Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини за номером мобільного

  1. Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини за номером мобільного Дізнатися місцезнаходження...
  2. При використанні сервісу OM-TEL, Ви можете розраховувати:
  3. Мобільні пристрої та незаконна діяльність.
  4. Телефон і звичайне життя
  5. Як визначити місцезнаходження телефону
  6. питання доцільності
  7. питання анонімності
  8. Дізнатися місце розташування людини за номером мобільного телефону.
  9. Що ми пропонуємо
  10. Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини за номером мобільного
  11. Як користуватися сервісом
  12. При використанні сервісу OM-TEL, Ви можете розраховувати:
  13. Мобільні пристрої та незаконна діяльність.
  14. Телефон і звичайне життя
  15. Як визначити місцезнаходження телефону
  16. питання доцільності
  17. питання анонімності
  18. Дізнатися місце розташування людини за номером мобільного телефону.
  19. Що ми пропонуємо
  20. Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини за номером мобільного
  21. Як користуватися сервісом
  22. При використанні сервісу OM-TEL, Ви можете розраховувати:
  23. Мобільні пристрої та незаконна діяльність.
  24. Телефон і звичайне життя
  25. Як визначити місцезнаходження телефону
  26. питання доцільності
  27. питання анонімності
  28. Дізнатися місце розташування людини за номером мобільного телефону.
  29. Що ми пропонуємо
  30. Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини за номером мобільного
  31. Як користуватися сервісом
  32. При використанні сервісу OM-TEL, Ви можете розраховувати:
  33. Мобільні пристрої та незаконна діяльність.
  34. Телефон і звичайне життя
  35. Як визначити місцезнаходження телефону
  36. питання доцільності
  37. питання анонімності
  38. Дізнатися місце розташування людини за номером мобільного телефону.
  39. Що ми пропонуємо
  40. Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини за номером мобільного
  41. Як користуватися сервісом
  42. При використанні сервісу OM-TEL, Ви можете розраховувати:
  43. Мобільні пристрої та незаконна діяльність.
  44. Телефон і звичайне життя
  45. Як визначити місцезнаходження телефону
  46. питання доцільності
  47. питання анонімності
  48. Дізнатися місце розташування людини за номером мобільного телефону.
  49. Що ми пропонуємо
  50. Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини за номером мобільного
  51. Як користуватися сервісом
  52. При використанні сервісу OM-TEL, Ви можете розраховувати:
  53. Мобільні пристрої та незаконна діяльність.
  54. Телефон і звичайне життя
  55. Як визначити місцезнаходження телефону
  56. питання доцільності
  57. питання анонімності
  58. Дізнатися місце розташування людини за номером мобільного телефону.
  59. Що ми пропонуємо
  60. Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини за номером мобільного
  61. Як користуватися сервісом
  62. При використанні сервісу OM-TEL, Ви можете розраховувати:
  63. Мобільні пристрої та незаконна діяльність.
  64. Телефон і звичайне життя
  65. Як визначити місцезнаходження телефону
  66. питання доцільності
  67. питання анонімності
  68. Дізнатися місце розташування людини за номером мобільного телефону.
  69. Що ми пропонуємо

Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини за номером мобільного

Дізнатися місцезнаходження Стежити онлайн Контроль телефону Відгуки Питання Підтримка


OM-TEL - Місцезнаходження телефону ..... OM-TEL - Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини, за номером мобільного Автоматичний сервіс.

Даний автоматичний сервіс розроблений для отримання інформації місцезнаходження телефону з супутника і стеження за абонентом в режимі онлайн. Користуйтеся послугами сервісу і Ви зможете знайти місце розташування телефону, дізнатися його місцезнаходження в реальному часі до 3-х метрів, стежити за пересуванням, в режимі он-лайн.

Сервіс OM-TEL підключається до супутника в режимі онлайн і визначає місцезнаходження абонента не залежно від оператора стільникового зв'язку. Автоматичний сервіс знаходить всіх операторів стільникового зв'язку "МТС", "Мегафон", "Білайн", ". Теле2.", "Кіiвстар", "Kcell", "Velcom".

Як користуватися сервісом

  1. У спеціальній рядку для введення номера, введіть номер потрібного Вам абонента і натисніть кнопку "отримати дані".
  2. Супутник підключився до номеру. Вибираємо послугу "дізнатися місцезнаходження" або "стежити за абонентом".
  3. У своєму особистому кабінеті, Ви зможете побачити "місце розташування абонента" або "стежити за його пересуванням" в режимі онлайн!

Щоб визначити місце розташування телефону і стежити за абонентом, перейдіть в свій особистий кабінет і слідуйте підказкам системи.

При використанні сервісу OM-TEL, Ви можете розраховувати:

Конфіденційність - отримана інформація про місцезнаходження абонента має строгу конфіденціальность Конфіденційність - отримана інформація про місцезнаходження абонента має строгу конфіденціальность.Сістеми індивідуального Клієнтського доступу побудовані за сучасними стандартами і виключають витік конфіденційної інформації, про що піклується наша команда.

Надійність - Виконання в часі у встановлених межах значення всіх параметрів, що характеризують здатність виконувати необхідні функції в заданих режимах і умовах застосування, технічного обслуговування, зберігання і транспортування Надійність - Виконання в часі у встановлених межах значення всіх параметрів, що характеризують здатність виконувати необхідні функції в заданих режимах і умовах застосування, технічного обслуговування, зберігання і транспортування

Безпека - Багатоступенева система захисту інформації та передові технології IT в області електронного обігу даних гарантують захищеність даних і засобів Клієнтів Безпека - Багатоступенева система захисту інформації та передові технології IT в області електронного обігу даних гарантують захищеність даних і засобів Клієнтів. Нами використовується сучасне програмне забезпечення шифрування та генерації даних.

Підтримка (Support) - Будь-коли Ви можете зв'язатися з нами з Особистого кабінету і отримати відповіді на будь-які питання Підтримка (Support) - Будь-коли Ви можете зв'язатися з нами з "Особистого кабінету" і отримати відповіді на будь-які питання. Клієнт отримує всебічну підтримку від нас.


Активний ритм життя диктує свої правила - людина повинна бути завжди на зв'язку. Мобільні оператори забезпечують своїм клієнтам максимальну зону покриття - вишки зв'язку повністю перекривають територію всіх населених пунктів. Навіть за містом складно знайти куточок, де сигнал стільникового зв'язку був відсутній б повністю. Завжди - в будь-який час доби і в будь-якому місці власники мобільних пристроїв знаходяться в зоні покриття. З одного боку - це один з критеріїв безумовного комфорту і зручності. З іншого - за цим сигналом можна в будь-який момент часу відстежити місце розташування кожного абонента.
Складно уявити собі людину, яка добровільно відмовляється від мобільного телефону: гаджет постійно під рукою - вдень і вночі, на роботі і на відпочинку. Багато з нас одночасно використовують сім-карти кількох (найчастіше - двох) операторів, нерідко крім особистого телефону доводиться носити з собою робочий. А це означає одночасний сигнал в декількох діапазонах.

Мобільні пристрої та незаконна діяльність.

Чим більше мобільних пристроїв (і сім-карт від різних операторів) постійно знаходяться з людиною, тим більше шансів бути виявленим. Для деяких людей цей факт не має значення. Якщо людині нічого приховувати, він навряд чи стане хвилюватися про те, що хтось дізнається, де він був. Але для певної групи населення можливість бути виявленим за місцем розташування телефону кожного абонента є чималим ризиком.
Співробітники силових структур нерідко використовують дані стеження за телефоном в якості доказової бази, тому серед представників незаконного промислу виник навіть термін «вигуляти телефон»: в той час, як справжній господар гаджета займається своїми не зовсім законними справами, пристрій знаходиться у друзів або родичів. Вони користуються телефоном замість власника і створюють видимість того, що справжній власник будинку або в гостях - алібі нітрохи не гірше іншого.
Всі мобільні оператори співпрацюють з держслужбами і на першу вимогу видають особисті дані будь-якого абонента - від карти переміщень до деталізації дзвінків і СМС. Але для звичайної людини вхід в ці бази даних закритий.
Тільки ми можемо запропонувати вам аналогічний сервіс - без єдиного питання ми встановимо місцезнаходження будь-якого телефону - швидко, якісно і непомітно. Без шуму і зволікань ви можете визначити місцезнаходження будь-якої людини в будь-який момент часу.

Телефон і звичайне життя

Для більшості сучасників мобільний пристрій - просто телефоном назвати його вже складно - виконує функції будильника, годинника, записної книжки, довідника, карти, книги, плеєра і купи додаткових приладів. Телефон нерозривно пов'язаний з власником - він завжди десь поруч з господарем. І якщо звичайними способами визначити, де знаходиться та чи інша людина часом неможливо, досить скористатися нашим сервісом і контролювати чужий телефон будь-якого абонента.
Модель і марка мобільного пристрою для нас не грає принципової ролі - з однаковим успіхом ми визначимо точку, де в даний момент знаходиться гаджет на базі Android або iPhone. Навіть якщо власник в даний момент рухається або їде на машині - ми встановимо місцезнаходження, швидкість і напрямок руху.
У нашому штаті працюють досвідчені програмісти, які спеціалізуються на мобільній безпеки. Ми віртуозно обійдемо всі уявні обмеження і визначимо точне місцезнаходження будь-якого адресата. Багата практика і досвід численних успішних проектів дає нам право стверджувати, що ми - найкращі у своїй сфері. Наша команда використовує новітнє обладнання та ретельно розроблене програмне забезпечення. Вузьконаправлені алгоритми дозволяють нам досягти стовідсоткового результату. Жоден покупець не пішов від нас без результату. І тільки вам вирішувати, що робити з отриманою інформацією.

Як визначити місцезнаходження телефону

Місцезнаходження телефону легко відстежити. Особисто встановити стеження за телефоном неможливо, але для нашого сервісу - OM-TEL, це не складе труднощів. Найпростіший і найдієвіший спосіб, який діє на всі мобільні пристрої без винятку (в тому числі і на старі чорно-білі трубки, які чомусь вважаються неприступними) - контроль місцезнаходження через сигнали стільникового зв'язку.
Найпопулярнішими мобільними операторами в Росії є Мегафон, МТС, Білайн і молода компанія Теле2. У різних регіонах жителі віддають перевагу тому чи іншому сервісу, проте в загальних масштабах країни саме ці оператори забезпечують практично повне покриття. За номером мобільного ми знаходимо пристрій через вишку зв'язку і вільно відстежуємо переміщення власника. Другий спосіб знайти абонента криється в GPS-сигналі. Все смартфони визначають місце розташування на карті аж до метра - досить отримати доступ до цих даних і питання «де саме зараз знаходиться конкретна людина» більше не виникне.
Єдиний шанс уникнути викриття і приховати своє місцезнаходження - відключити телефон. Але з об'єктивних причин ніхто цього робити не стане. Виключений гаджет - просто зайвий і безглуздий вантаж, в той час як власник набував пристрій саме для зв'язку.
Приймемо за аксіому, що вам необхідно встановити місцезнаходження звичайної людини. Звичайна людина завжди на зв'язку (якщо раптово не сіла батарея мобільного). А там, де є сигнал мобільного зв'язку, є можливість встановити місцезнаходження телефону. І якщо ви хочете отримати найбільш точні дані, вам слід скористатися нашим сервісом "OM-TEL (Визначення розташування телефону)".

питання доцільності

З точки зору етики визначення місцезнаходження без відома власника телефону - порушення кордонів особистого простору. Законодавство підтримує своїх громадян в даному питанні і, м'яко кажучи, не заохочує стеження за абонентами через мобільний телефон. Ця прерогатива надається виключно співробітникам різних структур, а ось звичайний громадянин, який не наділений ніякими чарівними корочками, за встановлений факт стеження можна понести адміністративну відповідальність.
Однак вам може бути вкрай важлива ця інформація. Звичайно, можна просто запитати, де «ваш» абонент знаходиться в даний момент, але ж він може і збрехати. Або зовсім не відповісти. Може трапитися і так, що ви з якихось причин не можете прямо ставити подібне питання. Але є слово «треба». Треба дізнатися місце розташування людини, і зробити це простіше за все через його мобільний телефон. Мобільний оператор може встановити місцезнаходження будь-якого свого абонента з легкістю - співробітникам досить обробити дані від власних вишок, але добровільно подібні дані приватним особам ні в якому разі не видасть. Це питання престижу і законності - мобільні компанії презентують безпеку абонентів як додатковий бонус, тому витоку даних з абонентських відділів повністю виключені.
Тільки на нашому сервісі Ви отримаєте достовірні дані. Сервіс OM-TEL ретельно і з точністю визначає місце розташування телефону. Залежно від зовнішніх факторів сервіс виконає будь-яке поставлене завдання. Майстерність сервісу OM-TEL неодноразово підтверджувалося вдячними відгуками - тільки з нами ви можете бути впевнені в результаті.

