Мегафон тарифи без абонентської плати 2018: огляд пропозицій

  1. Переходь на НУЛЬ. Дзвінки всередині мережі 0 рублів
  2. Правила і вартість переходу

Нещодавно ми зіткнулися з такою проблемою - сім-карту з тарифним планом без абонентської плати досить складно купити. Питання зараз стосується не тільки Мегафон. У операторів давно вже намітилася тенденція пропонувати своїм абонентам інтегровані тарифні плани, де за щомісячну плату вам буде запропоновані і хвилини, і СМС, і інтернет. Це досить зручно. Ви позбавляєте себе від необхідності вибирати і підключати спеціальні опції і при цьому користуватися всіма послугами зв'язку. Оператор вже подумав за вас і запропонував оптимальне поєднання хвилин, мегабайт і СМС. Більшості людей це зручно, але є і такі, для яких абонентська плата ні до чого. В першу чергу це люди старшого віку і діти. Нижче ми розповімо про те, які на даний момент тарифні плани без абонентської плати залишилися. Інформація актуальна на початок 2018 року.

Інформація актуальна на початок 2018 року

Переходь на НУЛЬ. Дзвінки всередині мережі 0 рублів

Зміни цього тарифу торкнулися зовсім недавно, буквально в березні 2018 року. До цього багато років розцінки трималися такі: 1,3 р. перша хвилина на Мегафон домашнього регіону, інші безкоштовні. З іншими стільниковими операторами кожна хвилина розмови коштувала 2,5 р.

Подивимося, чи в кращий бік змінився тарифний план.

  1. Дзвінки на Мегафон пільгові як і раніше тільки в домашньому регіоні. Оператор нам пропонує безлімітне спілкування всередині мережі за абонентську плату 6 рублів. Спишеться вона тільки в тому випадку, якщо дзвінки в цей день відбувалися. Кількість же їх не має значення. Виходить, що для тих, хто робить багато дзвінків, вигода дійсно з'явилася. Решта її або взагалі не помітять, або будуть розчаровані.
  2. На інші мобільні і міські номери тарифікація стала дуже дивна. Хвилини нараховуються пакетами. В одному пакеті 5 хвилин. Вартість його 6 рублів. Виходить, що одна хвилина - 1,2 р. Незалежно від того скільки ви витратили з пакета, плата спишеться цілком. У добу можна активувати не більше 6 штук. Якщо ліміт вичерпається, то тарифікація стане щохвилинної і складе 2 р / хв. З одного боку, плата за розмови знизилася в два рази, з іншого боку, навіть якщо ви проговорили всього одну хвилину, то заплатити доведеться 6 рублів. З огляду на, що абоненти можуть переходити до іншого оператора зі збереженням номера, то ви можете і не знати про те, що телефонуєте не на Мегафон.
  3. Інтернет явно подорожчав. Він дається пакетами по 100 Мб. Заплатити за це доведеться 20 рублів. Як тільки один закінчиться, підключається інший. Максимальна кількість - 10. Як тільки кількість їх вичерпається, доступ буде закритий. У попередній версії тарифу давалися пакети по 70 Мб за 7 рублів. Плата списується тільки в ті дні, коли вихід в інтернет був. Нескладно порахувати, що якщо кожен день виходити в мережу з телефону, то за місяць ви витратите 600 рублів. Дешевше підключити опції. Примітно, що перший пакет в день ділиться на частини. Перша складає 1 Мб і коштує 3 рубля. Це убезпечить вас від зайвих витрат за фонові програми на смартфоні.
  4. Міжміські дзвінки коштуватимуть 5 рублів на Мегафон і 12,5 на інші. У попередній версії ціна була нижче.

У підсумку можемо сказати, що тарифний план сподобається тим, хто не дзвонить на інших операторів, не користується інтернетом і рідко залишає домашній регіон.

Альтернативи йому немає. Діяв ще недавно "Все просто" , Закритий. Мабуть, новий «Переходь на НУЛЬ» став виконувати його функції. Можна довго міркувати про невигідність нового тарифу, але в будь-якому випадку вибору немає. Якщо абонентська плата не потрібна, то доведеться брати його.

Перейти на тарифний план можна багатьма способами:

  • На сайті https://moscow.megafon.ru/tariffs/dlya_zvonkov/;
  • В особистому кабінеті https://lk.megafon.ru/login/ ;
  • USSD-командою * 105 * 0048 # виклик;
  • Надішліть СМС з текстом ТАК на номер 0500948;
  • Зателефонуйте за номером 0500948.

Правила і вартість переходу

Для всіх тарифних планів вартість переходу буде однаковою.

Перший раз безкоштовний, але на рахунку повинно бути не менше 300 рублів. Повторний перехід обійдеться в 150 рублів.

Врахуйте, що всі пакети, які належали попереднім тарифом, обнуляться і абонентська плата, списана раніше, не повернеться. Підключення послуги залишаться з вами.

Вибір тарифу залишається за вами, оскільки у всіх різні потреби і цілі.

Новости