Meizu M3 Note 16Gb

  1. Огляд популярнорго смартфона Meizu M3 Note Meizu M3 Note - логічне продовження одного з найпопулярніших...
  2. Внутрішня начинка Meizu M3 Note
  3. Відгуки про Meizu M3 Note
  4. Купити Meizu M3 Note в Україні

Огляд популярнорго смартфона Meizu M3 Note

Meizu M3 Note - логічне продовження одного з найпопулярніших смартфонів китайського виробника. Виробник пропонує його в ультратонкому металевому корпусі, а також в трьох різних кольорах: в чорно-сірому, біло-золотом і сріблясто-білому. При товщині корпусу в 8.2 мм це один з найбільш тонких смартфонів в лінійці Meizu. У той же час ще й дуже потужний, а прайс на нього більш ніж доступний.

Зовнішній вигляд Meizu M3 Note

Зовнішній вигляд Meizu M3 Note

Мейзі М3 Ноут обзавівся відмінним IPS-дисплеєм з діагоналлю екрану в 5.5-дюймів і Full HD-дозволом. Незважаючи на настільки великий дисплей, завдяки ультратонкому обтекаемому корпусу пристроєм дуже легко користуватися навіть однією рукою. При цьому якість збірки, як і у всій техніки Meizu, дуже висока. А сам корпус виготовлений з висококласного алюмінієвого сплаву 6000-ї серії.

А сам корпус виготовлений з висококласного алюмінієвого сплаву 6000-ї серії

Внутрішня начинка Meizu M3 Note

Технічні характеристики Meizu M3 Note при настільки доступному ціннику теж дивують. Серцем смартфона став восьміядерний чіп MediaTek Helio P10, що працює на тактовій частоті 1.8 ГГц. Передбачив виробник і 2 ГБ «оперативки» укупі з графікою від Mali T860 MP2. Причому з коробки працює девайс під управлінням Android 5.1.

Приємно порадували і дві відмінні камери - 13 МП основний сенсор з фазовим автофокусом і спалахом, а також фронтальна камера на 5 МП. Наш огляд Meizu M3 Note довів, що знімки на тилову камеру виходять дуже якісними навіть в умовах поганого денного освітлення.

На відміну від більшості конкурентів в ціновому сегменті, M3 Note забезпечили потужним акумулятором ємністю 4100 мАг. При повному заряді і активному використанні смартфона його вистачить як мінімум на 2 дні використання, що за мірками сучасних смартфонів - дійсно відмінний показник!

Відгуки про Meizu M3 Note

У Мережі вже можна знайти велику кількість відгуків про Мейзі М3 Ноут від покупців, які придбали його в числі перших. Активні люди по достоїнству оцінили можливість установки двох SIM-карт, а також підтримку стандарту LTE.

Купити Meizu M3 Note в Україні

Всім бажаючим купити Meizu M3 Note інтернет-магазин «MobiOK» пропонує вже зараз зробити замовлення за дуже доступною ціною і з обов'язковими сервісними гарантіями від виробника. А доставити ваш новий смартфон ми зможемо в будь-яке місто України «Новою Поштою»!

Також хочемо звернути Вашу увагу на смартфон Meizu U10 який доступний в нашому інтернет-магазині за дуже низькою ціною і з офіційною гарантією від виробника.

Новости