питання анонімності

Не має значення, навіщо вам потрібен контроль над переміщеннями «вашого» абонента - ми ніколи не цікавимося причинами, що спонукали вас відстежувати місцезнаходження людини. Недостатньо отримати необхідну інформацію - важливо при цьому залишитися інкогніто. Всі наші зусилля спрямовані на те, щоб ви залишилися непоміченим.
Якщо людина якимось чином виявить, що за його переміщеннями хтось стежить, він може прийняти контрзаходи - їздити по сумнівним адресами без телефону або вимикати на час пристрій. Щоб цього не сталося, OM-TEL використовує алгоритми, недоступні для виявлення звичайною людиною або програмістом-любителем.
Ми спрямовуємо всі зусилля на вашу повну анонімність. Наші фахівці працюють акуратно і ретельно - після встановлення місцезнаходження телефону ми зачищаємо всі можливі сліди - абонент не зрозуміє, що його переміщення стали комусь відомі. Тільки на нашому сервісі ви надійно захищені від звинувачень - якщо ви самі не скажете власникові телефону про те, що отримали маршрути його переміщень в сервісі OM-TEL, він ні за що про це не здогадається.
Питання етики і моралі можна не брати до уваги - якщо цікавить вас, ні в чому не винен, то від перевірки його місцезнаходження в конкретний момент часу він тільки виграє: ви переконаєтеся, що вам ніхто не бреше і взаємини тільки покращаться. Але якщо ви переконаєтеся в обмані або зраді, то немає сенсу навіть говорити про чесність або етичності вашого вчинку. Так чи інакше, професійна етика не дозволяє нам цікавитися причинами стеження або її результатами. Завдання сервісу - визначити місце розташування людини за номером мобільного. І ми з блиском виконуємо кожне замовлення. Без питань і сумнівів.

Дізнатися місце розташування людини за номером мобільного телефону.

Використовувати інформацію, отриману в нашій компанії, можна тільки в особистих цілях. Потрібно враховувати, що маршрути переміщень отримані не зовсім справедливим способом, тому надавати їх в різні органи та інстанції в якості доказової бази неприпустимо. Однак ви отримаєте щось більше, ніж точки на карті. Місцезнаходження абонента за його номером мобільного дозволить вам дізнатися де і коли перебував Вас людей. Якщо ви хвилюєтеся за близьку людину, сумніваєтеся в вірності другої половинки або просто не довіряєте своїм співробітникам - досить перевірити, де він перебував в заданий відрізок часу, і ви підтвердите або спростуєте всі свої підозри.
Ви нічим не ризикуєте - всю відповідальність за виконання замовлення ми беремо на себе. Чисто технічно автоматичний сервіс OM-TEL виконує всю брудну роботу, а Ви отримуєте чистий результат. Вам не потрібно нікуди дзвонити, писати або якимось іншим способом зв'язуватися з цікавлять абонентом. Нам не потрібно отримувати доступ до мобільного пристрою адресата, досить знати номер мобільного і ввести його на сервісі.
Ви можете жити в будь-якому регіоні Росії - сервіс om-tel без праці з'ясує, де знаходиться конкретний мобільний телефон: так само, як і мобільні оператори, ми охоплюємо всі області і територіальні суб'єкти РФ. На однакових умовах ми працюємо в мегаполісах, де мобільний телефон може одночасно приймати перехресний сигнал від декількох вишок зв'язку, і в сільській місцевості, де найближча станція може перебувати в десятці кілометрів.

Що ми пропонуємо

Ми пропонуємо вам реальну допомогу - OM-TEL уважно і непомітно відстежить розташування телефону цікавить вас абонента. Тільки ми гарантуємо стовідсотковий результат і абсолютну анонімність - ви отримаєте необхідні дані в найкоротші терміни. Все, що нам потрібно для роботи - номер мобільного. Сервіс в найкоротші терміни встановить його місцезнаходження незалежно від відстані. Якщо телефон увімкнено і він знаходиться в дії хоч однієї вишки - ми встановимо місцезнаходження його власника.
Ви даєте нам замовлення на вказаний номер телефону, ми приступаємо до роботи і в найкоротші терміни визначаємо місцезнаходження його власника. Тільки у нас ви отримуєте якісний сервіс і стовідсотковий результат. Навіть якщо телефон знаходиться в зоні невпевненого прийому (вкрай слабкий сигнал) ми визначимо його місце розташування і передамо дані вам.
Багатий досвід і індивідуальний підхід до кожного проекту - наша відмінна риса. Ми прагнемо задовольнити кожного клієнта і не шкодуємо сил на розробку новішого, більш дієвого ПО. Саме тому нашими послугами вже скористалися тисячі чоловік. За роки роботи ми накопичили безцінний досвід і впевнені в благополучному вирішенні будь-якої нестандартної ситуації.
Тільки у нас ви можете дізнатися, де знаходиться власник будь-сім-карти. Ми з легкістю знайдемо власника телефону в будь-якому регіоні і діапазоні хвилі (різні оператори «віщають» на певних, суворо обмежених вільних).

Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини за номером мобільного

Дізнатися місцезнаходження Стежити онлайн Контроль телефону Відгуки Питання Підтримка


OM-TEL - Місцезнаходження телефону ..... OM-TEL - Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини, за номером мобільного Автоматичний сервіс.

Даний автоматичний сервіс розроблений для отримання інформації місцезнаходження телефону з супутника і стеження за абонентом в режимі онлайн. Користуйтеся послугами сервісу і Ви зможете знайти місце розташування телефону, дізнатися його місцезнаходження в реальному часі до 3-х метрів, стежити за пересуванням, в режимі он-лайн.

Сервіс OM-TEL підключається до супутника в режимі онлайн і визначає місцезнаходження абонента не залежно від оператора стільникового зв'язку. Автоматичний сервіс знаходить всіх операторів стільникового зв'язку "МТС", "Мегафон", "Білайн", ". Теле2.", "Кіiвстар", "Kcell", "Velcom".

Як користуватися сервісом

  1. У спеціальній рядку для введення номера, введіть номер потрібного Вам абонента і натисніть кнопку "отримати дані".
  2. Супутник підключився до номеру. Вибираємо послугу "дізнатися місцезнаходження" або "стежити за абонентом".
  3. У своєму особистому кабінеті, Ви зможете побачити "місце розташування абонента" або "стежити за його пересуванням" в режимі онлайн!

Щоб визначити місце розташування телефону і стежити за абонентом, перейдіть в свій особистий кабінет і слідуйте підказкам системи.

При використанні сервісу OM-TEL, Ви можете розраховувати:

Конфіденційність - отримана інформація про місцезнаходження абонента має строгу конфіденціальность Конфіденційність - отримана інформація про місцезнаходження абонента має строгу конфіденціальность.Сістеми індивідуального Клієнтського доступу побудовані за сучасними стандартами і виключають витік конфіденційної інформації, про що піклується наша команда.

Надійність - Виконання в часі у встановлених межах значення всіх параметрів, що характеризують здатність виконувати необхідні функції в заданих режимах і умовах застосування, технічного обслуговування, зберігання і транспортування Надійність - Виконання в часі у встановлених межах значення всіх параметрів, що характеризують здатність виконувати необхідні функції в заданих режимах і умовах застосування, технічного обслуговування, зберігання і транспортування

Безпека - Багатоступенева система захисту інформації та передові технології IT в області електронного обігу даних гарантують захищеність даних і засобів Клієнтів Безпека - Багатоступенева система захисту інформації та передові технології IT в області електронного обігу даних гарантують захищеність даних і засобів Клієнтів. Нами використовується сучасне програмне забезпечення шифрування та генерації даних.

Підтримка (Support) - Будь-коли Ви можете зв'язатися з нами з Особистого кабінету і отримати відповіді на будь-які питання Підтримка (Support) - Будь-коли Ви можете зв'язатися з нами з "Особистого кабінету" і отримати відповіді на будь-які питання. Клієнт отримує всебічну підтримку від нас.


Активний ритм життя диктує свої правила - людина повинна бути завжди на зв'язку. Мобільні оператори забезпечують своїм клієнтам максимальну зону покриття - вишки зв'язку повністю перекривають територію всіх населених пунктів. Навіть за містом складно знайти куточок, де сигнал стільникового зв'язку був відсутній б повністю. Завжди - в будь-який час доби і в будь-якому місці власники мобільних пристроїв знаходяться в зоні покриття. З одного боку - це один з критеріїв безумовного комфорту і зручності. З іншого - за цим сигналом можна в будь-який момент часу відстежити місце розташування кожного абонента.
Складно уявити собі людину, яка добровільно відмовляється від мобільного телефону: гаджет постійно під рукою - вдень і вночі, на роботі і на відпочинку. Багато з нас одночасно використовують сім-карти кількох (найчастіше - двох) операторів, нерідко крім особистого телефону доводиться носити з собою робочий. А це означає одночасний сигнал в декількох діапазонах.

Мобільні пристрої та незаконна діяльність.

Чим більше мобільних пристроїв (і сім-карт від різних операторів) постійно знаходяться з людиною, тим більше шансів бути виявленим. Для деяких людей цей факт не має значення. Якщо людині нічого приховувати, він навряд чи стане хвилюватися про те, що хтось дізнається, де він був. Але для певної групи населення можливість бути виявленим за місцем розташування телефону кожного абонента є чималим ризиком.
Співробітники силових структур нерідко використовують дані стеження за телефоном в якості доказової бази, тому серед представників незаконного промислу виник навіть термін «вигуляти телефон»: в той час, як справжній господар гаджета займається своїми не зовсім законними справами, пристрій знаходиться у друзів або родичів. Вони користуються телефоном замість власника і створюють видимість того, що справжній власник будинку або в гостях - алібі нітрохи не гірше іншого.
Всі мобільні оператори співпрацюють з держслужбами і на першу вимогу видають особисті дані будь-якого абонента - від карти переміщень до деталізації дзвінків і СМС. Але для звичайної людини вхід в ці бази даних закритий.
Тільки ми можемо запропонувати вам аналогічний сервіс - без єдиного питання ми встановимо місцезнаходження будь-якого телефону - швидко, якісно і непомітно. Без шуму і зволікань ви можете визначити місцезнаходження будь-якої людини в будь-який момент часу.

Телефон і звичайне життя

Для більшості сучасників мобільний пристрій - просто телефоном назвати його вже складно - виконує функції будильника, годинника, записної книжки, довідника, карти, книги, плеєра і купи додаткових приладів. Телефон нерозривно пов'язаний з власником - він завжди десь поруч з господарем. І якщо звичайними способами визначити, де знаходиться та чи інша людина часом неможливо, досить скористатися нашим сервісом і контролювати чужий телефон будь-якого абонента.
Модель і марка мобільного пристрою для нас не грає принципової ролі - з однаковим успіхом ми визначимо точку, де в даний момент знаходиться гаджет на базі Android або iPhone. Навіть якщо власник в даний момент рухається або їде на машині - ми встановимо місцезнаходження, швидкість і напрямок руху.
У нашому штаті працюють досвідчені програмісти, які спеціалізуються на мобільній безпеки. Ми віртуозно обійдемо всі уявні обмеження і визначимо точне місцезнаходження будь-якого адресата. Багата практика і досвід численних успішних проектів дає нам право стверджувати, що ми - найкращі у своїй сфері. Наша команда використовує новітнє обладнання та ретельно розроблене програмне забезпечення. Вузьконаправлені алгоритми дозволяють нам досягти стовідсоткового результату. Жоден покупець не пішов від нас без результату. І тільки вам вирішувати, що робити з отриманою інформацією.

Як визначити місцезнаходження телефону

Місцезнаходження телефону легко відстежити. Особисто встановити стеження за телефоном неможливо, але для нашого сервісу - OM-TEL, це не складе труднощів. Найпростіший і найдієвіший спосіб, який діє на всі мобільні пристрої без винятку (в тому числі і на старі чорно-білі трубки, які чомусь вважаються неприступними) - контроль місцезнаходження через сигнали стільникового зв'язку.
Найпопулярнішими мобільними операторами в Росії є Мегафон, МТС, Білайн і молода компанія Теле2. У різних регіонах жителі віддають перевагу тому чи іншому сервісу, проте в загальних масштабах країни саме ці оператори забезпечують практично повне покриття. За номером мобільного ми знаходимо пристрій через вишку зв'язку і вільно відстежуємо переміщення власника. Другий спосіб знайти абонента криється в GPS-сигналі. Все смартфони визначають місце розташування на карті аж до метра - досить отримати доступ до цих даних і питання «де саме зараз знаходиться конкретна людина» більше не виникне.
Єдиний шанс уникнути викриття і приховати своє місцезнаходження - відключити телефон. Але з об'єктивних причин ніхто цього робити не стане. Виключений гаджет - просто зайвий і безглуздий вантаж, в той час як власник набував пристрій саме для зв'язку.
Приймемо за аксіому, що вам необхідно встановити місцезнаходження звичайної людини. Звичайна людина завжди на зв'язку (якщо раптово не сіла батарея мобільного). А там, де є сигнал мобільного зв'язку, є можливість встановити місцезнаходження телефону. І якщо ви хочете отримати найбільш точні дані, вам слід скористатися нашим сервісом "OM-TEL (Визначення розташування телефону)".

