Мереживні сукні 2012

З кожним новим весняно-літнім сезоном мереживні наряди стають все більш відвертими і яскравими. Відомі дизайнери та модельєри вже поспішили порадувати самих неперевершених і примхливих модниць своїми новими колекціями цієї вражаючої краси.

На думку експертів моди, все красуні неодмінно повинні звернути увагу на мереживні плаття 2012 року від найзнаменитіших брендів світу. Принадна привабливість мереживного полотна з ажурними палітурками, романтичною прозорістю і легкістю, закликає блищати свою володарку в усій красі.

Мереживні сукні сезону Весна-Літо 2012 запропоновані на будь-який смак і рясніють своєю різноманітністю стилів, фасонів і наймоднішими колірними гамами в колекціях відомих дизайнерів: Оскара де ла Рента (Oscar de la Renta), Валентино (Valentino), Анни Шуи (Anna Sui) , Еміліо Пуччі (Emilio Pucci), Альберти Ферретті (Alberta Ferretti), Роберто Каваллі (Roberto Cavalli), Дольче Габбана (Dolce & Gabbana), Ізабель Марант (Isabel Marant) та інших видатних брендів.

Облягаючі і пишні, атласні і шовкові вечірні сукні з мереживами, а також моделі для виходу в світ днем, повністю мереживні полотна або комбіновані з ажурними вставками - в цьому розмаїтті ви зможете вибрати для себе те, що зволить душа.

Серед всіх колекцій особливої привабливістю і чарівністю відрізняються прозорі і напівпрозорі мереживні сукні 2012 від Valentino. Цей бренд ще в осінньо-зимовому сезоні порадував великою кількістю мережива. Дами в таких нарядах виглядають дуже жіночно і чарівно.

З кожним новим весняно-літнім сезоном мереживні наряди стають все більш відвертими і яскравими

Мереживні сукні 2012 від Валентино

У колекції від Валентино і в цьому сезоні не покидає нас ірландський мереживний мотив суконь. Такі моделі особливо привабливі в яскравому колориті.

Мереживні сукні 2012 від Валентино

Приголомшливий ефект створюють сукні з мережива з ніжним дрібним квітковим візерунком. Дівчата в такому вбранні виглядають витончено і чарівно. Дані мотиви представлені в колекціях від Valentino, Oscar de la Renta, Anna Sui.

Мереживні сукні 2012 від Valentino, Oscar de la Renta, Anna Sui

Модний акцент спрямований на спокусливі мереживні наряди з відкритим животиком. Багата такими сукнями колекція Весна-Літо 2012 від Emilio Pucci. Такі сукні з мереживом нагадують яскраві циганські вбрання і вони будуть неймовірно популярні навесні і влітку цього року.

Довгі мереживні сукні 2012 від Emilio Pucci

Також змінилася і шикарна колекція Весна-Літо 2012 мереживними весільними сукнями .

Колекції мереживних суконь Весна-Літо 2012 представляють вбрання з різнокольорових ажурних тканин - як чарівні довгі в підлогу мереживні сукні, так і пікантні короткі. Нинішнє розмаїття кольору мереживних нарядів повністю відповідає весняному настрою. В кольорах жовтого, зеленого і оранжевого пишного низу, в поєднанні з мереживними топами, ви відчуєте себе справжньою принцесою. Таку казку подарував модницям Оскар де ла Рента .

Таку казку подарував модницям   Оскар де ла Рента

Довгі сукні з мереживом 2012 на Оскара де ла Ренти

Чи не втрачають своєї популярності в сезоні 2012 року і мереживні бежеві сукні з ажурними квітковими орнаментами, які додадуть вашому образу лучезарности і легкості.

Білий і чорний колір мереживних суконь, все також користується особливою популярністю. Чарівні білосніжні мереживні наряди від Оскара де ла Ренти, Еміліо Пуччі і Валентино. Причому Оскар де ла Рента представив більше моделей коротких білих суконь трохи вище або трохи нижче коліна, а Еміліо Пуччі порадував довгим вечірньою сукнею з пишною спідницею А-типу.

Причому Оскар де ла Рента представив більше моделей   коротких білих суконь   трохи вище або трохи нижче коліна, а Еміліо Пуччі порадував довгим   вечірньою сукнею   з пишною спідницею А-типу

Кужевние білі сукні 2012 від Oscar de la Renta, Emilio Pucci

чудові мереживні чорні сукні представлені на показах від Валентино, Анни Шуи, Роберто Каваллі, Альберти Ферретті, Дольче Габбана, Ізабель Марант, Еміліо Пуччі і інших дизайнерів і будинків моди.

Кужевние сукні 2012 від Valentino. Anna Sui, Emilio Pucci

Слід звернути увагу на сукні з ніжного мереживного полотна з квітковими композиціями - рожеві, червоні, бежеві, блакитні. Хіба можна залишитися байдужими до такого колориту, представленому в колекції Dolce & Gabbana.

Яскраві сукні 2012 з мережива від Dolce & Gabbana

У нинішніх колекціях модних брендів витончені короткі мереживні сукні або моделі, комбіновані з мереживом, представлені на будь-який смак - з оголеним і закритим верхом або на бретелях, з довжиною міні або до колін, з пишними рукавами або без них. Звичайно ж, довжина сукні має значення, адже кожній дівчині найбільше підійде саме її варіант - той, в якому вона виглядає і відчуває себе найкраще. Тому дизайнери і представляють свої моделі суконь з мережива різної довжини.

Достаток довгих мереживних суконь можна побачити в колекціях від Валентино, Роберто Каваллі та Еміліо Пуччі, а ось Альберта Ферретті показала пишність мережива на моделях суконь нижче коліна або по щиколотки. Вражаючі легкі фасони довгих суконь підкреслять вашу ставність і граціозність.

Вражаючі легкі фасони довгих суконь підкреслять вашу ставність і граціозність

Чорні ажурні сукні 2012 від Roberto Cavalli

Мереживні вставки по асиметричною довжині подолу сукні представлять образ найвитонченіших і ніжних панянок чарівним і загадковим.

Кужевние сукні 2012 від Oscar de la Renta, Emilio Pucci

Без дуже коротких моделей ажурних суконь влітку просто не обійтися. Спостерігаються такі наряди в колекціях Еміліо Пуччі, Ізабель Марант, Роберто Каваллі, Оскара де ла Ренти, Валентино.

Короткі мереживні сукні 2012 від Isabel Marant, Roberto Cavalli, Valentino

Не упускайте можливості поєднання вишуканих мереживних нарядів з романтичними аксесуарами. Жодна колекція видатних кутюр'є не обходиться без витончених і кокетливих доповнень, наприклад, мініатюрних сумочок, ширяють хустинок навколо шиї, поясів, гіпюрові або мереживних рукавичок, які додадуть власниці наряду ефект витонченої елегантності. Гармонійно прикрасивши свій образ в мереживній сукні відповідної біжутерією, брошками, намистом, сережками, браслетами, ви, безумовно, будете об'єктом самих захоплених поглядів!

Сукні з мережива 2012 на Alberta Ferretti, Dolce Gabbana, Oscar de la Renta

Вам неодмінно має сподобатися хоча б одне мереживне плаття сезону Весна-Літо 2012 року - короткі і довгі, різноманітних фасонів і кольорів, вони здатні здивувати і підняти настрій. Дивіться нашу добірку фотографій мереживних суконь з актуальних колекцій найвідоміших дизайнерів.

Новости