Мереживну білизну Triumph. Нижня білизна і одяг Тріумф в Мінську. Купити мереживну білизну

  1. Коли біле мереживне жіноча білизна - справжня класика!

Мереживо не тільки елемент декору

Мереживо, як елемент декору був дуже популярний ще з давніх часів, коли наші прабабусі прикрашали мереживними серветками меблі в будинку. Зараз мереживо на піку популярності, тому що сучасні жінки змінили його функцію.

Мало хто прикрашає свій будинок мереживними серветками, але більшість жінок не втрачають можливості прикрасити себе нижнім мереживною білизною.

Жіноче мереживну білизну в даний час

Сьогодні компанія Triumph випускає і повністю мереживну білизну пастельних відтінків серії Beauty-Full Darling, і гладке з мереживними вставками серій Magic Boost і Lovely Angel Curves, і яскраві, соковиті кольори з вишивкою і з мереживними бретельками від Amourette Spotlight. Що з цих видів виглядає цікавіше, відповісти важко, тому що багато чого залежить і від кольору, і від моделі. Модниці просто втрачають голову від чудового вибору мереживного білизни Тріумф .

Мереживо - це дивовижний матеріал, так як створені з нього мереживні трусики і мереживні бюстгальтери знаходять невагомість і надають витончений вид навіть пишною фігурі.

Якщо навіть грація буде мереживна, то навряд чи від неї залишиться враження, що вона є коригувальним білизною. Швидше - краде всі недоліки і підкреслює всі достоїнства жіночого тіла! Особливо чорну мереживну нижню білизну приховує недоліки фігури серії Sculpting Sensation.

Тренд 2016 року в мереживній білизні Triumph

Подив цього року - вінтажну білизну, скроєна за фасонами, якими користувалися наші бабусі. Але навіть серед цих, по суті, скромних речей знаходиться місце для мережива. Так, мереживні бюстгальтери і мереживні труси, що мають забарвлення в квіточку, забезпечені мереживними рюшами.

Так, мереживні бюстгальтери і мереживні труси, що мають забарвлення в квіточку, забезпечені мереживними рюшами

Така модель мереживного білизни приваблює своєю незвичністю, і вона далеко не пуританська, а навіть навпаки - дуже спокуслива. А наскільки вона практична в шкарпетці, здогадатися неважко: широкі бретелі майже не врізаються в тіло, зберігаючи природну лінію рельєфу плеча. Так що жіноче мереживне нижню білизну може мати різні фасони, в тому числі і досить закриті, однак саме прозорість самих мережив робить його спокусливим і дорогим.

Коли біле мереживне жіноча білизна - справжня класика!

Жіноча білизна спочатку було тільки одного кольору. Його робили з тканин, що не зазнали забарвленням або набиванні малюнка. Та й навіщо? Білизна адже не видно стороннім. Пройшли роки, і дизайнери стали думати по-іншому. Однак популярність білого білизни від цього не зменшилася, просто воно саме по собі стало красивим і знайшло мереживні елементи.

Білий колір жіночої білизни уособлює невинність і чистоту. Він же говорить про ніжності. Тому білі мережива надають білизні дивну властивість - показувати жінку тендітної, беззахисною, ласкавою. Виходить, що це якийсь ідеал! У той же час білий колір вважається дівочим. Так що варто з цим кольором поекспериментувати, подивитися в мереживній білизні від Triumph в дзеркало і зрозуміти, що воно не поступається кольоровим моделям.

Мереживні білизна Тріумф є одним з найбільш жіночних, привабливих і спокусливих брендів, і повинні бути в гардеробі у кожної поважаючої себе леді! Якщо ви ще на знайшли свій ідеальний мереживний комплект, ми раді бачити вас в наших фірмових магазинах нижньої білизни, де висококваліфіковані фахівці допоможуть визначитися з вибором!

Якщо ви ще на знайшли свій ідеальний мереживний комплект, ми раді бачити вас в наших фірмових магазинах нижньої білизни, де висококваліфіковані фахівці допоможуть визначитися з вибором

Та й навіщо?

Новости