Металошукач для монет

  1. Який металошукач краще для монет
  2. Котушка для монет
  3. Кращий металошукач для монет
  4. Недорогий металошукач для монет
  5. Професійний металошукач для монет
  6. Як працює додаткова котушка в монетному пошуку. Відео
  7. Де шукати монети з металошукачем
  8. Купити металошукач для монет
  9. Подарунки до металошукачів для монет

Металошукач для монет - для пошуку монет з металошукачем, можна застосовувати практично будь-який ґрунтовий (і навіть підводний) металошукач

Металошукач для монет - для пошуку монет з металошукачем, можна застосовувати практично будь-який ґрунтовий (і навіть підводний) металошукач. Але металошукач, у яких є базові можливості для пошуку монет - буде результативніше і знайде монет більше.

Пошук монет з металошукачем має свою специфіку. Монета для металошукача - невелика мета. Відповідно, металошукач для монет, повинен добре працювати з дрібними цілями. Монета це кольоровий метал (для дискриминатора) і дуже часто монети лежать в грунті, поруч з іншими небажаними цілями (наприклад, ковані цвяхи, осколки). Ще одна вимога до металошукача для монет - хороша робота дискриминатора і достатня вибірковість до поруч лежачим цілям.

Який металошукач краще для монет

Металошукач для монет повинен мати достатній дискримінатор, для поділу цілей. Чим ширше діапазон дискриминатора - тим точніше можна створити власну монетну маска металошукача. Монетна маска металошукача, яку закладає виробник дуже часто не відповідає реаліям України. Наприклад, 5 копійок СРСР, на рідній котушці ACE як 250 потрапляє в монетну маску металошукача Garrett ACE 250. Або деякі монети російської імперії будуть ігноруватися в монетної масці Minelab Explorer SE. Тому монетну маску в металошукачі треба редагувати і додавати власний набір. Монетна маска, це пошукова програма з металошукачем. Власна маска - редагована програма металошукача, яку ви створюєте самі.

Котушка для монет

Вибірковість металошукача для монетного пошуку. У пошуку монет з металошукачем, дуже часта ситуація коли монети лежать поруч з іншими металевими артефактами. І тут важливу роль відіграє вибірковість металошукача до таких поруч лежачим цілям. Велику роль в вибірковості металошукача грає роль пошукова котушка. А основний параметр пошукової котушки - розмір. З одного боку, чим більше пошукова котушка металошукача - тим більше глибина виявлення і швидкість пошуку.

Велика котушка для монет - у великій котушці, вище ймовірність одночасного потрапляння двох цілей під один помах, відповідно металошукача буде важче визначити цілі. Ще одним мінусом великих котушок, на металошукачів в пошуку монет - на великих котушках менш точно визначається точне місце розташування дрібних цілей (а монета, для металошукача дрібна мета).

Маленька котушка для монет - найкраще для пошуку монет підходять маленькі котушки, типу Снайпер. Висока вибірковість до дрібних цілям, відмінна чутливість на найменші цілі. Але в котушках Снайпер є великий недолік - глибина виявлення у таких котушок дуже невелика (навіть котушка середнього розміру буде перевершувати Снайпер в 1,5 рази).

Глибина металошукача для монет. Глибина виявлення мети, для монетного металошукача - не варто на першому місці. Справа в тому, що чим глибше мета, тим гірше працює дискримінатор (і тим більше падає вибірковість) - на великій глибині і дорогий металошукач може помилитися у визначенні мети. Наприклад, металошукач Minelab E-Trac на поверхні легко розділяє по VDI німецький патрон і 2 копійки Катерини Другої. Але на глибині 40 см, цей професійний металошукач визначає і патрон і монету з «стрибаючим» значенням, які перетинаються. І якщо копати глибокі сигналу - велика ймовірність викопати НЕ монету. На практиці з металошукачем, глибокий сигнал завжди є сенс перевіряти на проміжних етапах - зняти верхній шар і перевірити відгук. Дуже часто, коли зменшується шар грунту над метою - металошукач вже впевнено зможе визначити яка мета лежить під котушкою.

На практиці пошуку з металошукачем по монетам - найлегше шукати монети на глибині до 25 см. На цій глибині досить впевнено працює дискримінатор (відповідно буде менше помилок у визначенні мети і менше «Не цінних» ямок). Висока швидкість копа (викопати ямку 20 см це кілька секунд, викопати 40 см це праця від декількох хвилин) і висока швидкість покриття пошукової площі. Але є місця де монети лежать дійсно глибоко і без глибоких ям ці монети не підняти.

Кращий металошукач для монет

Металошукач для монет, як ми визначили повинен володіти: хорошою дискримінацією, що настроюється пошукової маскою (для створення власної монетної маски), регульованою чутливістю і вибірковістю. Можливість роботи металошукача з різними котушками. Вибір котушок для металошукача для монет. У цей набір бажано додати настройку металошукача на грунт і пороговий сигнал, але це вже залежить від ціни, на яку ви розраховуєте.

