Металошукачі в кредит або розстрочку

  1. Оформити кредит або розстрочку в магазинах в Москві, Санкт-Петербурзі, Краснодарі У нашому магазині...
  2. Про мережу магазинів 12 талерів
  3. 10 причин купити в 12 талерів!

Оформити кредит або розстрочку в магазинах в Москві, Санкт-Петербурзі, Краснодарі

У нашому магазині "12 талерів" на Савеловський в Москві, а також в Краснодарі і Санкт-Петербурзі Ви можете придбати металошукач і будь-який інший товар в кредит або розстрочку. Ми співпрацюємо з банками "Хоум Кредит", "Пошта Банк".
Оформлення / схвалення кредиту відбувається за 20 хвилин. При собі необхідно мати паспорт та, як плюс (на ваш розсуд), ще один документ, наприклад, права або СНІЛС.
Подробиці по тел. 8-925-052-54-72 в Москві ( магазин на Савеловський ), Телефону у Краснодарі 8-960-492-48-42, телефону в Санкт-Петербурзі 8-931-378-51-21
Про умови кредиту в інших містах мережі магазинів 12 талерів, уточнюйте за телефонами вашого міста. список магазинів тут .

Оформити онлайн кредит або онлайн розстрочку дистанційно на сайті 12 талерів


Якщо у вашому місті немає магазину 12 талерів, а ви хочете купити металошукач в кредит або розстрочку - тепер це можна зробити при замовленні на нашому сайті. Заповніть просту форму з вашими даними, дочекайтеся схвалення банку і заповніть документи, отримаєте свій металошукач поштою або транспортною компанією, якщо пункт видачі є у вашому населеному пункті.
Проста процедура, мінімальний набір документів і високий відсоток схвалення - оформляйте кредит або розстрочку і почніть пошуки монет і артефактів вже сьогодні.
Якщо у вашому місті немає магазину 12 талерів, а ви хочете купити металошукач в кредит або розстрочку - тепер це можна зробити при замовленні на нашому сайті
Що потрібно для оформлення онлайн кредиту або онлайн розстрочки
Послугу онлайн кредитування надає Пошта Банк, при оформленні кредиту на сайті будуть потрібні ваші паспортні дані (паспорт громадянина Росії з постійною реєстрацією в будь-якому суб'єкті Росії), вік не менше 18 років, наявність мобільного телефону, вказівка ​​робочого телефону, якщо ви працюєте, або іншого контактного телефону, за вашим бажанням, номер СНІЛС.
Терміни: кредит оформляється на 6-36 місяців, розстрочка - на 6 місяців
Як оформити онлайн кредит або онлайн розстрочку на сайті
1. Якщо в картці товару, який ви хочете придбати, є кнопка "КУПИТИ В КРЕДИТ" або "КУПИТИ В РАССРОЧКУ", або обидві одночасно, вибирайте потрібний вам варіант і натискайте кнопку.

Якщо таких кнопок немає, це означає, що в даний час даний товар купити в кредит або розстрочку можна. Така можливість може з'явиться в будь-який час, або Ви можете написати нам про те, який товар Вас цікавить і, якщо така можливість є, ми зробимо цей товар доступним для кредиту.
2. При натисканні на кнопку на сайті відкриється вікно, в якому потрібно заповнити ваші дані: ПІБ та контактний номер мобільного телефону.

Після заповнення цих полів, натисніть кнопку внизу форми "ВІДПРАВИТИ ЗАЯВКУ".

