Микола Валуєв позаздрив швидкості ударів 9-річної уродженки Павлодару

14 Ноября 2016 8:47 315 14 Ноября 2016 8:47 315   АСТАНА

АСТАНА. КАЗИНФОРМ - Найшвидша дівчинка-боксерка Евніка Садвакасова в свої роки вже кілька разів ставала зіркою Youtube. Уродженка Павлодару стала героїнею телепередачі «Краще за всіх», яка нещодавно стартувала на російському Першому каналі.

Дев'ятирічна дівчинка може нанести 206 ударів за 30 секунд. Ведучий шоу Максим Галкін запропонував юної спортсменці побити свій же рекорд, а допомогти їй в цьому запросив легендарного Миколи Валуєва.

Але перед тим, як встановити новий рекорд, ведучий запропонував подивитися відеоролик, на якому дівчинка хвацько розбирається з березою, завдаючи швидкі удари по стовбуру.

«Мені пересилали цей ролик, здається, все боксери цей ролик бачили, все в захваті, причому, серед них - і олімпійські чемпіони та чемпіони світу, професіонали - всі були вражені твоєї швидкістю. І вражені не тільки швидкістю, але і точністю руху », - сказав Микола Валуєв.

До слова відомий боксер підтвердив, що 206 ударів за 30 секунд - це дуже багато, і свого часу він і сам міг показати подібний результат.

На що Максим Галкін запропонував йому позмагатися з 9-річною дівчинкою і допомогти встановити їй новий рекорд.

У підсумку на телешоу дівчинці вдалося встановити новий рекорд - Миколі Валуєву за півхвилини вона завдала 221 удар.

За визнанням дівчинки, в майбутньому вона хотіла б стати великою боксерка.

Нагадаємо, про цю дивно дівчинці стало відомо, коли їй було всього п'ять років. Її батько Руслан виклав в мережу відеоролик, що демонструє відмінну техніку і реакцію юної боксерки. Пізніше з'явилися і інші відео про незвичайний талант.
Виступаюча в UFC американка Ронда Роузі пізніше виклала в своєму Instagram уривок відео з Евнікой. Ролик супроводжувався написом: «Погодьтеся зі мною і визнайте - у жінок є необмежений потенціал, вони здатні надихати і дивувати в будь-якому віці».

Новости