Мішель Вільямс, актриса - Wonderzine


У РУБРИЦІ «СТИЛЬ» ми розповідали ПРО ЛЮДЕЙ, видатних не тільки своїм талантом, а й зовнішнім виглядом. Сьогодні наша героїня - актриса Мішель Вільямс, яка 9 вересня святкує свій день народження. В честь цього Wonderzine розбирає стиль зірки «7 днів і ночей з Мерилін» на складові частини.

лізу кологреева

Свою першу серйозну роль уродженка Монтани Мішель Вільямс зіграла в серіалі «Бухта Доусона». Після шоу її помічають режисери Вім Вендерс і Мартін Скорсезе. З їх легкої руки вона потрапляє в компанію багатообіцяючих актрис Голлівуду - і навіть отримує номінації на премію «Оскар». Справжній ажіотаж навколо персони американки піднімається з виходом «7 днів і ночей з Мерилін»: їй випала честь грати роль головної ікони XX століття. Не дивно, що кінокритики називають цей фільм поворотним в кар'єрі Вільямс. Тоді в класичному образі Мерилін Монро її знімає і американський GQ, і кілька версій Vogue. Як вона виглядає в житті? Сама актриса каже, що може носити одну речі роками і завжди задається питанням «Чи потрібні мені нові туфлі і куди я їх взагалі одягну?». Так, на вечірках її можна помітити в сукнях Rachel Comey з парками і черевиками rag & bone. На червоних доріжках дівчина з'являється в елегантних сукнях в підлогу - Dior, Jason Wu або Erdem, а знаковим для неї вважається плаття Chanel Haute Couture, яке розшите перлами: в ньому вона з'являлася на «Оскарі» в 2011-му. Мабуть, тепер актриса буде виходить у світ в Louis Vuitton: Вільямс - особа сумок марки. Повсякденне актриси не менше цікавий, ніж її вид на килимових доріжках.

Повсякденне актриси не менше цікавий, ніж її вид на килимових доріжках

Чи то через життя в сонячному Лос-Анджелесі, то чи через бажання сховатися від фотографів, Мішель Вільямс часто носить капелюх в парі з окулярами. Вона вибирає класику: Федір і вайфарери. У прохолодну погоду актриса одягає шапку-біні.

Редактори краси називають коротку стрижку Мішель Вільямс ідеальною зачіскою в чоловічому стилі. У макіяжі актриса невибагливі: вона вважає за краще робити акцент на очах, але не використовує яскраві тіні. З червоними губами Вільямс можна побачити хіба що на зйомці для журналу.

З червоними губами Вільямс можна побачити хіба що на зйомці для журналу

Актриса віддає перевагу традиційним косухи, як у байкерів. Вона замінює їх пальто кольору navy і дафлкот. Улюблений одяг актриси на осінь і зиму - парки: вона носить їх і в сонячну погоду, і на прогулянки в мінус 30.

Актрису можна побачити в топах, які характерні для повсякденного гардероба, будь то блакитні лляні сорочки або футболки в горошок. Вільямс підтримує улюблену нами білизняний тему: так, вона виходить в топах-комбінаціях бежевого кольору. Поверх футболок вона накидає жакет - наприклад, з Target.

В одному інтерв'ю Вільямс жартувала, що в один прекрасний момент вона схудла, і старі джинси почали спадати - довелося купити десяток нових пар. Її можна побачити в скинни або прямих чорних джинсах. Також актриса носить класичні брюки, але зазвичай злегка підвертає їх.

У теплу погоду Мішель Вільямс носить класичні сандалі, схожі на гладіаторські. На червоних доріжках воліє однотонні босоніжки або човники.

Ілюстрація: Маша Шишова

ФОТОГРАФІЇ: Photo via Shutterstock, REX Features / Fotodom (2), Scan Pix / Fotodom (1), EAST NEWS (3)

Як вона виглядає в житті?
Сама актриса каже, що може носити одну речі роками і завжди задається питанням «Чи потрібні мені нові туфлі і куди я їх взагалі одягну?

Новости