Mi Band 2 не вдалося підключитися і не бачить телефон

  1. спосіб №1
  2. спосіб №2
  3. Якщо браслет не видно смартфону
  4. підсумок

У даній статті мова піде про те, як діяти, якщо Mi Band 2 не вдалося підключитися до телефону або пристрій просто невидимо для керуючого додатки Mi Fit. Основні дії з усунення проблеми, коли браслет не бажає підключатися, припускають перевірку харчування і перезавантаження телефону, якщо ж вони не допомагають, то потрібно перейти до реалізації одного із запропонованих далі варіантів.

Основні дії з усунення проблеми, коли браслет не бажає підключатися, припускають перевірку харчування і перезавантаження телефону, якщо ж вони не допомагають, то потрібно перейти до реалізації одного із запропонованих далі варіантів

спосіб №1

Метод заснований на тому припущенні, що Mi Band 2 не вдалося підключитися до конкретного телефону через непрацездатність Bluetooth. Найкраще спочатку перевірити здогад за допомогою підключення до іншого пристрою або передачі файлів через цю бездротову технологію.

Діяти стоїть таким чином:

  1. Спочатку просто виконується послідовне відключення / включення Bluetooth.
  2. Повторюється спроба синхронізації, якщо вона виявилася невдалою, то Bluetooth вимикається і перезавантажується смартфон.
  3. Після перезавантаження повторюється підключення, якщо знову безуспішно, то ці дві безуспішні спроби є приводом для переходу до наступного способу.

Після перезавантаження повторюється підключення, якщо знову безуспішно, то ці дві безуспішні спроби є приводом для переходу до наступного способу

спосіб №2

Спосіб передбачає, що пристрій раніше вже синхронізувати зі смартфоном.

Якщо в певний момент Xiaomi Mi Band 2 просто відмовився підключитися, то потрібно діяти наступним чином:

  1. Запускаємо Mi Fit.
  2. Переходимо на вкладку «Профіль» і вибираємо в списку підключених раніше пристроїв наш браслет.

Переходимо на вкладку «Профіль» і вибираємо в списку підключених раніше пристроїв наш браслет

  1. Далі висвічується повідомлення про те, що браслет не підключений, а тому треба прокрутити вікно вниз і натиснути одну з кнопок: «Скасувати з'єднання» або «Unpair». Натискаємо «ОК».

Натискаємо «ОК»

  1. Закриваємо додаток і, перезапустивши його, пробуємо повторити синхронізацію. Як тільки світлодіоди на трекері Band`а починають переморгуватися, потрібно вибрати на смартфоні підключається пристрій, після цього з'єднання буде завершено.

Оскільки авторизація проводиться з одними і тими ж даними, то вся статистика, зібрана трекером до його відв'язування, буде збережена і продовжить накопичуватися після успішної синхронізації.

Якщо браслет не видно смартфону

Якщо браслет є невидимим для Mi Fit, то діємо таким чином:

  1. Актуальну версію додатка видаляємо.
  2. Потім в інтернеті необхідно знайти і завантажити старішу версію Mi Fit, наприклад версію (даний файл узятий з відкритих джерел, ми не несемо відповідальності за нього).
  3. Запускаємо Bluetooth, а трекер за допомогою USB зарядного шнура підключаємо до ПК.
  4. Включаємо встановлене додаток і витягуємо трекер з зарядного відсіку.
  5. Mi Fit практично завжди бачить фітнес-трекер при правильному виконанні всіх дій.
  6. Тепер потрібно встановити офіційний додаток з актуальною версією, не видаляючи наявну стару.
  7. Синхронізуємо браслет через нього і продовжуємо експлуатацію. Стару версію можна буде видалити відразу після успішного підключення.

підсумок

Якщо жоден із запропонованих вище способів не допомагає вирішити проблему з підключенням, то варто задуматися про працездатність самого трекера, а також про його справжності. Однак справжність пристрою зазвичай перевіряється ще при покупці, а відсутність нормальної синхронізації вказує на те, що в руках покупця можливо знаходиться підробка або це шлюб.

Якщо ж у вас виникли проблеми після успішної експлуатації, то варто почекати оновлення програмного забезпечення, можливо це помилка програмістів, яка незабаром буде виправлена.

Новости