Недорогий металошукач для монет

Недорогий металошукач для монет - металошукач, який володіє базовим набором. Можливість роботи з різними котушками, дискримінація з редагованої монетної маскою. Кращі недорогі металошукачі для монет - Fisher F2, Garrett ACE 250 і Garrett EuroACE. У кожного цього металошукача є свої власні плюси в монетному пошуку.

  • Fisher F2 - має цифрове позначення мети (VDI), що значно розширює інтерпретацію відгуку металошукача, на відміну від звичайної графічної шкали.
  • Garrett ACE 250 - надзвичайно результативний і має найбільший вибір пошукових котушок.
  • Garrett EuroACE - недорогий металошукач, який відразу йде з великої пошукової котушкою типу DD.
  • Fisher F2

    F2 ціна 7888 грн

    Недорогий металошукач, американського виробника. Відмінне співвідношення ціни і результативності в знахідках з металошукачем.

  • Garrett ACE 250

    ACE 250 ціна 6936 грн

    Кращий недорогий металошукач. Простота в освоєнні металошукача і неймовірна ефективність. З цим металошукачем знахідки будуть завжди.

  • Garrett EuroACE

    EURO ACE ціна 9520 грн

    Потужний і одночасно простий недорогий металошукач. Збільшена котушка і орієнтованість на європейські реалії пошук з металошукачем.

Кожен з цих недорогих металошукачів забезпечує монетний пошук і має запас по зміні котушок.

Професійний металошукач для монет

Професійний металошукач для монет забезпечує максимальний результат в пошуку. Налаштування як в автоматичному режимі (включили і пішли шукати), так і в повному ручному. Найвища глибина виявлення монет. Потужні процесорні технології обробки сигналу, дозволяють професійним металошукачів знаходити невеликі знахідки на найважчих пошукових ділянках. Кращі професійні металошукачі для монет - Fisher F75, Minelab Explorer SE Pro і Minelab E-Trac.

  • Fisher F75

    F75 ціна 16048 грн

    Професійний металошукач американського виробництва. Велика котушка з можливістю пошуку на важких ділянках і пляжах.

  • Minelab Explorer SE Pro

    EXPLORER SE PRO ціна 35088 грн

    Кращий професійний металошукач для пошуку монет, старовинних артефактів і пошуку на пляжі.

  • Minelab E-Trac

    E-TRAC ціна 32504 грн

    Розширена версія професійного металошукача. Всі можливості монетного пошуку.

Кожен з цим металошукачів забезпечить вас монетними знахідками. Пошук монет з професійним металошукачем не тільки результативним, але і дає комфорт. Професійний металошукач для монет менше помиляється (і менше копати помилкових або НЕ цінних сигналів), має поліпшену ергономіку (при тривалому пошуку, менше втомлюється рука, що тримає металошукач).

Як працює додаткова котушка в монетному пошуку. Відео

Відео, як працює котушка Nel Tornado 12 × 13 для металошукача Garrett EuroACE 250 у визначенні глибини на монету. Тест котушки Nel Tornado 12 × 13, в порівнянні з рідною котушкою АСЕ 250.

Де шукати монети з металошукачем

Де шукати монети з металошукачем - така ж важлива складова в монетному пошуку, як і сам металошукач для монет. Для пошуку монет треба вибирати історичні місця, де була достатня скупчення людей і була можливість кинути гроші. Кращі місця для пошуку старовинних монет - трактири, постоялі двори, поштові станції, місця ярмарків і базарів. Береться старовинна карта, визначаються потенційні місця, ставляться крапки на сучасній мапі, і вперед за монетними знахідками.

Куди ви прийдете шукати з металошукачем - такі і будуть знахідки. Якщо ви ведете пошук на колишніх позиціях часів ВВВ, знахідки будуть військовими. На пляжі - втрачені речі і ювелірні вироби. До речі, монетний пошук дуже сильно схожий на пошук монет - ті ж вимоги, але плюс можливість роботи на солоному піску. У пляжному пошуку точно не потрібен глибина. Пляжний пошук з металошукачем окрема тема, і в нашому магазині Металошукачів ми обов'язково її розкриємо.

Купити металошукач для монет

Купити металошукач для монет рекомендуємо купити в нашому магазині металошукачів - наші фахівці знають монетний пошук на практиці, і ми можемо розповісти про пошук монет все. У магазині Металошукачів додаткові котушки, як фірмові, так і сторонніх виробників в наявності.

Подарунки до металошукачів для монет

Металошукач для монет купити з подарунком! У магазині Металошукачів подарунки до металодетекторів для монет - саперні і повнорозмірні лопати для копа, захисту на блок і котушки металошукачів, спеціальні рюкзаки і сумки для металошукачів, додаткові аксесуари які необхідні при пошуку з металошукачем. При відправці підводного металошукача, подарунки додаються в замовленні і ви отримаєте відразу металошукач з подарунком.

Вдалих знахідок вам в пошуку металошукачів!

Новости