Microsoft Excel 2016

  1. Системні вимоги Excel 2016

Microsoft Excel 2016 - знайомий всім табличний редактор, в якому крім знайомих можливостей з'явився і ряд нових функцій і поліпшень! Слід звернути увагу, що деякі команди доступні лише передплатникам Office 365!

У версії Excel 2016 з'явилося 6 нових діаграм, за допомогою яких можна створювати наочні візуалізації для будь-яких проектів, демонструвати ієрархію даних і статистичні властивості.

  1. Вбудовані безкоштовні функції дозволяють швидко отримувати необхідні дані і збирати їх в одному місці.
  2. До лінійним додалися прогнози, засновані на експоненційному згладжуванні. У майстра також задаються і стандартні параметри прогнозування (довірчі інтервали і сезонність за замовчуванням).
  3. 3-D Maps - просторова візуалізація доступна тепер і в Excel 2016. Даний компонент вбудований в програму, тому запустити його можна безпосередньо з робочої області.

    Даний компонент вбудований в програму, тому запустити його можна безпосередньо з робочої області

  4. Нові безкоштовні шаблони (Аналіз акцій і Сальдо) призначені для відстеження доходів і витрат, а також подробиць витрат. Крім цього, користувач легко зможе проаналізувати і порівняти показники акцій за будь-який часовий період.
  5. Після завершення аналізу всього однією кнопкою на панелі управління можна поділитися проектом з аудиторією через сервіс Power BI.
  6. З функцією швидкого форматування фігур ви зможете за мить змінити зовнішній вигляд таблиці і діаграм, вбудованих в неї.

    З функцією швидкого форматування фігур ви зможете за мить змінити зовнішній вигляд таблиці і діаграм, вбудованих в неї

  7. Завдяки текстовому полю під назвою «Що ви хочете зробити?» - в Excel 2016 ви зможете прискорити виконання різних завдань. У це поле можна вводити назву функції або команди, після чого програма швидко перенаправить вас в потрібне меню.
  8. В Excel 2016 з'явилася можливість рукописного введення. Користуватися їй можна через пристрій з сенсорним управлінням. Вводити символи можна пальцем або пером, а софт автоматично перетворює їх в текст. Якщо планшет або смартфон відсутня, ви можете використовувати мишку для рукописного введення.

Якщо ви ще досі думаєте, чи варто оновлюватися до Excel 2016, то слід проаналізувати сферу застосування даного табличного редактора. У цьому випуску корпорація Microsoft зробила наголос на спільну роботу, за допомогою хмарної технології, тому програму в першу чергу слід завантажити користувачам, які задіяні в колективній розробці і редагуванні проектів.

Системні вимоги Excel 2016

  • процесор: частота не менше ніж 1 ГГц;
  • вільне місце на диску: від 3 Гб;
  • оперативна пам'ять: 1-2 Гб.

Якщо зазначені параметри збігаються з характеристикою вашого комп'ютера, ми рекомендуємо завантажити Microsoft Excel 2016 прямо зараз і дізнатися про всі переваги табличного редактора на практиці!

Завдяки текстовому полю під назвою «Що ви хочете зробити?

Новости