питання доцільності

З точки зору етики визначення місцезнаходження без відома власника телефону - порушення кордонів особистого простору. Законодавство підтримує своїх громадян в даному питанні і, м'яко кажучи, не заохочує стеження за абонентами через мобільний телефон. Ця прерогатива надається виключно співробітникам різних структур, а ось звичайний громадянин, який не наділений ніякими чарівними корочками, за встановлений факт стеження можна понести адміністративну відповідальність.
Однак вам може бути вкрай важлива ця інформація. Звичайно, можна просто запитати, де «ваш» абонент знаходиться в даний момент, але ж він може і збрехати. Або зовсім не відповісти. Може трапитися і так, що ви з якихось причин не можете прямо ставити подібне питання. Але є слово «треба». Треба дізнатися місце розташування людини, і зробити це простіше за все через його мобільний телефон. Мобільний оператор може встановити місцезнаходження будь-якого свого абонента з легкістю - співробітникам досить обробити дані від власних вишок, але добровільно подібні дані приватним особам ні в якому разі не видасть. Це питання престижу і законності - мобільні компанії презентують безпеку абонентів як додатковий бонус, тому витоку даних з абонентських відділів повністю виключені.
Тільки на нашому сервісі Ви отримаєте достовірні дані. Сервіс OM-TEL ретельно і з точністю визначає місце розташування телефону. Залежно від зовнішніх факторів сервіс виконає будь-яке поставлене завдання. Майстерність сервісу OM-TEL неодноразово підтверджувалося вдячними відгуками - тільки з нами ви можете бути впевнені в результаті.

питання анонімності

Не має значення, навіщо вам потрібен контроль над переміщеннями «вашого» абонента - ми ніколи не цікавимося причинами, що спонукали вас відстежувати місцезнаходження людини. Недостатньо отримати необхідну інформацію - важливо при цьому залишитися інкогніто. Всі наші зусилля спрямовані на те, щоб ви залишилися непоміченим.
Якщо людина якимось чином виявить, що за його переміщеннями хтось стежить, він може прийняти контрзаходи - їздити по сумнівним адресами без телефону або вимикати на час пристрій. Щоб цього не сталося, OM-TEL використовує алгоритми, недоступні для виявлення звичайною людиною або програмістом-любителем.
Ми спрямовуємо всі зусилля на вашу повну анонімність. Наші фахівці працюють акуратно і ретельно - після встановлення місцезнаходження телефону ми зачищаємо всі можливі сліди - абонент не зрозуміє, що його переміщення стали комусь відомі. Тільки на нашому сервісі ви надійно захищені від звинувачень - якщо ви самі не скажете власникові телефону про те, що отримали маршрути його переміщень в сервісі OM-TEL, він ні за що про це не здогадається.
Питання етики і моралі можна не брати до уваги - якщо цікавить вас, ні в чому не винен, то від перевірки його місцезнаходження в конкретний момент часу він тільки виграє: ви переконаєтеся, що вам ніхто не бреше і взаємини тільки покращаться. Але якщо ви переконаєтеся в обмані або зраді, то немає сенсу навіть говорити про чесність або етичності вашого вчинку. Так чи інакше, професійна етика не дозволяє нам цікавитися причинами стеження або її результатами. Завдання сервісу - визначити місце розташування людини за номером мобільного. І ми з блиском виконуємо кожне замовлення. Без питань і сумнівів.

Дізнатися місце розташування людини за номером мобільного телефону.

Використовувати інформацію, отриману в нашій компанії, можна тільки в особистих цілях. Потрібно враховувати, що маршрути переміщень отримані не зовсім справедливим способом, тому надавати їх в різні органи та інстанції в якості доказової бази неприпустимо. Однак ви отримаєте щось більше, ніж точки на карті. Місцезнаходження абонента за його номером мобільного дозволить вам дізнатися де і коли перебував Вас людей. Якщо ви хвилюєтеся за близьку людину, сумніваєтеся в вірності другої половинки або просто не довіряєте своїм співробітникам - досить перевірити, де він перебував в заданий відрізок часу, і ви підтвердите або спростуєте всі свої підозри.
Ви нічим не ризикуєте - всю відповідальність за виконання замовлення ми беремо на себе. Чисто технічно автоматичний сервіс OM-TEL виконує всю брудну роботу, а Ви отримуєте чистий результат. Вам не потрібно нікуди дзвонити, писати або якимось іншим способом зв'язуватися з цікавлять абонентом. Нам не потрібно отримувати доступ до мобільного пристрою адресата, досить знати номер мобільного і ввести його на сервісі.
Ви можете жити в будь-якому регіоні Росії - сервіс om-tel без праці з'ясує, де знаходиться конкретний мобільний телефон: так само, як і мобільні оператори, ми охоплюємо всі області і територіальні суб'єкти РФ. На однакових умовах ми працюємо в мегаполісах, де мобільний телефон може одночасно приймати перехресний сигнал від декількох вишок зв'язку, і в сільській місцевості, де найближча станція може перебувати в десятці кілометрів.

Що ми пропонуємо

Ми пропонуємо вам реальну допомогу - OM-TEL уважно і непомітно відстежить розташування телефону цікавить вас абонента. Тільки ми гарантуємо стовідсотковий результат і абсолютну анонімність - ви отримаєте необхідні дані в найкоротші терміни. Все, що нам потрібно для роботи - номер мобільного. Сервіс в найкоротші терміни встановить його місцезнаходження незалежно від відстані. Якщо телефон увімкнено і він знаходиться в дії хоч однієї вишки - ми встановимо місцезнаходження його власника.
Ви даєте нам замовлення на вказаний номер телефону, ми приступаємо до роботи і в найкоротші терміни визначаємо місцезнаходження його власника. Тільки у нас ви отримуєте якісний сервіс і стовідсотковий результат. Навіть якщо телефон знаходиться в зоні невпевненого прийому (вкрай слабкий сигнал) ми визначимо його місце розташування і передамо дані вам.
Багатий досвід і індивідуальний підхід до кожного проекту - наша відмінна риса. Ми прагнемо задовольнити кожного клієнта і не шкодуємо сил на розробку новішого, більш дієвого ПО. Саме тому нашими послугами вже скористалися тисячі чоловік. За роки роботи ми накопичили безцінний досвід і впевнені в благополучному вирішенні будь-якої нестандартної ситуації.
Тільки у нас ви можете дізнатися, де знаходиться власник будь-сім-карти. Ми з легкістю знайдемо власника телефону в будь-якому регіоні і діапазоні хвилі (різні оператори «віщають» на певних, суворо обмежених вільних).

Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини за номером мобільного

Дізнатися місцезнаходження Стежити онлайн Контроль телефону Відгуки Питання Підтримка


OM-TEL - Місцезнаходження телефону ..... OM-TEL - Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини, за номером мобільного Автоматичний сервіс.

Даний автоматичний сервіс розроблений для отримання інформації місцезнаходження телефону з супутника і стеження за абонентом в режимі онлайн. Користуйтеся послугами сервісу і Ви зможете знайти місце розташування телефону, дізнатися його місцезнаходження в реальному часі до 3-х метрів, стежити за пересуванням, в режимі он-лайн.

Сервіс OM-TEL підключається до супутника в режимі онлайн і визначає місцезнаходження абонента не залежно від оператора стільникового зв'язку. Автоматичний сервіс знаходить всіх операторів стільникового зв'язку "МТС", "Мегафон", "Білайн", ". Теле2.", "Кіiвстар", "Kcell", "Velcom".

Як користуватися сервісом

  1. У спеціальній рядку для введення номера, введіть номер потрібного Вам абонента і натисніть кнопку "отримати дані".
  2. Супутник підключився до номеру. Вибираємо послугу "дізнатися місцезнаходження" або "стежити за абонентом".
  3. У своєму особистому кабінеті, Ви зможете побачити "місце розташування абонента" або "стежити за його пересуванням" в режимі онлайн!

Щоб визначити місце розташування телефону і стежити за абонентом, перейдіть в свій особистий кабінет і слідуйте підказкам системи.

При використанні сервісу OM-TEL, Ви можете розраховувати:

Конфіденційність - отримана інформація про місцезнаходження абонента має строгу конфіденціальность Конфіденційність - отримана інформація про місцезнаходження абонента має строгу конфіденціальность.Сістеми індивідуального Клієнтського доступу побудовані за сучасними стандартами і виключають витік конфіденційної інформації, про що піклується наша команда.

Надійність - Виконання в часі у встановлених межах значення всіх параметрів, що характеризують здатність виконувати необхідні функції в заданих режимах і умовах застосування, технічного обслуговування, зберігання і транспортування Надійність - Виконання в часі у встановлених межах значення всіх параметрів, що характеризують здатність виконувати необхідні функції в заданих режимах і умовах застосування, технічного обслуговування, зберігання і транспортування

Безпека - Багатоступенева система захисту інформації та передові технології IT в області електронного обігу даних гарантують захищеність даних і засобів Клієнтів Безпека - Багатоступенева система захисту інформації та передові технології IT в області електронного обігу даних гарантують захищеність даних і засобів Клієнтів. Нами використовується сучасне програмне забезпечення шифрування та генерації даних.

Підтримка (Support) - Будь-коли Ви можете зв'язатися з нами з Особистого кабінету і отримати відповіді на будь-які питання Підтримка (Support) - Будь-коли Ви можете зв'язатися з нами з "Особистого кабінету" і отримати відповіді на будь-які питання. Клієнт отримує всебічну підтримку від нас.


Активний ритм життя диктує свої правила - людина повинна бути завжди на зв'язку. Мобільні оператори забезпечують своїм клієнтам максимальну зону покриття - вишки зв'язку повністю перекривають територію всіх населених пунктів. Навіть за містом складно знайти куточок, де сигнал стільникового зв'язку був відсутній б повністю. Завжди - в будь-який час доби і в будь-якому місці власники мобільних пристроїв знаходяться в зоні покриття. З одного боку - це один з критеріїв безумовного комфорту і зручності. З іншого - за цим сигналом можна в будь-який момент часу відстежити місце розташування кожного абонента.
Складно уявити собі людину, яка добровільно відмовляється від мобільного телефону: гаджет постійно під рукою - вдень і вночі, на роботі і на відпочинку. Багато з нас одночасно використовують сім-карти кількох (найчастіше - двох) операторів, нерідко крім особистого телефону доводиться носити з собою робочий. А це означає одночасний сигнал в декількох діапазонах.

Мобільні пристрої та незаконна діяльність.

Чим більше мобільних пристроїв (і сім-карт від різних операторів) постійно знаходяться з людиною, тим більше шансів бути виявленим. Для деяких людей цей факт не має значення. Якщо людині нічого приховувати, він навряд чи стане хвилюватися про те, що хтось дізнається, де він був. Але для певної групи населення можливість бути виявленим за місцем розташування телефону кожного абонента є чималим ризиком.
Співробітники силових структур нерідко використовують дані стеження за телефоном в якості доказової бази, тому серед представників незаконного промислу виник навіть термін «вигуляти телефон»: в той час, як справжній господар гаджета займається своїми не зовсім законними справами, пристрій знаходиться у друзів або родичів. Вони користуються телефоном замість власника і створюють видимість того, що справжній власник будинку або в гостях - алібі нітрохи не гірше іншого.
Всі мобільні оператори співпрацюють з держслужбами і на першу вимогу видають особисті дані будь-якого абонента - від карти переміщень до деталізації дзвінків і СМС. Але для звичайної людини вхід в ці бази даних закритий.
Тільки ми можемо запропонувати вам аналогічний сервіс - без єдиного питання ми встановимо місцезнаходження будь-якого телефону - швидко, якісно і непомітно. Без шуму і зволікань ви можете визначити місцезнаходження будь-якої людини в будь-який момент часу.

Телефон і звичайне життя

Для більшості сучасників мобільний пристрій - просто телефоном назвати його вже складно - виконує функції будильника, годинника, записної книжки, довідника, карти, книги, плеєра і купи додаткових приладів. Телефон нерозривно пов'язаний з власником - він завжди десь поруч з господарем. І якщо звичайними способами визначити, де знаходиться та чи інша людина часом неможливо, досить скористатися нашим сервісом і контролювати чужий телефон будь-якого абонента.
Модель і марка мобільного пристрою для нас не грає принципової ролі - з однаковим успіхом ми визначимо точку, де в даний момент знаходиться гаджет на базі Android або iPhone. Навіть якщо власник в даний момент рухається або їде на машині - ми встановимо місцезнаходження, швидкість і напрямок руху.
У нашому штаті працюють досвідчені програмісти, які спеціалізуються на мобільній безпеки. Ми віртуозно обійдемо всі уявні обмеження і визначимо точне місцезнаходження будь-якого адресата. Багата практика і досвід численних успішних проектів дає нам право стверджувати, що ми - найкращі у своїй сфері. Наша команда використовує новітнє обладнання та ретельно розроблене програмне забезпечення. Вузьконаправлені алгоритми дозволяють нам досягти стовідсоткового результату. Жоден покупець не пішов від нас без результату. І тільки вам вирішувати, що робити з отриманою інформацією.

