МЕГА-Ф - Кращий радар-детектор 2018 року - CARMEGA RDT-470 - все камери під контролем

  1. «Автодору» І «БУМЕРАНГ»
  2. ЗВУКОВІ І ГОЛОСОВІ ПОПЕРЕДЖЕННЯ
  3. ГРАФІЧНИЙ ДИСПЛЕЙ
  4. ДИСТАНЦІЯ ДО КАМЕРИ І РАДАРА

CARMEGA RDT-470 - новий радар-детектор (антирадар) , Який попереджає фактично про всі види камер спостереження, стаціонарних і мобільних. Своєчасне оповіщення про контроль швидкості, про виділеної смузі громадського транспорту, про проїзд на червоне світло або по узбіччю допомагає дотримуватися правил дорожнього руху навіть на незнайомій місцевості. CARMEGA RDT-470 також фіксує найрізноманітніші типи радарів швидкості, включаючи «Стрілку» і лазерні радари.

CARMEGA RDT-470 - новий радар-детектор (антирадар)

УБУДОВАНІ ПАМ'ЯТЬ І GPS-ПРИЙМАЧ

Модель цього радар-детектора обладнана GPS-приймачем і вбудованою пам'яттю. У пам'ять завантажується оновлювана база даних, яка містить інформацію про місцезнаходження стаціонарних і мобільних камер контролю дотримання ПДР. GPS-приймач дозволяє на місцевості визначити наближення до кожної точки, позначеної в базі.

КАМЕРИ КОНТРОЛЮ

Визначає розташування практично всіх видів стаціонарних камер контролю. Попереджає про місця, де є висока ймовірність зіткнутися з відеофіксацією порушень ПДР мобільними камерами чи екіпажами ДПС.

«Автодору» І «БУМЕРАНГ»

Попереджає про наближення до ділянок траси, на яких здійснюється вимірювання середньої швидкості комплексами «Автодор» і «Бумеранг». Користувачеві доступний вибір дистанції, на якій проводиться звукове сповіщення про наближення до такого відрізку. Також оповіщення відбувається на всьому шляху проходження під контролем комплексу. На дисплеї відображається відстань до завершення ділянки.

РАДАРИ

Фіксує випромінювання сучасних і широко поширених радарів: «Стрілка», «Кріс» П (С), «Кордон», «Арена» та багатьох інших. Виявляє лазерні радари.

ЗВУКОВІ І ГОЛОСОВІ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Кращий радар-детектор (антирадар) 2018 року CARMEGA RDT-470 відтворює голосові і звукові оповіщення. Користувач може налаштувати звукове попередження тільки при перевищенні суми дозволеної швидкості і встановленого їм значення перевищення: 0, 5, 10, 15 або 20 км / год.

ГРАФІЧНИЙ ДИСПЛЕЙ

Візуальна інформація передається за допомогою вбудованого монохромного графічного OLED-дисплея з регульованою яскравістю.

ДИСТАНЦІЯ ДО КАМЕРИ І РАДАРА

Показує відстань до камер, позначених в базі даних. При виявленні радара потужність його сигналу виводиться на дисплеї, що дозволяє оцінити дистанцію до радара.

Детальну інформацію та технічні характеристики можна отримати на сторінці продукту.

КУПИТИ РАДАР-детектор CARMEGA RDT-470

ПЕРЕЙТИ НА СТОРІНКУ продукту

Новости