Microsoft Office 2007 + ключ

  1. Ключі для Microsoft Office 2007

Office 2007 - програма для роботи з найрізноманітнішими документами: таблицями, текстами, базами даних і т.д. Це незамінний помічник у роботі будь-якого офісу, через який щодня проходить маса документації. Програма розроблена фірмою Microsoft.

Програма розроблена фірмою Microsoft

Ключі для Microsoft Office 2007

K76YV-CMGWR-TTKG3-XYMF8-CB938
KVY9W-JTG4T-823KW-VCHJ3-TQW7W
DTCJ6-2WXDW-6DD3C-GGW9W-RMJBJ
JMMWT-MRXCP-32BC7-23VY3-YTVD8
DFQVW-HQF43-H8GGQ-YJKCB-CG938
XQB97-9XVFC-QKJBM-232XT-C487W

Завантажити безкоштовно Microsoft Office 2007 + ключ продукту

ВІДЕОінструкція по активації:

У Office 2007 увійшли такі найпоширеніші пакети:

  • Microsoft Office Word - текстовий редактор, необхідний для створення документів: розпоряджень, наказів, заяв і т.д. Є функції всілякого редагування, вставок зображень, таблиць. Набір інструментів підійде для створення будь-якого типу документів. Користувачеві обов'язково сподобається зручний інтерфейс програми, а також можливість в режимі он-лайн здійснювати перевірку тексту на орфографічні помилки.
  • Microsoft Excel - редактор таблиць. З його допомогою можна створювати різні електронні таблиці будь-якої складності. Інтерфейс дозволяє робити кілька екранних «листів» з різними таблицями. А вбудований програмний модуль дозволяє автоматизувати процес роботи, наприклад, автоматично проводити математичні розрахунки.
  • Microsoft Access - система для створення і роботи з базами даних реляційного типу. Відмітна особливість програми - це простий і зручний інтерфейс. З його допомогою можна не тільки створити базу даних, але і розробити додатки, використовуючи вбудовані засоби.
  • Microsoft Outlook - додаток, що включає в себе відразу кілька функцій. Сюди входить: можливість створення планувальника завдань; календар; нагадування; особиста записна книжка; робота з електронною поштою; можливість створення адресної книги.
  • Microsoft Visio - зручний додаток для створення блок-схем і діаграм на основі аналітичних бізнес-процесів. У програмі використовується векторна графіка, за допомогою якої можна висловлювати, демонструвати і аналізувати свої бізнес-ідеї. Використовуючи Microsoft Visio, немає необхідності купувати додатковий графічний редактор.
  • Microsoft Power Point - дуже поширене додаток для створення всіляких презентацій. У своєму арсеналі має безліч різних інструментів для розробки і редагування проектів. Прекрасно підійде для демонстрації результатів, як на роботі, так і на навчанні.

Це тільки основні пакети, найбільш популярні у користувачів. Повну версію програми можна завантажити з ключем безкоштовно на сайті.


Новости