явилася дівоча армія, фото з сайту postironic

У Медведєва з'явилася дівоча "армія", фото з сайту postironic.org.

"Наша відповідь" Армії Путіна "- Medvedev Girls! Приходь на першу акцію Medvedev Girls в Новопушкінський сквер 4 серпня в 15:00", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці групи в понеділок.

У групі також розміщений відеоролик, в якому дві дівчини розповідають більш докладно про майбутню акцію.

"Привіт усім. Нас звуть Вероніка і Анна. Ми з групи" Медведєв - наш президент! ". Нещодавно ми почули про" Армії Путіна ". Вирішили створити свій жіночий загін, але в підтримку Дмитра Анатолійовича Медведєва . Називайте нас "Medvedev Girls!". Ми готові на все заради Дмитра Анатолійовича. І ми зробимо все, що в наших силах, щоб підтримати його і висунуті ним ініціативи ", - заявляють дівчата.

Читайте також: У Росії пиво прирівняли до алкоголю

Учасниці кажуть, що підтримують підписання Медведєвим закону про посилення держрегулювання алкогольної галузі, згідно з яким, пиво і напої на його основі віднесені до алкогольної продукції, а також забороняється вживання алкогольної продукції в громадських місцях через деякий час.

"Ми вирішили підтримати цей закон і відучити пити пиво в громадських місцях вже зараз. Прийшла пора вибирати. Пиво чи ми ", - говорять шанувальниці президента.

Раніше повідомлялося, що 21 липня дівчини з іншої групи інтернет-сайту "Вконтакте" "Мені реально подобається Путін ", Одягнувши купальники, пропонували відвідувачам Воробйових гір в Москві безкоштовно помити їх автомобілі російського виробництва.

14 липня учасниці групи провели ще одну акцію в підтримку прем'єра: дівчата заспівали біля Білого Дому пісню "Blueberry Hill", яку прем'єр-міністр Володимир Путін виконав в лютому на благодійному вечорі в Санкт-Петербурзі. За даними активістів групи, тоді в акції взяли участь близько 100 осіб.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Medvedev Girls дадуть" Армії Путіна "". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости