Мезороллери в домашніх умовах - унікальний метод омолодження

Як хочеться залишатися завжди молодою і прекрасною! Але наша шкіра неминуче змінюється з віком. Косметика, якою ми користуємося, як правило, не дає бажаного ефекту, тому що практично не проникає у внутрішні шари шкіри, де відбуваються основні процеси її відновлення. Ін'єкції омолоджуючих препаратів дороги, дуже болючі і надовго вибивають нас із звичного ритму життя. Що робити? Звичайно ж, скористатися Мезороллери! Це унікальний метод поєднує в собі посилення проникнення косметики і стимуляцію синтезу основних компонентів, що відповідають за молодість і красу шкіри. Раніше можна було купити мезороллер в аптеці або в спеціалізованій клініці. Тепер з'явився ролер, адаптований для домашнього застосування, яким просто і зручно користуватися.

Останнім часом в салонах і клініках краси все більшої популярності набирає мікронідлінг (від англ. Micro needle - маленькі голки). Ця процедура вже встигла зарекомендувати себе як безпечна, комфортна і ефективна заміна мезотерапії і отримати найвищі оцінки експертів в галузі медицини та косметології. Мікронідлінг - це вплив Мезороллери, яке відроджує шкіру, стимулюючи її функції і підвищуючи засвоєння косметичних засобів. Але найчастіше ціни на Мезороллери в салонах набагато вищими від роздрібних, адже там ви купуєте повністю всю послугу. Тому простіше і економічніше придбати індивідуальний набір для домашнього застосування і самостійно проводити процедури.

Тому простіше і економічніше придбати індивідуальний набір для домашнього застосування і самостійно проводити процедури

Мезороллери Genosys в домашніх умовах Мезороллер (або, як його часто називають, дермароллер) - це невеликий валик з Мікроголки, який використовується для корекції естетичних проблем і омолодження шкіри. Кількість голок і їх довжина відрізняються в залежності від моделі Мезороллери і його призначення.

Голки Мезороллери створюють в шкірі до півмільйона микроканалов. Таке кількість мікропошкодження вимагають злагодженої роботи всіх клітин, які негайно починають «ремонтну» діяльність: активно відновлюють структуру шкіри і максимально інтенсивно виробляють власний колаген та еластин - білки, що відповідають за гладкість і пружність шкіри.
Крім того, через що утворилися канали, косметичні засоби транспортуються глибоко в шкіру, цілеспрямовано туди, де вони необхідні. Це в десятки разів ефективніше, ніж традиційне нанесення косметики на поверхню шкіри.
В результаті після процедури шкіра обличчя та області навколо очей знову знаходить молодість, яскравість, здоров'я і тонус.

Ви думаєте, що таке можливо тільки в дорогих професійних салонах і клініках краси? Ні! Компанія Genosys випустила мезороллер для домашнього застосування, який простий, зручний, а головне, безпечний в застосуванні. І більше немає необхідності бігати по салонам або шукати мезороллер в аптеці - Ви легко знайдете його в асортименті компанії «Сузір'я Краси».

І більше немає необхідності бігати по салонам або шукати мезороллер в аптеці - Ви легко знайдете його в асортименті компанії «Сузір'я Краси»

Компанія Genosys випустила мезороллер, застосування якого можливо в домашніх умовах, а ефективність процедур порівнянна з самими затребуваними в салонах технологіями омолодження і оздоровлення шкіри.

Дермароллер для особи запускає процеси відновлення шкіри на клітинному рівні. Спільна дія спеціальних космецевтических препаратів і відновної роботи власних клітинних систем дають просто приголомшливий результат, який зберігається до 2-х років!

Професіонали рекомендують застосовувати домашній мезороллер для вирішення наступних проблем:

  • Наявність зморшок і вікових змін на шкірі,
  • «Гусячі лапки» в області очей,
  • Обвисання шкіри обличчя, знижений тонус.
  • Проблема пігментних плям і веснянок,
  • Нерівний колір обличчя
  • Жирна шкіра, розширені пори, посилене саловиділення
  • Проблема випадання і уповільнення росту волосся
  • Рубці і плями постакне

Проблема пігментних плям і веснянок,   Нерівний колір обличчя   Жирна шкіра, розширені пори, посилене саловиділення   Проблема випадання і уповільнення росту волосся   Рубці і плями постакне

Всі ці проблеми чудово вирішуються без втручання лікарів і косметологів, якщо застосовувати мезороллер Genosys для домашнього використання, що підтверджують численні клінічні дослідження і відгуки клієнтів, що вже випробували на собі цю фантастичну методику!

