«Мегафон Москва» - тарифи, контактний телефон, центральний офіс і салони, магазин Мегафона Москва, особистий кабінет, офіційний сайт, територія покриття, відгуки, вакансії

  1. Мегафон Москва - офіційний сайт
  2. Мегафон Москва - особистий кабінет
  3. Мегафон Москва - тарифи
  4. Мегафон Москва - зона покриття
  5. Мегафон Москва - центральний офіс
  6. Мегафон Москва - контакти
  7. Мегафон Москва - офіси та салони
  8. Мегафон Москва - вакансії
  9. Мегафон Москва - відгуки

Мегафон Москва вперше з'явився на ринку стільникового зв'язку столиці в 2002 році. За даними 2015 року, число абонентів цього стільникового оператора в Москві перевищує 12 млн. Чоловік. В даній статті наведені описи тарифів і послуг оператора стільникового зв'язку Мегафон Москва, інформація про салонах зв'язку і офісах компанії, а також відомості про територію покриття і вакансії компанії.

Мегафон Москва - офіційний сайт

На офіційному сайті Мегафон Москва можна ознайомитися з повним спектром послуг, які надає цей оператор стільникового зв'язку, а також дізнатися історію компанії і ознайомитися з найсвіжішими новинами.

З офіційним сайтом Мегафон Москва можна ознайомитися за наступним засланні .

Мегафон Москва - особистий кабінет

В особистому кабінеті на сайті Мегафон Москва можна відстежувати свої витрати на мобільний зв'язок і поповнювати рахунок, підключати нові опції і змінювати тариф, витрачати отримані бонуси і багато іншого. Для входу в особистий кабінет необхідно заповнити форму на сайті: https://lk.megafon.ru/login/

Мегафон Москва - тарифи

Оператор стільникового зв'язку Мегафон пропонує кілька тарифів на стільниковий зв'язок в Москві. У сітці тарифів Мегафон Москва враховані побажання різних категорій абонентів. Слідуючи останнім тенденціям на російському ринку стільникового зв'язку у Мегафона в столиці також є пакетні тарифи, що включають в себе безкоштовні хвилини і трафік на мобільний інтернет. Лідером серед москвичів стала лінійка тарифів «Все включено» (http://moscow.megafon.ru/tariffs/alltariffs/all_inclusive/). Мегафон Москва постійно проводить різноманітні акції та спеціальні пропозиції для своїх абонентів.

Звертаємо вашу увагу на те, що Мегафон Москва пропонує своїм абонентам досить привабливі тарифи на стільниковий зв'язок і передачу даних. Умовно їх можна розділити на кілька категорій, виходячи з потреб клієнтів.

Для тих, кому важливі послуги зв'язку в роумінгу, Мегафон Москва пропонує спеціальний тариф «Навколо Світу» (http://moscow.megafon.ru/tariffs/alltariffs/special/vokrug_sveta/vokrug_sveta).

Для здійснення вигідних дзвінків в домашньому регіоні підійде тариф Мегафон «Переходь на НУЛЬ» (http://moscow.megafon.ru/tariffs/alltariffs/megafon/perehodi_na_nol/perehodi_na_nol).

Вигідні дзвінки на номери будь-яких операторів Москви можна здійснювати з тарифами «Все просто» (http://moscow.megafon.ru/tariffs/alltariffs/any_operator/vse_prosto/vse_prosto) і «Підмосковний» (http://moscow.megafon.ru / tariffs / alltariffs / any_operator / podmoskovnyy / podmoskovnyy).

Спеціальна пропозиція для дзвінків в Центральну Азію і Україна «Теплий прийом» (http://moscow.megafon.ru/tariffs/alltariffs/other_cities_and_countries/teplyy_priem/teplyy_priem).

Мегафон Москва - зона покриття

На даний момент оператор стільникового зв'язку Мегафон є лідером по числу базових станцій серед операторів Росії. Саме Мегафон став першим серед операторів «великої трійки», що запустив в 2013 році 4G-мережі. Також Мегафон першим в світі запустив комерційну мережу LTE-Advanced. Швидкість з'єднання в мережі LTE-A може досягати 450 Мбіт / с. Така мережа зараз працює на 95% всіх LTE-станцій Московського регіону.

Зона покриття 3G Мегафон Москва
(Натисніть на карту для збільшення зображення)

Зона покриття 4G Мегафон Москва
(Натисніть на карту для збільшення зображення)

Мегафон Москва - центральний офіс

Центральний офіс стільникового оператора Мегафон Москва розташований за адресою: м Москва, Кадашевская набережна, 30. Режим роботи: з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00.

Мегафон Москва - контакти

Телефони та контакти офісів Мегафон в Москві:

Номер телефону головного офісу Мегафон в Москві: 8 (499) 755-2155, і

8 (499) 755-2175

Єдиний довідковий номер Мегафон: 8 (800) 550-0500

Номер МегаФонв Москві: 8 (495) 507-77-77, 8 (495) 504-50-20

Мегафон Москва - офіси та салони

У салонах зв'язку Мегафон Москва можна не тільки підключити необхідний тариф або опцію, отримати консультацію у фахівців, а й придбати різні мобільні пристрої. У магазинах Мегафон Москва є широкий асортимент пристроїв як від самого Мегафона, так і від інших виробників.

З повним списком всіх салонів зв'язку Мегафон в Москві по станціях метро можна ознайомитися тут

Мегафон Москва - вакансії

Мегафон Москва надає широкий спектр послуг на ринку стільникового зв'язку Столичного регіону. З розвитком стільникового зв'язку та Інтернету в Москві стали з'являтися нові салони зв'язку і офіси Мегафон. Всю інформацію про наявні вакансії Мегафон Москва можна дізнатися тут: http://moscow.corp.megafon.ru/work/vacancy/

Мегафон Москва - відгуки

В цілому, абоненти Мегафон Столичного регіону цілком задоволені надаваними послугами компанії. Основні переваги Мегафона - це висока швидкість мобільного інтернету, зручні тарифи для кожного абонента і грамотна робота співробітників технічної підтримки.

Новости