Як визначити місцезнаходження телефону

Місцезнаходження телефону легко відстежити. Особисто встановити стеження за телефоном неможливо, але для нашого сервісу - OM-TEL, це не складе труднощів. Найпростіший і найдієвіший спосіб, який діє на всі мобільні пристрої без винятку (в тому числі і на старі чорно-білі трубки, які чомусь вважаються неприступними) - контроль місцезнаходження через сигнали стільникового зв'язку.
Найпопулярнішими мобільними операторами в Росії є Мегафон, МТС, Білайн і молода компанія Теле2. У різних регіонах жителі віддають перевагу тому чи іншому сервісу, проте в загальних масштабах країни саме ці оператори забезпечують практично повне покриття. За номером мобільного ми знаходимо пристрій через вишку зв'язку і вільно відстежуємо переміщення власника. Другий спосіб знайти абонента криється в GPS-сигналі. Все смартфони визначають місце розташування на карті аж до метра - досить отримати доступ до цих даних і питання «де саме зараз знаходиться конкретна людина» більше не виникне.
Єдиний шанс уникнути викриття і приховати своє місцезнаходження - відключити телефон. Але з об'єктивних причин ніхто цього робити не стане. Виключений гаджет - просто зайвий і безглуздий вантаж, в той час як власник набував пристрій саме для зв'язку.
Приймемо за аксіому, що вам необхідно встановити місцезнаходження звичайної людини. Звичайна людина завжди на зв'язку (якщо раптово не сіла батарея мобільного). А там, де є сигнал мобільного зв'язку, є можливість встановити місцезнаходження телефону. І якщо ви хочете отримати найбільш точні дані, вам слід скористатися нашим сервісом "OM-TEL (Визначення розташування телефону)".

питання доцільності

З точки зору етики визначення місцезнаходження без відома власника телефону - порушення кордонів особистого простору. Законодавство підтримує своїх громадян в даному питанні і, м'яко кажучи, не заохочує стеження за абонентами через мобільний телефон. Ця прерогатива надається виключно співробітникам різних структур, а ось звичайний громадянин, який не наділений ніякими чарівними корочками, за встановлений факт стеження можна понести адміністративну відповідальність.
Однак вам може бути вкрай важлива ця інформація. Звичайно, можна просто запитати, де «ваш» абонент знаходиться в даний момент, але ж він може і збрехати. Або зовсім не відповісти. Може трапитися і так, що ви з якихось причин не можете прямо ставити подібне питання. Але є слово «треба». Треба дізнатися місце розташування людини, і зробити це простіше за все через його мобільний телефон. Мобільний оператор може встановити місцезнаходження будь-якого свого абонента з легкістю - співробітникам досить обробити дані від власних вишок, але добровільно подібні дані приватним особам ні в якому разі не видасть. Це питання престижу і законності - мобільні компанії презентують безпеку абонентів як додатковий бонус, тому витоку даних з абонентських відділів повністю виключені.
Тільки на нашому сервісі Ви отримаєте достовірні дані. Сервіс OM-TEL ретельно і з точністю визначає місце розташування телефону. Залежно від зовнішніх факторів сервіс виконає будь-яке поставлене завдання. Майстерність сервісу OM-TEL неодноразово підтверджувалося вдячними відгуками - тільки з нами ви можете бути впевнені в результаті.

питання анонімності

Не має значення, навіщо вам потрібен контроль над переміщеннями «вашого» абонента - ми ніколи не цікавимося причинами, що спонукали вас відстежувати місцезнаходження людини. Недостатньо отримати необхідну інформацію - важливо при цьому залишитися інкогніто. Всі наші зусилля спрямовані на те, щоб ви залишилися непоміченим.
Якщо людина якимось чином виявить, що за його переміщеннями хтось стежить, він може прийняти контрзаходи - їздити по сумнівним адресами без телефону або вимикати на час пристрій. Щоб цього не сталося, OM-TEL використовує алгоритми, недоступні для виявлення звичайною людиною або програмістом-любителем.
Ми спрямовуємо всі зусилля на вашу повну анонімність. Наші фахівці працюють акуратно і ретельно - після встановлення місцезнаходження телефону ми зачищаємо всі можливі сліди - абонент не зрозуміє, що його переміщення стали комусь відомі. Тільки на нашому сервісі ви надійно захищені від звинувачень - якщо ви самі не скажете власникові телефону про те, що отримали маршрути його переміщень в сервісі OM-TEL, він ні за що про це не здогадається.
Питання етики і моралі можна не брати до уваги - якщо цікавить вас, ні в чому не винен, то від перевірки його місцезнаходження в конкретний момент часу він тільки виграє: ви переконаєтеся, що вам ніхто не бреше і взаємини тільки покращаться. Але якщо ви переконаєтеся в обмані або зраді, то немає сенсу навіть говорити про чесність або етичності вашого вчинку. Так чи інакше, професійна етика не дозволяє нам цікавитися причинами стеження або її результатами. Завдання сервісу - визначити місце розташування людини за номером мобільного. І ми з блиском виконуємо кожне замовлення. Без питань і сумнівів.

Дізнатися місце розташування людини за номером мобільного телефону.

Використовувати інформацію, отриману в нашій компанії, можна тільки в особистих цілях. Потрібно враховувати, що маршрути переміщень отримані не зовсім справедливим способом, тому надавати їх в різні органи та інстанції в якості доказової бази неприпустимо. Однак ви отримаєте щось більше, ніж точки на карті. Місцезнаходження абонента за його номером мобільного дозволить вам дізнатися де і коли перебував Вас людей. Якщо ви хвилюєтеся за близьку людину, сумніваєтеся в вірності другої половинки або просто не довіряєте своїм співробітникам - досить перевірити, де він перебував в заданий відрізок часу, і ви підтвердите або спростуєте всі свої підозри.
Ви нічим не ризикуєте - всю відповідальність за виконання замовлення ми беремо на себе. Чисто технічно автоматичний сервіс OM-TEL виконує всю брудну роботу, а Ви отримуєте чистий результат. Вам не потрібно нікуди дзвонити, писати або якимось іншим способом зв'язуватися з цікавлять абонентом. Нам не потрібно отримувати доступ до мобільного пристрою адресата, досить знати номер мобільного і ввести його на сервісі.
Ви можете жити в будь-якому регіоні Росії - сервіс om-tel без праці з'ясує, де знаходиться конкретний мобільний телефон: так само, як і мобільні оператори, ми охоплюємо всі області і територіальні суб'єкти РФ. На однакових умовах ми працюємо в мегаполісах, де мобільний телефон може одночасно приймати перехресний сигнал від декількох вишок зв'язку, і в сільській місцевості, де найближча станція може перебувати в десятці кілометрів.

Що ми пропонуємо

Ми пропонуємо вам реальну допомогу - OM-TEL уважно і непомітно відстежить розташування телефону цікавить вас абонента. Тільки ми гарантуємо стовідсотковий результат і абсолютну анонімність - ви отримаєте необхідні дані в найкоротші терміни. Все, що нам потрібно для роботи - номер мобільного. Сервіс в найкоротші терміни встановить його місцезнаходження незалежно від відстані. Якщо телефон увімкнено і він знаходиться в дії хоч однієї вишки - ми встановимо місцезнаходження його власника.
Ви даєте нам замовлення на вказаний номер телефону, ми приступаємо до роботи і в найкоротші терміни визначаємо місцезнаходження його власника. Тільки у нас ви отримуєте якісний сервіс і стовідсотковий результат. Навіть якщо телефон знаходиться в зоні невпевненого прийому (вкрай слабкий сигнал) ми визначимо його місце розташування і передамо дані вам.
Багатий досвід і індивідуальний підхід до кожного проекту - наша відмінна риса. Ми прагнемо задовольнити кожного клієнта і не шкодуємо сил на розробку новішого, більш дієвого ПО. Саме тому нашими послугами вже скористалися тисячі чоловік. За роки роботи ми накопичили безцінний досвід і впевнені в благополучному вирішенні будь-якої нестандартної ситуації.
Тільки у нас ви можете дізнатися, де знаходиться власник будь-сім-карти. Ми з легкістю знайдемо власника телефону в будь-якому регіоні і діапазоні хвилі (різні оператори «віщають» на певних, суворо обмежених вільних).

Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини за номером мобільного

Дізнатися місцезнаходження Стежити онлайн Контроль телефону Відгуки Питання Підтримка


OM-TEL - Місцезнаходження телефону ..... OM-TEL - Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини, за номером мобільного Автоматичний сервіс.

Даний автоматичний сервіс розроблений для отримання інформації місцезнаходження телефону з супутника і стеження за абонентом в режимі онлайн. Користуйтеся послугами сервісу і Ви зможете знайти місце розташування телефону, дізнатися його місцезнаходження в реальному часі до 3-х метрів, стежити за пересуванням, в режимі он-лайн.

Сервіс OM-TEL підключається до супутника в режимі онлайн і визначає місцезнаходження абонента не залежно від оператора стільникового зв'язку. Автоматичний сервіс знаходить всіх операторів стільникового зв'язку "МТС", "Мегафон", "Білайн", ". Теле2.", "Кіiвстар", "Kcell", "Velcom".

Як користуватися сервісом

  1. У спеціальній рядку для введення номера, введіть номер потрібного Вам абонента і натисніть кнопку "отримати дані".
  2. Супутник підключився до номеру. Вибираємо послугу "дізнатися місцезнаходження" або "стежити за абонентом".
  3. У своєму особистому кабінеті, Ви зможете побачити "місце розташування абонента" або "стежити за його пересуванням" в режимі онлайн!

Щоб визначити місце розташування телефону і стежити за абонентом, перейдіть в свій особистий кабінет і слідуйте підказкам системи.

При використанні сервісу OM-TEL, Ви можете розраховувати:

Конфіденційність - отримана інформація про місцезнаходження абонента має строгу конфіденціальность Конфіденційність - отримана інформація про місцезнаходження абонента має строгу конфіденціальность.Сістеми індивідуального Клієнтського доступу побудовані за сучасними стандартами і виключають витік конфіденційної інформації, про що піклується наша команда.

Надійність - Виконання в часі у встановлених межах значення всіх параметрів, що характеризують здатність виконувати необхідні функції в заданих режимах і умовах застосування, технічного обслуговування, зберігання і транспортування Надійність - Виконання в часі у встановлених межах значення всіх параметрів, що характеризують здатність виконувати необхідні функції в заданих режимах і умовах застосування, технічного обслуговування, зберігання і транспортування

Безпека - Багатоступенева система захисту інформації та передові технології IT в області електронного обігу даних гарантують захищеність даних і засобів Клієнтів Безпека - Багатоступенева система захисту інформації та передові технології IT в області електронного обігу даних гарантують захищеність даних і засобів Клієнтів. Нами використовується сучасне програмне забезпечення шифрування та генерації даних.

Підтримка (Support) - Будь-коли Ви можете зв'язатися з нами з Особистого кабінету і отримати відповіді на будь-які питання Підтримка (Support) - Будь-коли Ви можете зв'язатися з нами з "Особистого кабінету" і отримати відповіді на будь-які питання. Клієнт отримує всебічну підтримку від нас.


Активний ритм життя диктує свої правила - людина повинна бути завжди на зв'язку. Мобільні оператори забезпечують своїм клієнтам максимальну зону покриття - вишки зв'язку повністю перекривають територію всіх населених пунктів. Навіть за містом складно знайти куточок, де сигнал стільникового зв'язку був відсутній б повністю. Завжди - в будь-який час доби і в будь-якому місці власники мобільних пристроїв знаходяться в зоні покриття. З одного боку - це один з критеріїв безумовного комфорту і зручності. З іншого - за цим сигналом можна в будь-який момент часу відстежити місце розташування кожного абонента.
Складно уявити собі людину, яка добровільно відмовляється від мобільного телефону: гаджет постійно під рукою - вдень і вночі, на роботі і на відпочинку. Багато з нас одночасно використовують сім-карти кількох (найчастіше - двох) операторів, нерідко крім особистого телефону доводиться носити з собою робочий. А це означає одночасний сигнал в декількох діапазонах.

Мобільні пристрої та незаконна діяльність.

Чим більше мобільних пристроїв (і сім-карт від різних операторів) постійно знаходяться з людиною, тим більше шансів бути виявленим. Для деяких людей цей факт не має значення. Якщо людині нічого приховувати, він навряд чи стане хвилюватися про те, що хтось дізнається, де він був. Але для певної групи населення можливість бути виявленим за місцем розташування телефону кожного абонента є чималим ризиком.
Співробітники силових структур нерідко використовують дані стеження за телефоном в якості доказової бази, тому серед представників незаконного промислу виник навіть термін «вигуляти телефон»: в той час, як справжній господар гаджета займається своїми не зовсім законними справами, пристрій знаходиться у друзів або родичів. Вони користуються телефоном замість власника і створюють видимість того, що справжній власник будинку або в гостях - алібі нітрохи не гірше іншого.
Всі мобільні оператори співпрацюють з держслужбами і на першу вимогу видають особисті дані будь-якого абонента - від карти переміщень до деталізації дзвінків і СМС. Але для звичайної людини вхід в ці бази даних закритий.
Тільки ми можемо запропонувати вам аналогічний сервіс - без єдиного питання ми встановимо місцезнаходження будь-якого телефону - швидко, якісно і непомітно. Без шуму і зволікань ви можете визначити місцезнаходження будь-якої людини в будь-який момент часу.

