Механізм відображення перерахування внесків до фондів соціального страхування

  1. 1С: Бухгалтерія 7.7 для України
  2. 1С: Бухгалтерія 8 для України

1С: Підприємство 8.2 /
Перехід на 8.2 /
Розрахунок заробітньої плати

Зміст

1С: Бухгалтерія 7.7 для України

1С: Бухгалтерія 8 для України

1С: Бухгалтерія 7.7 для України

Внески до фондів соціального страхування з зарплати працівників організації розраховуються в документі «Нарахування ЗП». При необхідності суми податків можуть бути відкоректовані в табличній частині документа вручну. Після проведення документа «Нарахування ЗП» автоматично формуються проводки по нарахуванню внесків до фондів соц. страхування з зарплати співробітників.

Внески до фондів соціального страхування з фонду оплати праці розраховуються при проведенні документа «Нарахування ЗП» і автоматично формуються проводки по нарахуванню внесків ФОП. Відредагувати суми внесків ФОП можна тільки за допомогою ручних операцій.

Автоматичне заповнення платіжних документів з перерахування внесків до фондів соц. страхування в конфігурації не автоматизоване. Для відображення перерахування внесків необхідно вручну заповнити документ « Банківська виписка », Вказуючи рахунки, аналітику і суму внесків вручну.

1С: Бухгалтерія 8 для України

Внески до фондів соціального страхування з зарплати працівників і фонду оплати праці організації розраховуються в документі « Нарахування зарплатні працівникам організації »на закладці« Внески »і« Внески ФОП ». При необхідності суми податків можуть бути відкоректовані вручну на відповідній закладці. Після проведення документа «Нарахування ЗП» автоматично формуються проводки по нарахуванню внесків до фондів соц. страхування з зарплати співробітників.

Для автоматичного формування і заповнення платіжних документів з перерахування внесків до фондів соц. страхування в конфігурації реалізована обробка «Формування платіжних документів по внесках до фондів» (меню «Зарплата» - «Облік ПДФО і Внесків»).

Для того щоб автоматичне формування платіжних документів виконувалося коректно, необхідно:

  • Заповнити регістр відомостей «Параметри платіжних документів по внесках до фондів» (див. Докладніше статтю «Підготовка інформаційної бази для автоматичного формування платіжних документів до фондів»).
  • Заповнити та провести документ «Зарплата до виплати організацій» з видом виплати «Перерахування внесків ФОП».
  • У формі обробки «Формування платіжних документів по внесках до фондів» вибрати документ нарахування «Зарплата до виплати організацій» з видом виплати «Перерахування внесків ФОП».

Після заповнення обробки «Формування платіжних документів по внесках до фондів» необхідно створити платіжні документи з перерахування внесків за допомогою кнопки «Створити» і провести за допомогою кнопки «Провести». Результатом будуть заповнені і проведені документи « Платіжне доручення вихідне »З видом виплати« Перерахування податків / внесків із заробітної плати ».

Інші матеріали по темі:
внески до фондів , з видом виплати , нарахування зарплати працівникам організації , заповнити і провести , зарплата до виплати організацій , зарплата до виплати , внески , нарахування зарплати працівникам , провести , платіжне доручення вихідне , перехід на 8.2 , вручну , проводки , зарплата , нарахування , заповнити , організації , бухгалтерія , конфігурації , 8.2 , 7.7 , документ

Матеріали з розділу: 1С: Підприємство 8.2 / Перехід на 8.2 / Розрахунок заробітної плати

Інші матеріали по темі:

Загальносистемні механізми і принципи

Механізм відображення виплати заробітної плати

Як відобразити виплату авансу працівникам організації

Переоцінка основних засобів

Малоцінні активи. Передача в експлуатацію, переміщення в експлуатації


Нас знаходять: Формування платіжних документів по внесках до фондів, проводки з нарахування і перерахування страхових внесків, проводка оплата внесків по соціальному страхуванню, поднотовка інформаційної бази для автоматичного формування платежів, перераховані внески до фонду соціального страхування проводка, перерахування внесків з ФОП, параметри платіжних документів за внесками до фондів, як автоматічнскі сформувати платіжки за внесками фонду України, внески на соц заходи в 1с, бухгалтерські проводки з нарахування і перерахування страхів их внесків


1С: Підприємство 8

Новости