3. У новому вікні введіть код з SMS, отриманий на номер мобільного телефону. Натисніть кнопку "ПІДТВЕРДИТИ"

4. Чекайте дзвінка від співробітника банку, який повинен надійти протягом 15-60 хвилин.
5. Дайте відповідь на дзвінок співробітника банку та пройдіть анкетування, при собі тримайте паспорт.
6. При схваленні заявки на онлайн кредит або онлайн розстрочку, співробітник банку передасть ваші дані і схвалення від банку в найближче до вас відділення Пошти Банку (або будь-яке інше), куди вас запросять для підписання договору.
7. Співробітник 12 талерів зв'яжеться з вами для уточнення адреси доставки, після чого ми відправимо товар.
Наш партнер ПАТ «Пошта Банк», ліцензія ЦБ РФ на здійснення банківських операцій № 650 від 25.03.2016.
Чим відрізняється КРЕДИТ від РАССРОЧКА.
Кредит - банківська послуга, термін кредитування від 3 до 36 місяців, відсоток платить покупець, його величина в кожному конкретному випадку визначається при оформленні заявки в Пошта Банку.
Розстрочка - банківська послуга, термін кредитування 6 місяців, відсоток банку по розстрочці за вас платимо ми. Покупець сплачує вартість товару 6 рівними частинами.
У вас є можливість зробити початковий внесок об'ємом до 50% від суми товару. Існує обмеження максимальної суми по кредиту - уточнюйте у наших операторів по телефону 8 (800) 5505121 (дзвінок по Росії безкоштовний).

Про мережу магазинів 12 талерів


Магазин металошукачів 12 талерів - офіційний дилер Minelab, Garrett, Fisher, White's, XP, MGC Lab, ми здійснюємо дистанційну продаж металошукачів по всій території Росії. У наших магазинах в Москві або Краснодарі ви зможете купити в кредит або розстрочку будь-яке обладнання та аксесуари для металопошуку: металошукачі і пінпоінтери, пошукові котушки і магніти, сумки, рюкзаки, чохли, лопати. Детальніше

10 причин купити в 12 талерів!

№1 12 талерів - це спеціалізований магазин для шукачів скарбів і нумізматів, офіційний дилер всесвітньо відомих брендів: Minelab, Garrett, Fisher, XP Metal Detectors, Magic Lab і багатьох інших.

№2 Ми працюємо з 2008 року, наша компанія - одна з найстаріших на цьому ринку і нам довіряють тисячі шукачів скарбів по всій Росії.

№3 Ми здійснюємо доставку металошукачів та інших товарів по всій Росії самими дбайливими і швидкими службами доставки. Наші «живі» магазини є в Москві, Санкт-Петербурзі, Краснодарі та інших містах.

№4 У нас ви можете придбати металошукачі в кредит або розстрочку, ми працюємо з декількома банками, ви можете вибрати будь-який з них.

№5 Міняйте старі металошукачі на нові! За системою трейд-ін ви можете здати старий металошукач і, не чекаючи його реалізації, отримати новий, а також скористайтеся прокатом металошукачів.

№6 В нашому асортименті, крім металошукачів, є пошукові котушки і магніти, запчастини та аксесуари, товари для нумізматів - все необхідне для любителів приладового пошуку та колекціонування.

№7 Ми створили гнучку систему знижок для постійних покупців. Скористайтеся промокодом, зазначеному на вашій дисконтною карткою «12 талерів» (цифри під штрих-кодом), розмістіть замовлення на сайті, введіть промокод і знижка зважить автоматично.

№8 В нашому магазині завжди діють знижки, спеціальні пропозиції та вигідні акції. Ми приймаємо дисконтні карти будь-яких інших скарбів магазинів і піклуємося про вашу зручність і вигоду!

№9 З вами завжди на зв'язку наші кваліфіковані фахівці, які допоможуть вибрати кращу модель або комплектацію металошукача. Звертайтеся в онлайн-чат, телефонуйте за номером (безкоштовний дзвінок по Росії) або пишіть нам на електронну пошту!

№10 Ваше замовлення металошукачі вартістю понад 16 000 рублів доставляються безкоштовно. Зверніть увагу, що в безкоштовну доставку входить страховка товару. Ви гарантовано отримаєте своє замовлення.

Будемо раді вашим замовленням!

Колектив 12 талерів.

Новости