MicroSD Suntrsi 32 Gb - дубль два - огляд товару з фото - Купи і Розкажи

  1. Характеристики Suntrsi 32 Gb (камуфльований):
  2. Тести Suntrsi 32 Gb (камуфльований):
  3. висновки:
  4. Автор публікації
  5. Vlad

Ціна: 6.33 $

Другий дубль - MicroSD Suntrsi 32 Gb, тактична, стратегічна, малопомітна камуфльований флешка Другий дубль - MicroSD Suntrsi 32 Gb, тактична, стратегічна, малопомітна камуфльований флешка. Відмінності від попереднього огляду буду в самому кінці.

Характеристики Suntrsi 32 Gb (камуфльований):
Обсяг:

32Gb (32Gb is about 28.8Gb) Клас: 10-SDHC Швидкість: Read speed around 10-15 Mb / s, Write speed around 8.5-11 Mb / s Сумісність: Compliant with the SD Specification Version 2.00 Розміри: 0.43 "x 0.59 "x 0.039" (11 mm x 15 mm x 1 mm) Напруга: 2.7-3.6V Робоча температура: 32 ° F - 132 ° F (0 ° C - 55 ° C)

Як я вже неодноразово писав, реальних фотографій не буде ... Що можна показати на фотографії? Чотири фото: упаковка спереду, упаковка ззаду, флешка спереду, флешка ззаду ... Ось все те ж саме, але в набагато кращому вигляді, ніж я зміг би сам сфотографувати:

Ось все те ж саме, але в набагато кращому вигляді, ніж я зміг би сам сфотографувати:

Все та ж тридцятирічна гарантія і ті ж характеристики Все та ж тридцятирічна гарантія і ті ж характеристики   Ємність: 8, 16, 32, 64 і 128 Gb Ємність: 8, 16, 32, 64 і 128 Gb. Коли я купував цю флешку, максимальна ємність була тільки 64 Gb, зараз у продажу є і 128

Тести Suntrsi 32 Gb (камуфльований):

Як і раніше тести проводилися за допомогою картридера стандарту USB 3.0 - Transcend TS-RDF5K.

0 - Transcend TS-RDF5K

З ємністю все в порядку - 29,94 Gb, це навіть більше, ніж виробник вказує в характеристиках карти. Але менше, ніж повні 32 Gb З ємністю все в порядку - 29,94 Gb, це навіть більше, ніж виробник вказує в характеристиках карти А ось тут все набагато цікавіше. Якщо «різнобарвна» карта з минулого огляду ледве-ледве дотягувала до десятого класу, то «камуфльований» показує цілком непогані результати, хоча і не видає заявлених 30 MB / s при записі

висновки:

Дві однакові карти були куплені у одного і того ж продавця в фірмовому магазині. В самому магазині представлено досить MicroSD і звичайних флешок. Але не важко звернути увагу, що, наприклад у MicroSD, характеристики у карт з однаковою ємністю повністю збігаються. Відмінності лише в зовнішньому вигляді - жовті, сині, червоні, різнокольорові, камуфльовані ... Все це одне і теж.

З приводу відмінності в тестах: у мене таке враження, що фірма Suntrsi викуповує карти, вироблені для більших компаній, але не пройшли тести швидкості, перепаковуємо їх і продає під власним брендом ... Можливо з цього на упаковці відсутнє посилання на офіційний сайт компанії, а збут налагоджений через «фірмовий» магазин на Алі.

Це мої особисті вигадки, можливо, в реальності все виглядає зовсім інакше.

А з картами (ємність, швидкість) вже як пощастить покупцеві. Про довговічність карт Suntrsi поки нічого не можу сказати - обидві карти використовуються від випадку до випадку. У той же час карта з такими ж характеристиками, але від LD успішно трудиться в відеореєстраторові вже більше півроку.

І, хоча «камуфльований» варіант показав цілком гідну швидкість читання / запису, я не можу рекомендувати його для щоденного активного використання. Хіба що для бібліотеки в електронній книжці.

1,406 переглядів за все, 2 переглядів сьогодні

Автор публікації

не в мережі 18 хвилин

Vlad

Коментарі: 456 Публікації: 258 Реєстрація: 04-09-2016

Що можна показати на фотографії?

Новости