Металопластикові вікна в місті Київ | Компанія ВИКС тм | Віконні системи KOMMERLING, KBE, WDS.

Про металопластикових вікнах можна знайти дуже багато інформації, проте, ніколи не зайвим буде знати про ключові аспекти, на яке варто звертати особливу увагу при виборі металопластикових вікон. У цій статті ми постараємося висвітлити основні моменти, які будуть безпосередньо впливати на якість і надійність вікон. Металопластикові вікна, Київ дає можливість придбати продукцію світових виробників, найкраще рішення для тих, хто бажає захистити себе від зимових холодів і забезпечити комфорт і затишок в домі. Про металопластикових вікнах можна знайти дуже багато інформації, проте, ніколи не зайвим буде знати про ключові аспекти, на яке варто звертати особливу увагу при виборі металопластикових вікон

Віконні системи складаються з декількох конструктивних елементів, кожен з яких забезпечує довговічність і витривалість конструкції.

  • Перш за все, це віконний профіль. Наша компанія пропонує досить широкий асортимент профільних систем виготовлених кращим виробником світу - PROFINE Gmbh, який поставляє профільні системи KOMMERLING Eurofutur Classic Premium, KOMMERLING 88 Plus, KBE Classic, KBE Optima, і найбільшим виробником України - МІРОПЛАСТ, який поставляє профільні системи WDS 400, WDS 404, WDS 500, WDS 8;
  • Фурнітура металопластикових вікон виготовлена німецькою компанією SIEGENIA або австрійською компанією MACO;
  • Товщина склопакетів - в межах від 24 до 52 мм;
  • Підвіконня для металопластикових вікон виготовлені компаніями OPENTECK , WDS , DANKE і WERZALIT ;
  • Козирки і відливи для металопластикових вікон виготовлені як вітчизняним виробником, так і компанією Ranilla При необхідності наша компанія додатково може виготовити москітні сітки різних розмірів і форм.
  • Якщо Вам необхідно придбати віконну конструкцію нестандартної форми або розмірів - не проблема, металопластикові вікна, Київ має різними варіантами покупки товару, наша компанія виготовляє продукцію різних габаритів, з використанням сучасного обладнання та передових технологій виробництва. Таке замовлення буде виконано протягом 7-8 днів, а якщо Вам потрібні металопластикові вікна стандартних форм і розмірів, замовлення виконується всього за 3-4 дні.

    Кожен хоче зробити своє житло затишним і комфортним, і металопластикові вікна, Київ місто з великими можливостями, наша компанія пропонує придбати за доступними цінами.

    Ми - компанія повного циклу, тобто, займаємося не тільки продажем металопластикових вікон, а й встановлюємо їх. Ми працюємо на вітчизняному ринку вже багато років, наявність сучасного обладнання дає можливість створювати близько 10 тисяч конструкцій щорічно. Ми впевнені в якості свого товару, тому даємо гарантію 7 років! Протягом цього терміну наші співробітники будуть проводити ремонт і налагодження віконних конструкцій.

    Віконні системи торгових марок KOMMERLING (Кеммерлінг) і KBE (КБЕ) давно використовуються вже у всіх країнах світу. Вони особливо популярні в Америці і Європі, а з недавніх пір твердо завоювали лідируючу позицію на ринку СНД.

    Ці вікна відрізняються своїми кліматичними якостями. В основу їх профілю входить унікальна розробка - матеріал KOMALIT-Z. Цей матеріал являє собою ПВХ з підвищеною ударною міцністю. І завдяки наявності інноваційних компонентів, даний профіль відповідає вимогам різних кліматичних поясів: як тропічного, так і полярного.

    Даним профілів не тільки температурні перепади ні по чому, але вони також не схильні до ерозії і не стають ламкими в результаті екстремальних кліматичних умов. Тому вікна на довгі роки збережуть свій ідеальний зовнішній вигляд і не будуть схильні до впливу різний кліматичних факторів.

    Слід зауважити, що продукція цих компаній дотримується всіх екологічні вимоги і навіть мають право використати торговельний знак Greenline. Даним торговим знаком відзначається продукція, яка при екструзії як стабілізатор застосовує цинк і кальцій замість шкідливого свинцю. Головним достоїнством даної інновації стало те, що на подальшій (повторної) переробці профілю це ніяк не позначилося, щодо погіршення якості рециклінгу. Тому, дану технологію стали застосовувати не тільки в елітних серіях, а й в стандартних профілях. Адже абсолютно кожен з нас заслуговує дбайливого ставлення до себе і свого здоров'я.

    Тому, купуючи продукцію зазначену знаком Greenline, Ви повинні розуміти, що стаєте власником продукції унікального якості!

    Віконні системи Kommerling і KBE володіють не тільки винятковими технічними характеристиками, але і прекрасно увіллються в дизайн, як сучасного пентхауса, так і доповнять архітектурний задум старого будинку. Дані віконні системи можна доповнити різноманітними елементами. Для Вас у нас представлений широкий вибір колон, капітелі і інших декоративних елементів.

    Для Вас у нас представлений широкий вибір колон, капітелі і інших декоративних елементів

    Наша компанія виробляє прямі поставки віконних систем Kommerling безпосередньо з самої Німеччини. Тому ми можемо Вам гарантувати 100% німецька якість і хороші ціни, оскільки самі безпосередньо закуповуємо віконні системи у заводу-виготовлювача. Команда фахівців допоможе Вам підібрати той віконний профіль, який повністю задовольнить всі Ваші вимоги.

    Новости