Можна також застосовувати мезороллер від целюліту, але в цьому випадку довжина голки повинна бути набагато більше - 1,5 - 2 мм.

Купити мезороллер в Москві або інших містах Росії - тепер не проблема. До ваших послуг роздрібні магазини нашої компанії .

Мезороллери Genosys запропонували абсолютно новаторський погляд на красу кожної жінки. Тому фахівці найвищого класу з усього різноманіття Мезороллери, існуючих на ринку, вибирають Genosys. Неперевершені переваги ролерів Genosys зробило їх обраними - недоступними для конкурентів, а відгуки про дермороллерах говорять про їх максимальної ефективності для ліфтингу і омолодження шкіри.

Неперевершені переваги ролерів Genosys зробило їх обраними - недоступними для конкурентів, а відгуки про дермороллерах говорять про їх максимальної ефективності для ліфтингу і омолодження шкіри

  • Конструкція Мезороллери Genosys запатентована і не має аналогів. Голки ролер не вплавляются і не вклеюються в пластиковий корпус, як у всіх Мезороллери. Вони вирізані лазером на цілісному сталевому диску. Це зі 100% надійністю гарантує, що голка випаде і не залишиться в шкірі. Вперше в Мезороллери використана форма голки «брилиант», яка входить в шкіру майже без болю і не травмує її.
  • Процедура Мезороллери Genosys набагато приємніша, ніж, наприклад, мезотерапія, яку часто жінки бояться робити через хворобливих відчуттів і дискомфорту. Завдяки унікальній формі голок і вбудованої функції вібрації, роллер Genosys впливає на шкіру дуже делікатно і майже без болю.
  • Провести процедуру мезотерапії в домашніх умовах з Genosys дуже легко. Вам не доведеться набирати в інтернеті запит «мезороллер як користуватися», досить слідувати інструкції. Алгоритм простий як двічі два: очищаємо шкіру, наносимо спеціально розроблений косметичний коктейль - сироватку Genosys, працюємо Мезороллери по шкірі, наносимо заспокійливий спрей і насолоджуємося результатом!

Гроші і час - то, чого в сучасному житті не вистачає найбільше!

  • Тепер Ви можете більше не платити косметолога, а здійснювати першокласний догляд за шкірою самостійно.
  • Ви можете проводити процедури, коли хочете і де хочете, не підлаштовуючи свій графік під розклад салонів.

Мезороллер для домашнього застосування Genosys - це максимально щадне вплив. Почервоніння після процедури проходить дуже швидко (в середньому через годину), а від таких неприємностей як синці, уполотненія або гематоми ви надійно застраховані! Після процедури немає відновного періоду, можна займатися своїми справами, і навіть йти на побачення. Саме тому рішення купити дермороллер - це економія і часу, і грошей, адже це дешевше, ніж процедури в салонах!

Саме тому рішення купити дермороллер - це економія і часу, і грошей, адже це дешевше, ніж процедури в салонах

СКЛАД НАБОРУ:
• Вібруючий ролер GENOSYS / насадка змінна 0,5 мм
• Антивікова сироватка AWS
• Ревіталізірующій зволожуючий спрей RHM

ЕКОНОМІЯ:
По витраті косметичних засобів набір
розрахований на проведення 60 процедур

ЗАПАТЕНТОВАНИЙ вібрує
РОЛЛЕР GENOSYS
За рахунок м'якої вібрації ролер GENOSYS дозволяє повністю зняти больові відчуття під час проведення процедури мікронідлінга.

ПЕРЕВАГИ:
• Легке проникнення в шкіру
• Мінімальна травмуючий дію
• Мінімальні неприємні відчуття
• Дуже короткий період відновлення

Чистий, матова, здорова шкіра - тепер це дуже просто!

• Нормалізує діяльність сальних залоз • Усуває сліди постакне
• Чи звужує розширені пори • Знімає запалення

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: запатентовані омолоджуючі пептидні комплекси, екстракт соєвого молока, гамамелісу, зеленого чаю, рослинні стовбурові клітини винограду і троянди.

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: запатентовані омолоджуючі пептидні комплекси, екстракт соєвого молока, гамамелісу, зеленого чаю, рослинні стовбурові клітини винограду і троянди

Миттєве відродження Вашої шкіри! Ідеальна шкіра протягом всього дня!

• Швидко усуває ознаки роздратування • Надає тонізуючу дію на шкіру • Зменшує діаметр розширених пор • Нормалізує секрецію шкірного сала

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: Бетаин, екстракт ферментованого соєвого молока, екстракт центелли азіатської, екстракт алое.