Телефон і звичайне життя

Для більшості сучасників мобільний пристрій - просто телефоном назвати його вже складно - виконує функції будильника, годинника, записної книжки, довідника, карти, книги, плеєра і купи додаткових приладів. Телефон нерозривно пов'язаний з власником - він завжди десь поруч з господарем. І якщо звичайними способами визначити, де знаходиться та чи інша людина часом неможливо, досить скористатися нашим сервісом і контролювати чужий телефон будь-якого абонента.
Модель і марка мобільного пристрою для нас не грає принципової ролі - з однаковим успіхом ми визначимо точку, де в даний момент знаходиться гаджет на базі Android або iPhone. Навіть якщо власник в даний момент рухається або їде на машині - ми встановимо місцезнаходження, швидкість і напрямок руху.
У нашому штаті працюють досвідчені програмісти, які спеціалізуються на мобільній безпеки. Ми віртуозно обійдемо всі уявні обмеження і визначимо точне місцезнаходження будь-якого адресата. Багата практика і досвід численних успішних проектів дає нам право стверджувати, що ми - найкращі у своїй сфері. Наша команда використовує новітнє обладнання та ретельно розроблене програмне забезпечення. Вузьконаправлені алгоритми дозволяють нам досягти стовідсоткового результату. Жоден покупець не пішов від нас без результату. І тільки вам вирішувати, що робити з отриманою інформацією.

Як визначити місцезнаходження телефону

Місцезнаходження телефону легко відстежити. Особисто встановити стеження за телефоном неможливо, але для нашого сервісу - OM-TEL, це не складе труднощів. Найпростіший і найдієвіший спосіб, який діє на всі мобільні пристрої без винятку (в тому числі і на старі чорно-білі трубки, які чомусь вважаються неприступними) - контроль місцезнаходження через сигнали стільникового зв'язку.
Найпопулярнішими мобільними операторами в Росії є Мегафон, МТС, Білайн і молода компанія Теле2. У різних регіонах жителі віддають перевагу тому чи іншому сервісу, проте в загальних масштабах країни саме ці оператори забезпечують практично повне покриття. За номером мобільного ми знаходимо пристрій через вишку зв'язку і вільно відстежуємо переміщення власника. Другий спосіб знайти абонента криється в GPS-сигналі. Все смартфони визначають місце розташування на карті аж до метра - досить отримати доступ до цих даних і питання «де саме зараз знаходиться конкретна людина» більше не виникне.
Єдиний шанс уникнути викриття і приховати своє місцезнаходження - відключити телефон. Але з об'єктивних причин ніхто цього робити не стане. Виключений гаджет - просто зайвий і безглуздий вантаж, в той час як власник набував пристрій саме для зв'язку.
Приймемо за аксіому, що вам необхідно встановити місцезнаходження звичайної людини. Звичайна людина завжди на зв'язку (якщо раптово не сіла батарея мобільного). А там, де є сигнал мобільного зв'язку, є можливість встановити місцезнаходження телефону. І якщо ви хочете отримати найбільш точні дані, вам слід скористатися нашим сервісом "OM-TEL (Визначення розташування телефону)".

питання доцільності

З точки зору етики визначення місцезнаходження без відома власника телефону - порушення кордонів особистого простору. Законодавство підтримує своїх громадян в даному питанні і, м'яко кажучи, не заохочує стеження за абонентами через мобільний телефон. Ця прерогатива надається виключно співробітникам різних структур, а ось звичайний громадянин, який не наділений ніякими чарівними корочками, за встановлений факт стеження можна понести адміністративну відповідальність.
Однак вам може бути вкрай важлива ця інформація. Звичайно, можна просто запитати, де «ваш» абонент знаходиться в даний момент, але ж він може і збрехати. Або зовсім не відповісти. Може трапитися і так, що ви з якихось причин не можете прямо ставити подібне питання. Але є слово «треба». Треба дізнатися місце розташування людини, і зробити це простіше за все через його мобільний телефон. Мобільний оператор може встановити місцезнаходження будь-якого свого абонента з легкістю - співробітникам досить обробити дані від власних вишок, але добровільно подібні дані приватним особам ні в якому разі не видасть. Це питання престижу і законності - мобільні компанії презентують безпеку абонентів як додатковий бонус, тому витоку даних з абонентських відділів повністю виключені.
Тільки на нашому сервісі Ви отримаєте достовірні дані. Сервіс OM-TEL ретельно і з точністю визначає місце розташування телефону. Залежно від зовнішніх факторів сервіс виконає будь-яке поставлене завдання. Майстерність сервісу OM-TEL неодноразово підтверджувалося вдячними відгуками - тільки з нами ви можете бути впевнені в результаті.

питання анонімності

Не має значення, навіщо вам потрібен контроль над переміщеннями «вашого» абонента - ми ніколи не цікавимося причинами, що спонукали вас відстежувати місцезнаходження людини. Недостатньо отримати необхідну інформацію - важливо при цьому залишитися інкогніто. Всі наші зусилля спрямовані на те, щоб ви залишилися непоміченим.
Якщо людина якимось чином виявить, що за його переміщеннями хтось стежить, він може прийняти контрзаходи - їздити по сумнівним адресами без телефону або вимикати на час пристрій. Щоб цього не сталося, OM-TEL використовує алгоритми, недоступні для виявлення звичайною людиною або програмістом-любителем.
Ми спрямовуємо всі зусилля на вашу повну анонімність. Наші фахівці працюють акуратно і ретельно - після встановлення місцезнаходження телефону ми зачищаємо всі можливі сліди - абонент не зрозуміє, що його переміщення стали комусь відомі. Тільки на нашому сервісі ви надійно захищені від звинувачень - якщо ви самі не скажете власникові телефону про те, що отримали маршрути його переміщень в сервісі OM-TEL, він ні за що про це не здогадається.
Питання етики і моралі можна не брати до уваги - якщо цікавить вас, ні в чому не винен, то від перевірки його місцезнаходження в конкретний момент часу він тільки виграє: ви переконаєтеся, що вам ніхто не бреше і взаємини тільки покращаться. Але якщо ви переконаєтеся в обмані або зраді, то немає сенсу навіть говорити про чесність або етичності вашого вчинку. Так чи інакше, професійна етика не дозволяє нам цікавитися причинами стеження або її результатами. Завдання сервісу - визначити місце розташування людини за номером мобільного. І ми з блиском виконуємо кожне замовлення. Без питань і сумнівів.

Дізнатися місце розташування людини за номером мобільного телефону.

Використовувати інформацію, отриману в нашій компанії, можна тільки в особистих цілях. Потрібно враховувати, що маршрути переміщень отримані не зовсім справедливим способом, тому надавати їх в різні органи та інстанції в якості доказової бази неприпустимо. Однак ви отримаєте щось більше, ніж точки на карті. Місцезнаходження абонента за його номером мобільного дозволить вам дізнатися де і коли перебував Вас людей. Якщо ви хвилюєтеся за близьку людину, сумніваєтеся в вірності другої половинки або просто не довіряєте своїм співробітникам - досить перевірити, де він перебував в заданий відрізок часу, і ви підтвердите або спростуєте всі свої підозри.
Ви нічим не ризикуєте - всю відповідальність за виконання замовлення ми беремо на себе. Чисто технічно автоматичний сервіс OM-TEL виконує всю брудну роботу, а Ви отримуєте чистий результат. Вам не потрібно нікуди дзвонити, писати або якимось іншим способом зв'язуватися з цікавлять абонентом. Нам не потрібно отримувати доступ до мобільного пристрою адресата, досить знати номер мобільного і ввести його на сервісі.
Ви можете жити в будь-якому регіоні Росії - сервіс om-tel без праці з'ясує, де знаходиться конкретний мобільний телефон: так само, як і мобільні оператори, ми охоплюємо всі області і територіальні суб'єкти РФ. На однакових умовах ми працюємо в мегаполісах, де мобільний телефон може одночасно приймати перехресний сигнал від декількох вишок зв'язку, і в сільській місцевості, де найближча станція може перебувати в десятці кілометрів.

Що ми пропонуємо

Ми пропонуємо вам реальну допомогу - OM-TEL уважно і непомітно відстежить розташування телефону цікавить вас абонента. Тільки ми гарантуємо стовідсотковий результат і абсолютну анонімність - ви отримаєте необхідні дані в найкоротші терміни. Все, що нам потрібно для роботи - номер мобільного. Сервіс в найкоротші терміни встановить його місцезнаходження незалежно від відстані. Якщо телефон увімкнено і він знаходиться в дії хоч однієї вишки - ми встановимо місцезнаходження його власника.
Ви даєте нам замовлення на вказаний номер телефону, ми приступаємо до роботи і в найкоротші терміни визначаємо місцезнаходження його власника. Тільки у нас ви отримуєте якісний сервіс і стовідсотковий результат. Навіть якщо телефон знаходиться в зоні невпевненого прийому (вкрай слабкий сигнал) ми визначимо його місце розташування і передамо дані вам.
Багатий досвід і індивідуальний підхід до кожного проекту - наша відмінна риса. Ми прагнемо задовольнити кожного клієнта і не шкодуємо сил на розробку новішого, більш дієвого ПО. Саме тому нашими послугами вже скористалися тисячі чоловік. За роки роботи ми накопичили безцінний досвід і впевнені в благополучному вирішенні будь-якої нестандартної ситуації.
Тільки у нас ви можете дізнатися, де знаходиться власник будь-сім-карти. Ми з легкістю знайдемо власника телефону в будь-якому регіоні і діапазоні хвилі (різні оператори «віщають» на певних, суворо обмежених вільних).

Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини за номером мобільного

Дізнатися місцезнаходження Стежити онлайн Контроль телефону Відгуки Питання Підтримка


OM-TEL - Місцезнаходження телефону ..... OM-TEL - Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини, за номером мобільного Автоматичний сервіс.

Даний автоматичний сервіс розроблений для отримання інформації місцезнаходження телефону з супутника і стеження за абонентом в режимі онлайн. Користуйтеся послугами сервісу і Ви зможете знайти місце розташування телефону, дізнатися його місцезнаходження в реальному часі до 3-х метрів, стежити за пересуванням, в режимі он-лайн.

Сервіс OM-TEL підключається до супутника в режимі онлайн і визначає місцезнаходження абонента не залежно від оператора стільникового зв'язку. Автоматичний сервіс знаходить всіх операторів стільникового зв'язку "МТС", "Мегафон", "Білайн", ". Теле2.", "Кіiвстар", "Kcell", "Velcom".

Як користуватися сервісом

  1. У спеціальній рядку для введення номера, введіть номер потрібного Вам абонента і натисніть кнопку "отримати дані".
  2. Супутник підключився до номеру. Вибираємо послугу "дізнатися місцезнаходження" або "стежити за абонентом".
  3. У своєму особистому кабінеті, Ви зможете побачити "місце розташування абонента" або "стежити за його пересуванням" в режимі онлайн!

Щоб визначити місце розташування телефону і стежити за абонентом, перейдіть в свій особистий кабінет і слідуйте підказкам системи.

При використанні сервісу OM-TEL, Ви можете розраховувати:

Конфіденційність - отримана інформація про місцезнаходження абонента має строгу конфіденціальность Конфіденційність - отримана інформація про місцезнаходження абонента має строгу конфіденціальность.Сістеми індивідуального Клієнтського доступу побудовані за сучасними стандартами і виключають витік конфіденційної інформації, про що піклується наша команда.

Надійність - Виконання в часі у встановлених межах значення всіх параметрів, що характеризують здатність виконувати необхідні функції в заданих режимах і умовах застосування, технічного обслуговування, зберігання і транспортування Надійність - Виконання в часі у встановлених межах значення всіх параметрів, що характеризують здатність виконувати необхідні функції в заданих режимах і умовах застосування, технічного обслуговування, зберігання і транспортування

Безпека - Багатоступенева система захисту інформації та передові технології IT в області електронного обігу даних гарантують захищеність даних і засобів Клієнтів Безпека - Багатоступенева система захисту інформації та передові технології IT в області електронного обігу даних гарантують захищеність даних і засобів Клієнтів. Нами використовується сучасне програмне забезпечення шифрування та генерації даних.

Підтримка (Support) - Будь-коли Ви можете зв'язатися з нами з Особистого кабінету і отримати відповіді на будь-які питання Підтримка (Support) - Будь-коли Ви можете зв'язатися з нами з "Особистого кабінету" і отримати відповіді на будь-які питання. Клієнт отримує всебічну підтримку від нас.


Активний ритм життя диктує свої правила - людина повинна бути завжди на зв'язку. Мобільні оператори забезпечують своїм клієнтам максимальну зону покриття - вишки зв'язку повністю перекривають територію всіх населених пунктів. Навіть за містом складно знайти куточок, де сигнал стільникового зв'язку був відсутній б повністю. Завжди - в будь-який час доби і в будь-якому місці власники мобільних пристроїв знаходяться в зоні покриття. З одного боку - це один з критеріїв безумовного комфорту і зручності. З іншого - за цим сигналом можна в будь-який момент часу відстежити місце розташування кожного абонента.
Складно уявити собі людину, яка добровільно відмовляється від мобільного телефону: гаджет постійно під рукою - вдень і вночі, на роботі і на відпочинку. Багато з нас одночасно використовують сім-карти кількох (найчастіше - двох) операторів, нерідко крім особистого телефону доводиться носити з собою робочий. А це означає одночасний сигнал в декількох діапазонах.

Мобільні пристрої та незаконна діяльність.

