МікроАкаунт став дилером Ag Leader для Болгарії

Ag Leader Technology   провідний американський виробник технології точного землеробства

Ag Leader Technology провідний американський виробник технології точного землеробства. Компанія, заснована в 1992 році в США. У 2014 р Ag Leader стала першою з продажу в США і виграла звання кращої марки точного землеробства в популярній американській агро-медії. Компанія має найбільший асортимент продукції в даній промисловості.

Протягом декількох років ми стежимо розвиток Ag Leader і ми сильно вражені від їхньої технології бездротової передачі даних Ag Finiti, котороя американці розробили - економить багато від часу для установки - потрібно тільки поставити бездротової USB-адаптер на дисплей. Крім того, всі пропоновані Ag Leader дисплеї з сенсорним екраном останнього покоління і легким для роботи меню.

Ми почали працювати з нашими партнерами зі Сполучених Штатів ще навесні, але навмисно чекали необхідний час, щоб змогли перевірити їхні продукти на кілька пілотних клієнтів. Ag Leader акцентує на справжні точне землеробство - посадка, внесення добрив і розпилення зі змінними швидкостями з використанням результатів картування видобутку і інших.

Новости