ТАКОЖ ПРИ БАЖАННЯ ВИ МОЖЕТЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ ДВІ ІНШІ АКТИВНІ СИРОВАТКИ ЗАЛЕЖНО ВІД СТАНУ ВАШОЇ ШКІРИ.ТАКОЖ ПРИ БАЖАННЯ ВИ МОЖЕТЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ ДВІ ІНШІ АКТИВНІ СИРОВАТКИ ЗАЛЕЖНО ВІД СТАНУ ВАШОЇ ШКІРИ

Час повертається назад. Ваша шкіра знову молода і красива!
Ефективно усуває:

• Нормалізує діяльність сальних залоз • Усуває сліди постакне
• Чи звужує розширені пори • Знімає запалення

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: запатентовані омолоджуючі пептидні комплекси, гіалуронат натрію, вітамін Е, цераміди, рослинні стовбурові клітини винограду і троянди.

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: запатентовані омолоджуючі пептидні комплекси, гіалуронат натрію, вітамін Е, цераміди, рослинні стовбурові клітини винограду і троянди

Чарівна сироватка, яка повертає молодість і сяйво шкіри!

• Вирівнює тон і колір обличчя • Зменшує яскравість пігментних плям
• Уповільнює процес старіння • Зменшує глибину зморшок, чудово тонізує і зміцнює шкіру • Нейтралізує вільні радикали

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: зкстракт золотий квасолі, запатентовані омолоджуючі пептидні комплекси, койевая кислота, екстракт кореня солодки, рослинні стовбурові клітини винограду і троянди.

ЗАСОБИ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ШКІРИ До ПРОЦЕДУРІЗАСОБИ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ШКІРИ До ПРОЦЕДУРІ

Утворює рясну піну з бульбашок активного кисню, яка не тільки чудово очищає шкіру і пори, але і підсилює насичення клітин шкіри киснем, покращує колір обличчя.

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: екстракти арніки, деревію, полину.

Маска стимулює процеси тканинного і клітинного дихання, активізує кровообіг. Усі наступні косметичні процедури найбільш сприятливо сприймаються шкірою.

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: екстракти арніки, деревію, полину.

ЗАСОБИ, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ПІСЛЯ ПРОЦЕДУРИ МІКРОНІДЛІНГА

Маска підсилює і подовжує ефект від процедури. Дарує Вашій шкірі відчуття абсолютного комфорту!

• Заспокоює шкіру • Підсилює регенерацію • Миттєво зволожує
• Має легкий охолоджуючий ефект

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: екстракт ромашки, пептидний комплекс, колаген, гіалуронат натрію.

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: екстракт ромашки, пептидний комплекс, колаген, гіалуронат натрію

Пом'якшує і заспокоює шкіру. Створює прекрасний захист від зовнішніх впливів. Перешкоджає виникненню набряклості.

• Без барвників • Без ароматизаторів • Без парабенів • Без спирту

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: гіалуронат натрію, сквален, масло жожоба, екстракт зеленого чаю.

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: гіалуронат натрію, сквален, масло жожоба, екстракт зеленого чаю

Мезороллери Genosys (їх ще часто називають дермороллери) - продукція відомої корейської компанії DTS MG Co. Ltd. Компанія співпрацює з провідними лабораторіями та науково-дослідними інститутами світу. У 2008 році компанія створила і запатентувала унікальну форму диска і голок своїх Мезороллери, які забезпечують мінімальну травматичність. У тому ж році Мезороллери Genosys отримали сертифікат медичної безпеки і ефективності FDA US. Цей винахід вже високо оцінили всесвітньо відомі фахівці в галузі естетичної косметології. Вся продукція, що випускається Genosys проходить ретельну перевірку і дерматологічний контроль, має численні сертифікати, що гарантують максимальну надійність і безпеку продукції, що випускається. Компанія DTS MG Co. Ltd ефективність і надійність Мезороллери для домашнього застосування і косметичних препаратів для проведення процедур.

Задалися питанням, де купити мезороллер (дермороллер для особи)? Можна знайти набори для домашнього застосування і всю необхідну космецевтику, а також, власне, мезороллер в інтернет-магазині "Сузір'я Краси". Приємні ціни і багатий асортимент, безсумнівно, Вас здивують!

Дермароллер, відгуки про які переконують навіть самих критично налаштованих жінок - це нове слово в догляді за шкірою обличчя, шиї, декольте і шкірою навколо очей. Genosys переверне ваше уявлення про омолодження і допоможе вам залишитися прекрасної надовго!

Що робити?
Ви думаєте, що таке можливо тільки в дорогих професійних салонах і клініках краси?
Задалися питанням, де купити мезороллер (дермороллер для особи)?

Новости