Чим більше мобільних пристроїв (і сім-карт від різних операторів) постійно знаходяться з людиною, тим більше шансів бути виявленим. Для деяких людей цей факт не має значення. Якщо людині нічого приховувати, він навряд чи стане хвилюватися про те, що хтось дізнається, де він був. Але для певної групи населення можливість бути виявленим за місцем розташування телефону кожного абонента є чималим ризиком.
Співробітники силових структур нерідко використовують дані стеження за телефоном в якості доказової бази, тому серед представників незаконного промислу виник навіть термін «вигуляти телефон»: в той час, як справжній господар гаджета займається своїми не зовсім законними справами, пристрій знаходиться у друзів або родичів. Вони користуються телефоном замість власника і створюють видимість того, що справжній власник будинку або в гостях - алібі нітрохи не гірше іншого.
Всі мобільні оператори співпрацюють з держслужбами і на першу вимогу видають особисті дані будь-якого абонента - від карти переміщень до деталізації дзвінків і СМС. Але для звичайної людини вхід в ці бази даних закритий.
Тільки ми можемо запропонувати вам аналогічний сервіс - без єдиного питання ми встановимо місцезнаходження будь-якого телефону - швидко, якісно і непомітно. Без шуму і зволікань ви можете визначити місцезнаходження будь-якої людини в будь-який момент часу.

Телефон і звичайне життя

Для більшості сучасників мобільний пристрій - просто телефоном назвати його вже складно - виконує функції будильника, годинника, записної книжки, довідника, карти, книги, плеєра і купи додаткових приладів. Телефон нерозривно пов'язаний з власником - він завжди десь поруч з господарем. І якщо звичайними способами визначити, де знаходиться та чи інша людина часом неможливо, досить скористатися нашим сервісом і контролювати чужий телефон будь-якого абонента.
Модель і марка мобільного пристрою для нас не грає принципової ролі - з однаковим успіхом ми визначимо точку, де в даний момент знаходиться гаджет на базі Android або iPhone. Навіть якщо власник в даний момент рухається або їде на машині - ми встановимо місцезнаходження, швидкість і напрямок руху.
У нашому штаті працюють досвідчені програмісти, які спеціалізуються на мобільній безпеки. Ми віртуозно обійдемо всі уявні обмеження і визначимо точне місцезнаходження будь-якого адресата. Багата практика і досвід численних успішних проектів дає нам право стверджувати, що ми - найкращі у своїй сфері. Наша команда використовує новітнє обладнання та ретельно розроблене програмне забезпечення. Вузьконаправлені алгоритми дозволяють нам досягти стовідсоткового результату. Жоден покупець не пішов від нас без результату. І тільки вам вирішувати, що робити з отриманою інформацією.

Як визначити місцезнаходження телефону

Місцезнаходження телефону легко відстежити. Особисто встановити стеження за телефоном неможливо, але для нашого сервісу - OM-TEL, це не складе труднощів. Найпростіший і найдієвіший спосіб, який діє на всі мобільні пристрої без винятку (в тому числі і на старі чорно-білі трубки, які чомусь вважаються неприступними) - контроль місцезнаходження через сигнали стільникового зв'язку.
Найпопулярнішими мобільними операторами в Росії є Мегафон, МТС, Білайн і молода компанія Теле2. У різних регіонах жителі віддають перевагу тому чи іншому сервісу, проте в загальних масштабах країни саме ці оператори забезпечують практично повне покриття. За номером мобільного ми знаходимо пристрій через вишку зв'язку і вільно відстежуємо переміщення власника. Другий спосіб знайти абонента криється в GPS-сигналі. Все смартфони визначають місце розташування на карті аж до метра - досить отримати доступ до цих даних і питання «де саме зараз знаходиться конкретна людина» більше не виникне.
Єдиний шанс уникнути викриття і приховати своє місцезнаходження - відключити телефон. Але з об'єктивних причин ніхто цього робити не стане. Виключений гаджет - просто зайвий і безглуздий вантаж, в той час як власник набував пристрій саме для зв'язку.
Приймемо за аксіому, що вам необхідно встановити місцезнаходження звичайної людини. Звичайна людина завжди на зв'язку (якщо раптово не сіла батарея мобільного). А там, де є сигнал мобільного зв'язку, є можливість встановити місцезнаходження телефону. І якщо ви хочете отримати найбільш точні дані, вам слід скористатися нашим сервісом "OM-TEL (Визначення розташування телефону)".

питання доцільності

З точки зору етики визначення місцезнаходження без відома власника телефону - порушення кордонів особистого простору. Законодавство підтримує своїх громадян в даному питанні і, м'яко кажучи, не заохочує стеження за абонентами через мобільний телефон. Ця прерогатива надається виключно співробітникам різних структур, а ось звичайний громадянин, який не наділений ніякими чарівними корочками, за встановлений факт стеження можна понести адміністративну відповідальність.
Однак вам може бути вкрай важлива ця інформація. Звичайно, можна просто запитати, де «ваш» абонент знаходиться в даний момент, але ж він може і збрехати. Або зовсім не відповісти. Може трапитися і так, що ви з якихось причин не можете прямо ставити подібне питання. Але є слово «треба». Треба дізнатися місце розташування людини, і зробити це простіше за все через його мобільний телефон. Мобільний оператор може встановити місцезнаходження будь-якого свого абонента з легкістю - співробітникам досить обробити дані від власних вишок, але добровільно подібні дані приватним особам ні в якому разі не видасть. Це питання престижу і законності - мобільні компанії презентують безпеку абонентів як додатковий бонус, тому витоку даних з абонентських відділів повністю виключені.
Тільки на нашому сервісі Ви отримаєте достовірні дані. Сервіс OM-TEL ретельно і з точністю визначає місце розташування телефону. Залежно від зовнішніх факторів сервіс виконає будь-яке поставлене завдання. Майстерність сервісу OM-TEL неодноразово підтверджувалося вдячними відгуками - тільки з нами ви можете бути впевнені в результаті.

питання анонімності

Не має значення, навіщо вам потрібен контроль над переміщеннями «вашого» абонента - ми ніколи не цікавимося причинами, що спонукали вас відстежувати місцезнаходження людини. Недостатньо отримати необхідну інформацію - важливо при цьому залишитися інкогніто. Всі наші зусилля спрямовані на те, щоб ви залишилися непоміченим.
Якщо людина якимось чином виявить, що за його переміщеннями хтось стежить, він може прийняти контрзаходи - їздити по сумнівним адресами без телефону або вимикати на час пристрій. Щоб цього не сталося, OM-TEL використовує алгоритми, недоступні для виявлення звичайною людиною або програмістом-любителем.
Ми спрямовуємо всі зусилля на вашу повну анонімність. Наші фахівці працюють акуратно і ретельно - після встановлення місцезнаходження телефону ми зачищаємо всі можливі сліди - абонент не зрозуміє, що його переміщення стали комусь відомі. Тільки на нашому сервісі ви надійно захищені від звинувачень - якщо ви самі не скажете власникові телефону про те, що отримали маршрути його переміщень в сервісі OM-TEL, він ні за що про це не здогадається.
Питання етики і моралі можна не брати до уваги - якщо цікавить вас, ні в чому не винен, то від перевірки його місцезнаходження в конкретний момент часу він тільки виграє: ви переконаєтеся, що вам ніхто не бреше і взаємини тільки покращаться. Але якщо ви переконаєтеся в обмані або зраді, то немає сенсу навіть говорити про чесність або етичності вашого вчинку. Так чи інакше, професійна етика не дозволяє нам цікавитися причинами стеження або її результатами. Завдання сервісу - визначити місце розташування людини за номером мобільного. І ми з блиском виконуємо кожне замовлення. Без питань і сумнівів.

Дізнатися місце розташування людини за номером мобільного телефону.

Використовувати інформацію, отриману в нашій компанії, можна тільки в особистих цілях. Потрібно враховувати, що маршрути переміщень отримані не зовсім справедливим способом, тому надавати їх в різні органи та інстанції в якості доказової бази неприпустимо. Однак ви отримаєте щось більше, ніж точки на карті. Місцезнаходження абонента за його номером мобільного дозволить вам дізнатися де і коли перебував Вас людей. Якщо ви хвилюєтеся за близьку людину, сумніваєтеся в вірності другої половинки або просто не довіряєте своїм співробітникам - досить перевірити, де він перебував в заданий відрізок часу, і ви підтвердите або спростуєте всі свої підозри.
Ви нічим не ризикуєте - всю відповідальність за виконання замовлення ми беремо на себе. Чисто технічно автоматичний сервіс OM-TEL виконує всю брудну роботу, а Ви отримуєте чистий результат. Вам не потрібно нікуди дзвонити, писати або якимось іншим способом зв'язуватися з цікавлять абонентом. Нам не потрібно отримувати доступ до мобільного пристрою адресата, досить знати номер мобільного і ввести його на сервісі.
Ви можете жити в будь-якому регіоні Росії - сервіс om-tel без праці з'ясує, де знаходиться конкретний мобільний телефон: так само, як і мобільні оператори, ми охоплюємо всі області і територіальні суб'єкти РФ. На однакових умовах ми працюємо в мегаполісах, де мобільний телефон може одночасно приймати перехресний сигнал від декількох вишок зв'язку, і в сільській місцевості, де найближча станція може перебувати в десятці кілометрів.

Що ми пропонуємо

Ми пропонуємо вам реальну допомогу - OM-TEL уважно і непомітно відстежить розташування телефону цікавить вас абонента. Тільки ми гарантуємо стовідсотковий результат і абсолютну анонімність - ви отримаєте необхідні дані в найкоротші терміни. Все, що нам потрібно для роботи - номер мобільного. Сервіс в найкоротші терміни встановить його місцезнаходження незалежно від відстані. Якщо телефон увімкнено і він знаходиться в дії хоч однієї вишки - ми встановимо місцезнаходження його власника.
Ви даєте нам замовлення на вказаний номер телефону, ми приступаємо до роботи і в найкоротші терміни визначаємо місцезнаходження його власника. Тільки у нас ви отримуєте якісний сервіс і стовідсотковий результат. Навіть якщо телефон знаходиться в зоні невпевненого прийому (вкрай слабкий сигнал) ми визначимо його місце розташування і передамо дані вам.
Багатий досвід і індивідуальний підхід до кожного проекту - наша відмінна риса. Ми прагнемо задовольнити кожного клієнта і не шкодуємо сил на розробку новішого, більш дієвого ПО. Саме тому нашими послугами вже скористалися тисячі чоловік. За роки роботи ми накопичили безцінний досвід і впевнені в благополучному вирішенні будь-якої нестандартної ситуації.
Тільки у нас ви можете дізнатися, де знаходиться власник будь-сім-карти. Ми з легкістю знайдемо власника телефону в будь-якому регіоні і діапазоні хвилі (різні оператори «віщають» на певних, суворо обмежених вільних).

Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини за номером мобільного

Дізнатися місцезнаходження Стежити онлайн Контроль телефону Відгуки Питання Підтримка


OM-TEL - Місцезнаходження телефону ..... OM-TEL - Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини, за номером мобільного Автоматичний сервіс.

Даний автоматичний сервіс розроблений для отримання інформації місцезнаходження телефону з супутника і стеження за абонентом в режимі онлайн. Користуйтеся послугами сервісу і Ви зможете знайти місце розташування телефону, дізнатися його місцезнаходження в реальному часі до 3-х метрів, стежити за пересуванням, в режимі он-лайн.

Сервіс OM-TEL підключається до супутника в режимі онлайн і визначає місцезнаходження абонента не залежно від оператора стільникового зв'язку. Автоматичний сервіс знаходить всіх операторів стільникового зв'язку "МТС", "Мегафон", "Білайн", ". Теле2.", "Кіiвстар", "Kcell", "Velcom".

Як користуватися сервісом

  1. У спеціальній рядку для введення номера, введіть номер потрібного Вам абонента і натисніть кнопку "отримати дані".
  2. Супутник підключився до номеру. Вибираємо послугу "дізнатися місцезнаходження" або "стежити за абонентом".
  3. У своєму особистому кабінеті, Ви зможете побачити "місце розташування абонента" або "стежити за його пересуванням" в режимі онлайн!

Щоб визначити місце розташування телефону і стежити за абонентом, перейдіть в свій особистий кабінет і слідуйте підказкам системи.

При використанні сервісу OM-TEL, Ви можете розраховувати:

Конфіденційність - отримана інформація про місцезнаходження абонента має строгу конфіденціальность Конфіденційність - отримана інформація про місцезнаходження абонента має строгу конфіденціальность.Сістеми індивідуального Клієнтського доступу побудовані за сучасними стандартами і виключають витік конфіденційної інформації, про що піклується наша команда.

Надійність - Виконання в часі у встановлених межах значення всіх параметрів, що характеризують здатність виконувати необхідні функції в заданих режимах і умовах застосування, технічного обслуговування, зберігання і транспортування Надійність - Виконання в часі у встановлених межах значення всіх параметрів, що характеризують здатність виконувати необхідні функції в заданих режимах і умовах застосування, технічного обслуговування, зберігання і транспортування

Безпека - Багатоступенева система захисту інформації та передові технології IT в області електронного обігу даних гарантують захищеність даних і засобів Клієнтів Безпека - Багатоступенева система захисту інформації та передові технології IT в області електронного обігу даних гарантують захищеність даних і засобів Клієнтів. Нами використовується сучасне програмне забезпечення шифрування та генерації даних.

Підтримка (Support) - Будь-коли Ви можете зв'язатися з нами з Особистого кабінету і отримати відповіді на будь-які питання Підтримка (Support) - Будь-коли Ви можете зв'язатися з нами з "Особистого кабінету" і отримати відповіді на будь-які питання. Клієнт отримує всебічну підтримку від нас.


