Meizu M3 Mini. Купити Meizu M3 Mini. Ціна Meizu M3 Mini в Україні | Смартфон Meizu M3 Mini: відгуки, продаж, фото, характеристики, відео в інтернет-магазині Krutmobile.com.ua

  1. Строгий але стильний -Зовнішній вид флагмана Meizu M3 Mini.
  2. Процесор Meizu M3 Mini здивував продуктивністю і швидкістю.
  3. Професійні фото, відео, разом з смартфоном Meizu M3 Mini.
  4. Екран і начинка Meizu M3 Mini заслуговує на увагу!
  5. Пам'яті вистачить на все! Цілих 32 Gb в розпорядженні Meizu M3 Mini
  6. Купити Meizu M3 Mini 32Gb в Україні буде відмінним рішенням.

По праву вважається одним уз кращих бюджетних смартфонів в Україні. Але зовнішній вигляд смартфона, строгий і в той же час оригінальний. Смартфон має в своєму розпорядженні і позиціонує себе як вельми брендовий і дорогий гаджет. І судячи з відгуків власників, смартфон Meizu M3 Mini 32GB повністю виправдав їхні сподівання. Головним козирем смартфона Мейзі M3 Mini є 8-й ядерний процесор і повних 32Gb пам'яті, яких з лишком достатньо для будь-яких ігор і додатків. По праву вважається одним уз кращих бюджетних смартфонів в Україні Розумна ціна і функціонал нового Meizu M3 Mini 32Gb робить його затребуваним серед багатьох покупців. Зручність, а так само ергономічність моделі M3 Mini припаде до душі навіть самим вимогливим покупцям. Прекрасний і стильний колір Gray, смартфон в цьому колірному варіанті, виглядає дорого і дуже презентабельно, відмінний варіант для чоловічої аудиторії.

Строгий але стильний -Зовнішній вид флагмана Meizu M3 Mini.

Ідеальність в усьому, саме так можна охрестити модель M3 Mini від Китайської компанії Meizu. Як говоритися «нічого зайвого» і це дійсно так! Зовнішній вигляд смартфона за великим рахунком залишився ідентичний попередній моделі Meizu M2, по центру розташувалася камера з 13.0 Мрх а так же лід спалах. Смартфон як і раніше має в комплектації скріпку для сім карти, що робить його зручним і практичним у використанні, так як головного болю із задньою кришкою при заміни sim карти тепер не виникне.

З кнопок, залишилися тільки бічні, гойдалка гучності, а також кнопка блокування. Всі дії по колишньому виконує кнопка Home розташована спереду. Матеріал смартфона залишився колишнім. Укріплений пластик високої якості, стійкий до подряпин і готовий до довгого використання, навіть при постійній трясці в кишені.

Процесор Meizu M3 Mini здивував продуктивністю і швидкістю.

Не останнє місце в начинці смартфона займає процесор. Варто відзначити, що залізо в смартфоні M3 Mini це цікаве поєднання потужності та енергозбереження. Саме такі позитивні характеристики будуть ключевивмі якщо ви звикли використовувати смартфон по максимуму і навантажувати його всілякими програмами і додатками.

Тому з 8-ї ядерним процесором MT6755 (Helio P10) фірми MediaTek ви станете грозою всіляких шутерів і 3D ігор, які до слова досить вимогливі за своїми параметрами, і смартфон Meizu M3 Mini впоратися з ними на ура! Відеопроцесор Mali-T860 MP2 відмінне рішення для смартфона з такими параметрами як M3 Mini.

Професійні фото, відео, разом з смартфоном Meizu M3 Mini.

Будь-хто може відчути себе професійним фотографом завдяки чутливої камері в цілих 13.0 Мрх з автофокусом і Led спалахом. Відзначимо, що камера смартфона Meizu M3 Mini володіє дуже цікавими особливостями, а саме запис гифок, робити фотографії з змінним фокусом, робити панорамні зйомки, а так само робити сло-мо відео без звуку. Так що любителі красивих фото і яскравих насичених відеозаписів будуть раді новому Meizu M3 Mini.

Торкаючись фронтальну камеру, хотілося б висловити захоплення і подякувати розробників Meizu за Фронталки в 5 Мрх. Відмінні і якісні Селфі знімки, а також відео дзвінки будуть аж ніяк не останнім вашим подивом при купівлі даного смартфона в інтернет-магазині Krutmobile.com.ua

Екран і начинка Meizu M3 Mini заслуговує на увагу!

Екран розміром 5 "дюймів з роздільною здатністю HD, найкращий варіант при виборі смартфона, і Meizu M3 Mini надає цей вибір. Тач здатний розпізнати до 10 торкань, що дуже добре при швидкому або багатофункціональному використанні. Головною перевагою даної моделі є скло виконане за технологією 2.5D що в двійні збільшує якість картинки, роблячи її яскравою і насиченою!

Пам'яті вистачить на все! Цілих 32 Gb в розпорядженні Meizu M3 Mini

І з цим не посперечатися. Перевагою моделі є пам'ять в 32Gb чим не може похвалитися будь-який інший бюджетник. Качайте ігри та програми, не піклуючись про вільне місце. Оперативна пам'ять для смартфона з недорогим бюджетом, таким як M3 Mini заслуговує овацій, так як оператіви тут 3Gb і цього з лишком вистачає для всіляких операцій.

Дивлячись на ці характеристики, виникає питання. Чи вистачить батареї для всіх навантажень? І відповідь, вистачить однозначно. Ємність батареї становить 2870 (незнімна) мАч а в поєднанні з технологією унікального енергозбереження, повного заряду вистачить на 2-3 дні активного користування флагманом.

Купити Meizu M3 Mini 32Gb в Україні буде відмінним рішенням.

Якщо ви не хочете витрачатися на дорогі брендові фаблет з характеристиками, які наполовину менше, ніж у смартфона Meizu M3 Mini 32Gb. Як бачите, функціонал гаджета Мейзі досить цікавий і заслуговує на увагу. Придбати Meizu M3 Mini 32Gb дуже просто. Не потрібно чекати доставки з Китаю цілий місяць або замовляти у великих мережевих магазинах з передоплатою.

В інтернет-магазині Krutmobile.com.ua купити смартфон Meizu M3 Mini 32Gb можна набагато дешевше і без накрутки. Для замовлення досить натиснути кнопку купити або зателефонувати консультанту. Перевагою магазину, є доставка за 24 години, тому насолоджуватися своїм новим Meizu M3 Mini Ви будете вже на наступний день. Гарантія 12 місяців це ще один приємний момент в покупці смартфона Мейзі в нашому магазині.

Характеристики смартфона Meizu M3 Mini 32Gb можна подивитися у вкладці "параметри"

Чи вистачить батареї для всіх навантажень?

Новости