Мінніханов і Комаров прокотилися на електробуси «КАМАЗ»

(Казань, 14 листопада, «Татар-інформ», Динара Прокоп). Президент Татарстану Рустам Мінніханов представив повпред Президента РФ в ПФО Ігорю Комарову нові трамваї і електробус KAMAZ-6282. Презентація проходила в Казані в районі річкового порту.

Презентація проходила в Казані в районі річкового порту

Мінніханов звернув увагу, що нові трамваї - трисекційні. Це перші подібні трамваї АТ «Уралтрансмаш» в Казані.

Казанський трамвай виконаний у фірмовому рубіновому кольорі. Машина може вмістити майже 170 осіб, в ній також передбачено 29 місць для сидіння.

Потім делегація подивилася камазовский електробус «другого покоління». Він відрізняється ультрашвидкий зарядкою, яка займає від 10 до 20 хвилин.

Зарядка здійснюється від станцій ультрашвидкий зарядки за допомогою полупантографа. На додаток використовується бортове зарядний пристрій, який може заряджати накопичувач від трифазної мережі змінного струму 330В. Це так звана «нічна зарядка».

Це так звана «нічна зарядка»

Електробус розрахований на 85 осіб, в ньому передбачено 33 місця для сидіння. Дослідний зразок, переданий Казані, буде їздити по маршруту 3-го тролейбуса від річпорту до зупинки вул. Академіка Глушка. Експеримент триватиме два-три місяці.

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Новости