Активний ритм життя диктує свої правила - людина повинна бути завжди на зв'язку. Мобільні оператори забезпечують своїм клієнтам максимальну зону покриття - вишки зв'язку повністю перекривають територію всіх населених пунктів. Навіть за містом складно знайти куточок, де сигнал стільникового зв'язку був відсутній б повністю. Завжди - в будь-який час доби і в будь-якому місці власники мобільних пристроїв знаходяться в зоні покриття. З одного боку - це один з критеріїв безумовного комфорту і зручності. З іншого - за цим сигналом можна в будь-який момент часу відстежити місце розташування кожного абонента.
Складно уявити собі людину, яка добровільно відмовляється від мобільного телефону: гаджет постійно під рукою - вдень і вночі, на роботі і на відпочинку. Багато з нас одночасно використовують сім-карти кількох (найчастіше - двох) операторів, нерідко крім особистого телефону доводиться носити з собою робочий. А це означає одночасний сигнал в декількох діапазонах.

Мобільні пристрої та незаконна діяльність.

Чим більше мобільних пристроїв (і сім-карт від різних операторів) постійно знаходяться з людиною, тим більше шансів бути виявленим. Для деяких людей цей факт не має значення. Якщо людині нічого приховувати, він навряд чи стане хвилюватися про те, що хтось дізнається, де він був. Але для певної групи населення можливість бути виявленим за місцем розташування телефону кожного абонента є чималим ризиком.
Співробітники силових структур нерідко використовують дані стеження за телефоном в якості доказової бази, тому серед представників незаконного промислу виник навіть термін «вигуляти телефон»: в той час, як справжній господар гаджета займається своїми не зовсім законними справами, пристрій знаходиться у друзів або родичів. Вони користуються телефоном замість власника і створюють видимість того, що справжній власник будинку або в гостях - алібі нітрохи не гірше іншого.
Всі мобільні оператори співпрацюють з держслужбами і на першу вимогу видають особисті дані будь-якого абонента - від карти переміщень до деталізації дзвінків і СМС. Але для звичайної людини вхід в ці бази даних закритий.
Тільки ми можемо запропонувати вам аналогічний сервіс - без єдиного питання ми встановимо місцезнаходження будь-якого телефону - швидко, якісно і непомітно. Без шуму і зволікань ви можете визначити місцезнаходження будь-якої людини в будь-який момент часу.

Телефон і звичайне життя

Для більшості сучасників мобільний пристрій - просто телефоном назвати його вже складно - виконує функції будильника, годинника, записної книжки, довідника, карти, книги, плеєра і купи додаткових приладів. Телефон нерозривно пов'язаний з власником - він завжди десь поруч з господарем. І якщо звичайними способами визначити, де знаходиться та чи інша людина часом неможливо, досить скористатися нашим сервісом і контролювати чужий телефон будь-якого абонента.
Модель і марка мобільного пристрою для нас не грає принципової ролі - з однаковим успіхом ми визначимо точку, де в даний момент знаходиться гаджет на базі Android або iPhone. Навіть якщо власник в даний момент рухається або їде на машині - ми встановимо місцезнаходження, швидкість і напрямок руху.
У нашому штаті працюють досвідчені програмісти, які спеціалізуються на мобільній безпеки. Ми віртуозно обійдемо всі уявні обмеження і визначимо точне місцезнаходження будь-якого адресата. Багата практика і досвід численних успішних проектів дає нам право стверджувати, що ми - найкращі у своїй сфері. Наша команда використовує новітнє обладнання та ретельно розроблене програмне забезпечення. Вузьконаправлені алгоритми дозволяють нам досягти стовідсоткового результату. Жоден покупець не пішов від нас без результату. І тільки вам вирішувати, що робити з отриманою інформацією.

Як визначити місцезнаходження телефону

Місцезнаходження телефону легко відстежити. Особисто встановити стеження за телефоном неможливо, але для нашого сервісу - OM-TEL, це не складе труднощів. Найпростіший і найдієвіший спосіб, який діє на всі мобільні пристрої без винятку (в тому числі і на старі чорно-білі трубки, які чомусь вважаються неприступними) - контроль місцезнаходження через сигнали стільникового зв'язку.
Найпопулярнішими мобільними операторами в Росії є Мегафон, МТС, Білайн і молода компанія Теле2. У різних регіонах жителі віддають перевагу тому чи іншому сервісу, проте в загальних масштабах країни саме ці оператори забезпечують практично повне покриття. За номером мобільного ми знаходимо пристрій через вишку зв'язку і вільно відстежуємо переміщення власника. Другий спосіб знайти абонента криється в GPS-сигналі. Все смартфони визначають місце розташування на карті аж до метра - досить отримати доступ до цих даних і питання «де саме зараз знаходиться конкретна людина» більше не виникне.
Єдиний шанс уникнути викриття і приховати своє місцезнаходження - відключити телефон. Але з об'єктивних причин ніхто цього робити не стане. Виключений гаджет - просто зайвий і безглуздий вантаж, в той час як власник набував пристрій саме для зв'язку.
Приймемо за аксіому, що вам необхідно встановити місцезнаходження звичайної людини. Звичайна людина завжди на зв'язку (якщо раптово не сіла батарея мобільного). А там, де є сигнал мобільного зв'язку, є можливість встановити місцезнаходження телефону. І якщо ви хочете отримати найбільш точні дані, вам слід скористатися нашим сервісом "OM-TEL (Визначення розташування телефону)".

питання доцільності

З точки зору етики визначення місцезнаходження без відома власника телефону - порушення кордонів особистого простору. Законодавство підтримує своїх громадян в даному питанні і, м'яко кажучи, не заохочує стеження за абонентами через мобільний телефон. Ця прерогатива надається виключно співробітникам різних структур, а ось звичайний громадянин, який не наділений ніякими чарівними корочками, за встановлений факт стеження можна понести адміністративну відповідальність.
Однак вам може бути вкрай важлива ця інформація. Звичайно, можна просто запитати, де «ваш» абонент знаходиться в даний момент, але ж він може і збрехати. Або зовсім не відповісти. Може трапитися і так, що ви з якихось причин не можете прямо ставити подібне питання. Але є слово «треба». Треба дізнатися місце розташування людини, і зробити це простіше за все через його мобільний телефон. Мобільний оператор може встановити місцезнаходження будь-якого свого абонента з легкістю - співробітникам досить обробити дані від власних вишок, але добровільно подібні дані приватним особам ні в якому разі не видасть. Це питання престижу і законності - мобільні компанії презентують безпеку абонентів як додатковий бонус, тому витоку даних з абонентських відділів повністю виключені.
Тільки на нашому сервісі Ви отримаєте достовірні дані. Сервіс OM-TEL ретельно і з точністю визначає місце розташування телефону. Залежно від зовнішніх факторів сервіс виконає будь-яке поставлене завдання. Майстерність сервісу OM-TEL неодноразово підтверджувалося вдячними відгуками - тільки з нами ви можете бути впевнені в результаті.

питання анонімності

Не має значення, навіщо вам потрібен контроль над переміщеннями «вашого» абонента - ми ніколи не цікавимося причинами, що спонукали вас відстежувати місцезнаходження людини. Недостатньо отримати необхідну інформацію - важливо при цьому залишитися інкогніто. Всі наші зусилля спрямовані на те, щоб ви залишилися непоміченим.
Якщо людина якимось чином виявить, що за його переміщеннями хтось стежить, він може прийняти контрзаходи - їздити по сумнівним адресами без телефону або вимикати на час пристрій. Щоб цього не сталося, OM-TEL використовує алгоритми, недоступні для виявлення звичайною людиною або програмістом-любителем.
Ми спрямовуємо всі зусилля на вашу повну анонімність. Наші фахівці працюють акуратно і ретельно - після встановлення місцезнаходження телефону ми зачищаємо всі можливі сліди - абонент не зрозуміє, що його переміщення стали комусь відомі. Тільки на нашому сервісі ви надійно захищені від звинувачень - якщо ви самі не скажете власникові телефону про те, що отримали маршрути його переміщень в сервісі OM-TEL, він ні за що про це не здогадається.
Питання етики і моралі можна не брати до уваги - якщо цікавить вас, ні в чому не винен, то від перевірки його місцезнаходження в конкретний момент часу він тільки виграє: ви переконаєтеся, що вам ніхто не бреше і взаємини тільки покращаться. Але якщо ви переконаєтеся в обмані або зраді, то немає сенсу навіть говорити про чесність або етичності вашого вчинку. Так чи інакше, професійна етика не дозволяє нам цікавитися причинами стеження або її результатами. Завдання сервісу - визначити місце розташування людини за номером мобільного. І ми з блиском виконуємо кожне замовлення. Без питань і сумнівів.

Дізнатися місце розташування людини за номером мобільного телефону.

Використовувати інформацію, отриману в нашій компанії, можна тільки в особистих цілях. Потрібно враховувати, що маршрути переміщень отримані не зовсім справедливим способом, тому надавати їх в різні органи та інстанції в якості доказової бази неприпустимо. Однак ви отримаєте щось більше, ніж точки на карті. Місцезнаходження абонента за його номером мобільного дозволить вам дізнатися де і коли перебував Вас людей. Якщо ви хвилюєтеся за близьку людину, сумніваєтеся в вірності другої половинки або просто не довіряєте своїм співробітникам - досить перевірити, де він перебував в заданий відрізок часу, і ви підтвердите або спростуєте всі свої підозри.
Ви нічим не ризикуєте - всю відповідальність за виконання замовлення ми беремо на себе. Чисто технічно автоматичний сервіс OM-TEL виконує всю брудну роботу, а Ви отримуєте чистий результат. Вам не потрібно нікуди дзвонити, писати або якимось іншим способом зв'язуватися з цікавлять абонентом. Нам не потрібно отримувати доступ до мобільного пристрою адресата, досить знати номер мобільного і ввести його на сервісі.
Ви можете жити в будь-якому регіоні Росії - сервіс om-tel без праці з'ясує, де знаходиться конкретний мобільний телефон: так само, як і мобільні оператори, ми охоплюємо всі області і територіальні суб'єкти РФ. На однакових умовах ми працюємо в мегаполісах, де мобільний телефон може одночасно приймати перехресний сигнал від декількох вишок зв'язку, і в сільській місцевості, де найближча станція може перебувати в десятці кілометрів.

Що ми пропонуємо

Ми пропонуємо вам реальну допомогу - OM-TEL уважно і непомітно відстежить розташування телефону цікавить вас абонента. Тільки ми гарантуємо стовідсотковий результат і абсолютну анонімність - ви отримаєте необхідні дані в найкоротші терміни. Все, що нам потрібно для роботи - номер мобільного. Сервіс в найкоротші терміни встановить його місцезнаходження незалежно від відстані. Якщо телефон увімкнено і він знаходиться в дії хоч однієї вишки - ми встановимо місцезнаходження його власника.
Ви даєте нам замовлення на вказаний номер телефону, ми приступаємо до роботи і в найкоротші терміни визначаємо місцезнаходження його власника. Тільки у нас ви отримуєте якісний сервіс і стовідсотковий результат. Навіть якщо телефон знаходиться в зоні невпевненого прийому (вкрай слабкий сигнал) ми визначимо його місце розташування і передамо дані вам.
Багатий досвід і індивідуальний підхід до кожного проекту - наша відмінна риса. Ми прагнемо задовольнити кожного клієнта і не шкодуємо сил на розробку новішого, більш дієвого ПО. Саме тому нашими послугами вже скористалися тисячі чоловік. За роки роботи ми накопичили безцінний досвід і впевнені в благополучному вирішенні будь-якої нестандартної ситуації.
Тільки у нас ви можете дізнатися, де знаходиться власник будь-сім-карти. Ми з легкістю знайдемо власника телефону в будь-якому регіоні і діапазоні хвилі (різні оператори «віщають» на певних, суворо обмежених вільних).

Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини за номером мобільного

Дізнатися місцезнаходження Стежити онлайн Контроль телефону Відгуки Питання Підтримка


OM-TEL - Місцезнаходження телефону ..... OM-TEL - Місцезнаходження телефону. Визначити місцезнаходження людини, за номером мобільного Автоматичний сервіс.

Даний автоматичний сервіс розроблений для отримання інформації місцезнаходження телефону з супутника і стеження за абонентом в режимі онлайн. Користуйтеся послугами сервісу і Ви зможете знайти місце розташування телефону, дізнатися його місцезнаходження в реальному часі до 3-х метрів, стежити за пересуванням, в режимі он-лайн.

Сервіс OM-TEL підключається до супутника в режимі онлайн і визначає місцезнаходження абонента не залежно від оператора стільникового зв'язку. Автоматичний сервіс знаходить всіх операторів стільникового зв'язку "МТС", "Мегафон", "Білайн", ". Теле2.", "Кіiвстар", "Kcell", "Velcom".

Як користуватися сервісом

  1. У спеціальній рядку для введення номера, введіть номер потрібного Вам абонента і натисніть кнопку "отримати дані".
  2. Супутник підключився до номеру. Вибираємо послугу "дізнатися місцезнаходження" або "стежити за абонентом".
  3. У своєму особистому кабінеті, Ви зможете побачити "місце розташування абонента" або "стежити за його пересуванням" в режимі онлайн!

Щоб визначити місце розташування телефону і стежити за абонентом, перейдіть в свій особистий кабінет і слідуйте підказкам системи.

