«Мегафон» почне поширення nano-SIM для iPhone 5

Безсумнівно, що поява нового iPhone 5 - це радість для всіх фанатів Apple. Навіть ті, кому він не сподобався, десь в глибині душі все одно раді. Але ще до презентації iPhone 5 всіх хвилювало одне питання: "Що робити, якщо для нього буде потрібна nano-SIM?". Це питання вчора отримав підтвердження: для шостого покоління iPhone і правда потрібна нова SIM-карта. Але хвилюватися з цього приводу не варто: компанія "Мегафон" вже готується надати своїм клієнтам необхідні nano-SIM.

Але хвилюватися з цього приводу не варто: компанія Мегафон вже готується надати своїм клієнтам необхідні nano-SIM

На фотографії трохи вище, ви можете порівняти розміри micro-SIM (зліва) і nano-SIM (праворуч). Мабуть, один раз побачивши відміну цих SIM-карт, можна раз і назавжди зрозуміти для себе, що власноруч обрізати SIM-карту до розмірів nano-SIM не варто. Надто вже вона маленька, щоб так ризикувати, а то і зовсім можна залишитися ні з чим.
На фотографії трохи вище, ви можете порівняти розміри micro-SIM (зліва) і nano-SIM (праворуч)
Та й навіщо ризикувати? У цьому немає ніякої необхідності. Спочатку про те, що «Мегафон» почне поширення nano-SIM з початком світових продажів iPhone 5 , Нам розповіла блог-секретар компанії «Мегафон» Олександра Павлинова, а пізніше ця заява була підтверджена офіційним Twitter-аккаунтом стільникового оператора -

На жаль, спочатку nano-SIM будуть доступні тільки в московських салонах «Мегафона», але не виключено, що подібна новинка з'явиться і в інших містах в самий найближчий час. Інформації про те, коли nano-SIM будуть доступні у інших учасників «Великої Трійки» поки не надходило.

Але ще до презентації iPhone 5 всіх хвилювало одне питання: "Що робити, якщо для нього буде потрібна nano-SIM?
Та й навіщо ризикувати?

Новости