Мереживну білизну для пампушок - таємна зброя спокушання

Елегантне нижню білизну з мереживами чудово виглядатиме на дівчині з будь-якою фігурою, якщо правильно підібрати модель і розмір - а це одна з найбільших проблем при виборі нижньої білизни. Вирушаючи в магазин за обновками, можна розгубитися і, примірявши пару-трійку комплектів, невдало сидять по фігурі, вирішити, що мереживну білизну - це табу для пампушок, а ось «бабусині» панталони - в самий раз.

Насправді існує маса цікавих моделей мереживного білизни - і для худеньких, і для повненьких. Консультанти інтернет-магазину «інтим» з радістю допоможуть вам підібрати гарну модель, відштовхуючись від ваших уподобань і особливостей фігури.

Якими принципами керуватися, підбираючи комплект ажурного білизни:

  • Відправляйтеся за покупками тільки в хорошому настрої і в повній впевненості в своїй привабливості.
  • Ознайомтеся з асортиментом мереживного нижньої білизни. Це можуть бути не тільки трусики і ліфи, але також грації і навіть корсети з мереживними вставками.
  • Будьте чесною з самою собою і не зменшуйте свої параметри. Немає нічого страшного в тому, що ви далекі від надуманих ідеалів худих моделей! Вибирайте білизну тільки свого розміру, а не на пару розмірів менше, щоб створити ілюзію стрункості. Якщо мереживну білизну буде мало, воно негарно розтягнеться по фігурі, контури будуть здаватися розпливчастими, і ви будете відчувати постійний дискомфорт. Одним словом, наша задача полягає в тому, щоб вибрати білизну по фігурі, що підкреслює красу і створюють апетитні жіночні вигини. Для повсякденного носіння можна вибрати лаконічний мереживний комплект, а для особливого виходу або побачення сексуальну мереживну комбінацію.

Для повсякденного носіння можна вибрати лаконічний мереживний комплект, а для особливого виходу або побачення сексуальну мереживну комбінацію

Не бійтеся експериментувати, змінюватися і пробувати нові моделі мереживного нижньої білизни!

Дивіться мереживну білизну в Intimo:


Новости