При використанні сервісу OM-TEL, Ви можете розраховувати:

Конфіденційність - отримана інформація про місцезнаходження абонента має строгу конфіденціальность Конфіденційність - отримана інформація про місцезнаходження абонента має строгу конфіденціальность.Сістеми індивідуального Клієнтського доступу побудовані за сучасними стандартами і виключають витік конфіденційної інформації, про що піклується наша команда.

Надійність - Виконання в часі у встановлених межах значення всіх параметрів, що характеризують здатність виконувати необхідні функції в заданих режимах і умовах застосування, технічного обслуговування, зберігання і транспортування Надійність - Виконання в часі у встановлених межах значення всіх параметрів, що характеризують здатність виконувати необхідні функції в заданих режимах і умовах застосування, технічного обслуговування, зберігання і транспортування

Безпека - Багатоступенева система захисту інформації та передові технології IT в області електронного обігу даних гарантують захищеність даних і засобів Клієнтів Безпека - Багатоступенева система захисту інформації та передові технології IT в області електронного обігу даних гарантують захищеність даних і засобів Клієнтів. Нами використовується сучасне програмне забезпечення шифрування та генерації даних.

Підтримка (Support) - Будь-коли Ви можете зв'язатися з нами з Особистого кабінету і отримати відповіді на будь-які питання Підтримка (Support) - Будь-коли Ви можете зв'язатися з нами з "Особистого кабінету" і отримати відповіді на будь-які питання. Клієнт отримує всебічну підтримку від нас.


Активний ритм життя диктує свої правила - людина повинна бути завжди на зв'язку. Мобільні оператори забезпечують своїм клієнтам максимальну зону покриття - вишки зв'язку повністю перекривають територію всіх населених пунктів. Навіть за містом складно знайти куточок, де сигнал стільникового зв'язку був відсутній б повністю. Завжди - в будь-який час доби і в будь-якому місці власники мобільних пристроїв знаходяться в зоні покриття. З одного боку - це один з критеріїв безумовного комфорту і зручності. З іншого - за цим сигналом можна в будь-який момент часу відстежити місце розташування кожного абонента.
Складно уявити собі людину, яка добровільно відмовляється від мобільного телефону: гаджет постійно під рукою - вдень і вночі, на роботі і на відпочинку. Багато з нас одночасно використовують сім-карти кількох (найчастіше - двох) операторів, нерідко крім особистого телефону доводиться носити з собою робочий. А це означає одночасний сигнал в декількох діапазонах.

Мобільні пристрої та незаконна діяльність.

Чим більше мобільних пристроїв (і сім-карт від різних операторів) постійно знаходяться з людиною, тим більше шансів бути виявленим. Для деяких людей цей факт не має значення. Якщо людині нічого приховувати, він навряд чи стане хвилюватися про те, що хтось дізнається, де він був. Але для певної групи населення можливість бути виявленим за місцем розташування телефону кожного абонента є чималим ризиком.
Співробітники силових структур нерідко використовують дані стеження за телефоном в якості доказової бази, тому серед представників незаконного промислу виник навіть термін «вигуляти телефон»: в той час, як справжній господар гаджета займається своїми не зовсім законними справами, пристрій знаходиться у друзів або родичів. Вони користуються телефоном замість власника і створюють видимість того, що справжній власник будинку або в гостях - алібі нітрохи не гірше іншого.
Всі мобільні оператори співпрацюють з держслужбами і на першу вимогу видають особисті дані будь-якого абонента - від карти переміщень до деталізації дзвінків і СМС. Але для звичайної людини вхід в ці бази даних закритий.
Тільки ми можемо запропонувати вам аналогічний сервіс - без єдиного питання ми встановимо місцезнаходження будь-якого телефону - швидко, якісно і непомітно. Без шуму і зволікань ви можете визначити місцезнаходження будь-якої людини в будь-який момент часу.

Телефон і звичайне життя

Для більшості сучасників мобільний пристрій - просто телефоном назвати його вже складно - виконує функції будильника, годинника, записної книжки, довідника, карти, книги, плеєра і купи додаткових приладів. Телефон нерозривно пов'язаний з власником - він завжди десь поруч з господарем. І якщо звичайними способами визначити, де знаходиться та чи інша людина часом неможливо, досить скористатися нашим сервісом і контролювати чужий телефон будь-якого абонента.
Модель і марка мобільного пристрою для нас не грає принципової ролі - з однаковим успіхом ми визначимо точку, де в даний момент знаходиться гаджет на базі Android або iPhone. Навіть якщо власник в даний момент рухається або їде на машині - ми встановимо місцезнаходження, швидкість і напрямок руху.
У нашому штаті працюють досвідчені програмісти, які спеціалізуються на мобільній безпеки. Ми віртуозно обійдемо всі уявні обмеження і визначимо точне місцезнаходження будь-якого адресата. Багата практика і досвід численних успішних проектів дає нам право стверджувати, що ми - найкращі у своїй сфері. Наша команда використовує новітнє обладнання та ретельно розроблене програмне забезпечення. Вузьконаправлені алгоритми дозволяють нам досягти стовідсоткового результату. Жоден покупець не пішов від нас без результату. І тільки вам вирішувати, що робити з отриманою інформацією.

Як визначити місцезнаходження телефону

Місцезнаходження телефону легко відстежити. Особисто встановити стеження за телефоном неможливо, але для нашого сервісу - OM-TEL, це не складе труднощів. Найпростіший і найдієвіший спосіб, який діє на всі мобільні пристрої без винятку (в тому числі і на старі чорно-білі трубки, які чомусь вважаються неприступними) - контроль місцезнаходження через сигнали стільникового зв'язку.
Найпопулярнішими мобільними операторами в Росії є Мегафон, МТС, Білайн і молода компанія Теле2. У різних регіонах жителі віддають перевагу тому чи іншому сервісу, проте в загальних масштабах країни саме ці оператори забезпечують практично повне покриття. За номером мобільного ми знаходимо пристрій через вишку зв'язку і вільно відстежуємо переміщення власника. Другий спосіб знайти абонента криється в GPS-сигналі. Все смартфони визначають місце розташування на карті аж до метра - досить отримати доступ до цих даних і питання «де саме зараз знаходиться конкретна людина» більше не виникне.
Єдиний шанс уникнути викриття і приховати своє місцезнаходження - відключити телефон. Але з об'єктивних причин ніхто цього робити не стане. Виключений гаджет - просто зайвий і безглуздий вантаж, в той час як власник набував пристрій саме для зв'язку.
Приймемо за аксіому, що вам необхідно встановити місцезнаходження звичайної людини. Звичайна людина завжди на зв'язку (якщо раптово не сіла батарея мобільного). А там, де є сигнал мобільного зв'язку, є можливість встановити місцезнаходження телефону. І якщо ви хочете отримати найбільш точні дані, вам слід скористатися нашим сервісом "OM-TEL (Визначення розташування телефону)".

питання доцільності

З точки зору етики визначення місцезнаходження без відома власника телефону - порушення кордонів особистого простору. Законодавство підтримує своїх громадян в даному питанні і, м'яко кажучи, не заохочує стеження за абонентами через мобільний телефон. Ця прерогатива надається виключно співробітникам різних структур, а ось звичайний громадянин, який не наділений ніякими чарівними корочками, за встановлений факт стеження можна понести адміністративну відповідальність.
Однак вам може бути вкрай важлива ця інформація. Звичайно, можна просто запитати, де «ваш» абонент знаходиться в даний момент, але ж він може і збрехати. Або зовсім не відповісти. Може трапитися і так, що ви з якихось причин не можете прямо ставити подібне питання. Але є слово «треба». Треба дізнатися місце розташування людини, і зробити це простіше за все через його мобільний телефон. Мобільний оператор може встановити місцезнаходження будь-якого свого абонента з легкістю - співробітникам досить обробити дані від власних вишок, але добровільно подібні дані приватним особам ні в якому разі не видасть. Це питання престижу і законності - мобільні компанії презентують безпеку абонентів як додатковий бонус, тому витоку даних з абонентських відділів повністю виключені.
Тільки на нашому сервісі Ви отримаєте достовірні дані. Сервіс OM-TEL ретельно і з точністю визначає місце розташування телефону. Залежно від зовнішніх факторів сервіс виконає будь-яке поставлене завдання. Майстерність сервісу OM-TEL неодноразово підтверджувалося вдячними відгуками - тільки з нами ви можете бути впевнені в результаті.

питання анонімності

Не має значення, навіщо вам потрібен контроль над переміщеннями «вашого» абонента - ми ніколи не цікавимося причинами, що спонукали вас відстежувати місцезнаходження людини. Недостатньо отримати необхідну інформацію - важливо при цьому залишитися інкогніто. Всі наші зусилля спрямовані на те, щоб ви залишилися непоміченим.
Якщо людина якимось чином виявить, що за його переміщеннями хтось стежить, він може прийняти контрзаходи - їздити по сумнівним адресами без телефону або вимикати на час пристрій. Щоб цього не сталося, OM-TEL використовує алгоритми, недоступні для виявлення звичайною людиною або програмістом-любителем.
Ми спрямовуємо всі зусилля на вашу повну анонімність. Наші фахівці працюють акуратно і ретельно - після встановлення місцезнаходження телефону ми зачищаємо всі можливі сліди - абонент не зрозуміє, що його переміщення стали комусь відомі. Тільки на нашому сервісі ви надійно захищені від звинувачень - якщо ви самі не скажете власникові телефону про те, що отримали маршрути його переміщень в сервісі OM-TEL, він ні за що про це не здогадається.
Питання етики і моралі можна не брати до уваги - якщо цікавить вас, ні в чому не винен, то від перевірки його місцезнаходження в конкретний момент часу він тільки виграє: ви переконаєтеся, що вам ніхто не бреше і взаємини тільки покращаться. Але якщо ви переконаєтеся в обмані або зраді, то немає сенсу навіть говорити про чесність або етичності вашого вчинку. Так чи інакше, професійна етика не дозволяє нам цікавитися причинами стеження або її результатами. Завдання сервісу - визначити місце розташування людини за номером мобільного. І ми з блиском виконуємо кожне замовлення. Без питань і сумнівів.

Дізнатися місце розташування людини за номером мобільного телефону.

Використовувати інформацію, отриману в нашій компанії, можна тільки в особистих цілях. Потрібно враховувати, що маршрути переміщень отримані не зовсім справедливим способом, тому надавати їх в різні органи та інстанції в якості доказової бази неприпустимо. Однак ви отримаєте щось більше, ніж точки на карті. Місцезнаходження абонента за його номером мобільного дозволить вам дізнатися де і коли перебував Вас людей. Якщо ви хвилюєтеся за близьку людину, сумніваєтеся в вірності другої половинки або просто не довіряєте своїм співробітникам - досить перевірити, де він перебував в заданий відрізок часу, і ви підтвердите або спростуєте всі свої підозри.
Ви нічим не ризикуєте - всю відповідальність за виконання замовлення ми беремо на себе. Чисто технічно автоматичний сервіс OM-TEL виконує всю брудну роботу, а Ви отримуєте чистий результат. Вам не потрібно нікуди дзвонити, писати або якимось іншим способом зв'язуватися з цікавлять абонентом. Нам не потрібно отримувати доступ до мобільного пристрою адресата, досить знати номер мобільного і ввести його на сервісі.
Ви можете жити в будь-якому регіоні Росії - сервіс om-tel без праці з'ясує, де знаходиться конкретний мобільний телефон: так само, як і мобільні оператори, ми охоплюємо всі області і територіальні суб'єкти РФ. На однакових умовах ми працюємо в мегаполісах, де мобільний телефон може одночасно приймати перехресний сигнал від декількох вишок зв'язку, і в сільській місцевості, де найближча станція може перебувати в десятці кілометрів.

Що ми пропонуємо

Ми пропонуємо вам реальну допомогу - OM-TEL уважно і непомітно відстежить розташування телефону цікавить вас абонента. Тільки ми гарантуємо стовідсотковий результат і абсолютну анонімність - ви отримаєте необхідні дані в найкоротші терміни. Все, що нам потрібно для роботи - номер мобільного. Сервіс в найкоротші терміни встановить його місцезнаходження незалежно від відстані. Якщо телефон увімкнено і він знаходиться в дії хоч однієї вишки - ми встановимо місцезнаходження його власника.
Ви даєте нам замовлення на вказаний номер телефону, ми приступаємо до роботи і в найкоротші терміни визначаємо місцезнаходження його власника. Тільки у нас ви отримуєте якісний сервіс і стовідсотковий результат. Навіть якщо телефон знаходиться в зоні невпевненого прийому (вкрай слабкий сигнал) ми визначимо його місце розташування і передамо дані вам.
Багатий досвід і індивідуальний підхід до кожного проекту - наша відмінна риса. Ми прагнемо задовольнити кожного клієнта і не шкодуємо сил на розробку новішого, більш дієвого ПО. Саме тому нашими послугами вже скористалися тисячі чоловік. За роки роботи ми накопичили безцінний досвід і впевнені в благополучному вирішенні будь-якої нестандартної ситуації.
Тільки у нас ви можете дізнатися, де знаходиться власник будь-сім-карти. Ми з легкістю знайдемо власника телефону в будь-якому регіоні і діапазоні хвилі (різні оператори «віщають» на певних, суворо обмежених вільних).

Новости