Мережа магазинів АТБ в Києві і області стрімко зростає

  1. Орфографічна помилка в тексті:

29 листопада 2018, 12:42 Переглядів: 29 листопада 2018, 12:42 Переглядів:   Мережа, яка ледь не щомісяця відкриває в столиці і по всій Київщині нові магазини, залучає жителів регіону доступними цінами на продукти харчування

Мережа, яка ледь не щомісяця відкриває в столиці і по всій Київщині нові магазини, залучає жителів регіону доступними цінами на продукти харчування. До того ж компанія гарантує безпеку товарів. За показником кількості магазинів "АТБ" на тисячу чоловік Київ є безперечним лідером. Втім, область також не відстає, адже за межами столиці працює з півсотні маркетів цієї компанії. Причому останній з'явився зовсім недавно - місяць тому в Баришівці.

Вірні бренду споживачі радіють таким новин, адже розуміють "АТБ" розвивається не тільки кількісно, ​​але і якісно. Зараз в мережі тривають аудит і сертифікація на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 22000: 2005. З літа минулого року зарубіжні експерти працюють в магазинах для того, щоб принципи роботи рітейлера відповідали вимогам НАССР, які лежать в основі зазначеного стандарту. Спільними зусиллями фахівці двох компаній впроваджують концепцію, яка передбачає систематичну ідентифікацію, оцінку і управління факторами, які суттєво впливають на безпеку продукції.

Керівництво "АТБ" неодноразово акцентувало увагу на важливості цього напрямку. "Найголовнішим критерієм вибору продукту є його безпеку, тому наша торговельна мережа уважно стежить за якістю", - розповідає Рита Печериця, начальник відділу контролю якості ТОВ "АТБ-маркет". За її словами, щомісяця проходять лабораторні випробування понад 1000 зразків продукції різних товарних груп. Співробітники в певній послідовності за спеціальним графіком відбирають з полиць магазинів продукти, які відправляють на детальний лабораторний аналіз. Товари перевіряють за фізико-хімічними, мікробіологічними показниками та показниками безпеки.

З огляду на, що мова йде про планові перевірки (є ще й позапланові), це досить великий обсяг робіт. По-перше, через розміри мережі: сьогодні вона має 974 магазина в 251 населеному пункті України. По-друге, через різноманітність пропозицій - асортимент "АТБ" складає більше 3500 товарів. Причому близько чверті цієї кількості представлено торговими марками мережі (СТМ або, як їх називають міжнародні експерти, "private label"). "Цей термін означає, що дану продукцію спеціалізовані виробники виготовляють виключно для конкретної торгової мережі. Витрати на її виробництво і доставку нижче, немає додаткових витрат на рекламу, що дозволяє формувати низькі ціни. Але якість товарів при цьому не поступається якості продукції відомих брендів", - зазначає Дарина Бахматова, начальник відділу СТМ ТОВ "АТБ-маркет". Покупці відразу бачать такі товари на полицях завдяки особливій маркування "De Luxe Foods & Goods Selected", "Своя лінія", "Розумний вибір". Нещодавно до сім'ї власних брендів мережі додався ще "Спецзаказ АТБ". "Наша компанія ставить за мету випускати якісні впізнавані товари. Так ми намагаємося донести споживачам ту турботу і увагу, які вкладаємо в кожен наш продукт. У зв'язку з цим стратегія розвитку товарів СТМ насамперед націлена на виготовлення якісних і здорових продуктів харчування, повний контроль виробництва товарів власних торгових марок, а також індивідуальний підхід до випуску нових продуктів ", - підкреслює Дар'я Бахматова.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" АТБ ": якість товарів є пріоритетом". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Новости