Мисливський ніж. ТОП-5 за версією інтернет-магазину Мисливський Ряд'.

Мабуть, ніхто не зможе відповісти на питання - .... Який же мисливський ніж краще? І це правда! Скільки існує мисливців, рибалок, туристів, стільки і буде існувати думок з цього приводу. Комусь подобаються складні ножі, кому-то з фіксованим лезом. Різноманіття моделей ножів, форми і довжина клинків, а також стали з яких вони викував, матеріали з яких виготовлені рукояті і піхви. І це лише вершина айсберга, можна перераховувати нескінченно. Тому навіть у досвідченого рибалки, туриста або мисливця, очі, можуть розбігтися в різні боки, що вже тут говорити про недосвідченого людини, що вирішила в перший раз придбати ніж для полювання, риболовлі, туризму або просто виїзду на пікнік, на природу .... ..

Інтернет-магазин Мисливський Ряд', що працює на ринку України з 2012 року, однією з основних спеціалізацій якого, як раз, і є продаж мисливських ножів. Серед наших клієнтів не тільки мисливці і туристи, а й військові, а також колекціонери.

Сьогодні ми спробуємо уявити наш невеликий ТОП - 5 ножів для полювання. Безумовно, ми не претендуємо на вашу згоду щодо нашого вибору. Це всього лише наше бачення - яким повинен бути мисливський ніж, на думку нашого магазину. Хтось може погодитися, а хтось ні! Сподіваємося, що багато хто побачить серед нашої п'ятірки своїх "улюбленців".

Відразу варто відзначити, що через "руки" продавців Мисливського Ряду, за довгі роки пройшло безліч різноманітних моделей ножів, в т.ч. знятих з виробництва. Було почуто безліч відгуків з приводу тієї чи іншої моделі.

Знову таки, ми постараємося скласти наш ТОП, з доступних для більшості, по вартості моделей.

Отже, приступимо .... і почнемо наш ТОП-5 з п'ятої позиції, всім відомої моделі американського мисливського ножа Buck 192 Vanguard.

Мисливці вважають за краще строгий класичний стиль, зазвичай, є власниками даної моделі. З довжиною клинка в 105 мм, товщиною в обуху - 4 мм і невеликою вагою, цей ніж з легкістю впорається з будь-якого поставленого завдання.

4-е місце в нашому рейтингу ..... І знову продукція компанії Buck. До слова, варто відзначити, що ножі даного бренду мають шалену популярність серед мисливців і рибалок України. Також великою популярністю користуються складні ножі Buck, для повсякденного використання / носіння (EDC). Відмінна якість виробів при доступній ціні, виводять продукцію Buck Knives на лідируючі позиції в продажу.

Модель Buck Omni Hunter виготовляється в двох версіях - складна і не складна. Також у даній моделі існує багато різновидів, з відзнакою в кольорі рукояті і піхов, наявністю або відсутністю шкуродером, довжиною леза. Багато хто вважає цю форму лезу ідеальної, для вирішення багатьох завдань на полюванні.

Багато хто вважає цю форму лезу ідеальної, для вирішення багатьох завдань на полюванні

3-е місце - на нашу скромну думку, яка співпадає з величезною кількістю наших клієнтів ..... Заслужено дістається склданому швейцарському ножа 0.8873.4 Victorinox Hunter.

Що випускається в декількох колірних гамах, цей мульти-складаний ніж здатний вирішити таку кількість завдань, яке буде непосильно жодної іншої моделі, в незалежності від виробника. Найвища надійність, в поєднанні з великим набором інструментів, невелика вага ..... Хвалити Victorinox можна нескінченно довго, він знайде своє місце не тільки в вашій мисливській торбі або бардачку автомобіля .... Та ж в повсякденному міському житті ви не захочете з ним розлучатися.

Друге місце займає ніж-легенда, відомий і шанований у всьому світі, про який написано багато статей і знято величезну кількість відеоматеріалу. Ніж прийнятий на озброєння шведськими ВВС, як обов'язковий елемент комплекту виживання ...

Fallkniven F1 - або його величність досконалість !!! Ідеальна форма клинка, зі спусками від обуха. Заточка ріжучої кромки - опукла лінза, що в поєднанні з японською ламинатной сталлю VG-10 творить чудеса. Ніж здатний витримувати великі навантаження і ніколи вас не підведе в екстримальної ситуації.

Ніж здатний витримувати великі навантаження і ніколи вас не підведе в екстримальної ситуації

1 місце ..... Навіть наші думки розділилися ....

Навіть наші думки розділилися

Ми думаємо, що перше місце в нашому іпровізірованом рейтингу може зайняти ніж, який подобається саме ВАМ.

Ваш улюблений ніж залишиться завжди ПЕРШИМ номером в будь-якому рейтингу. У кожного він свій !!!

Інтернет магазин http://ohotniy-ryad.com.ua/nogi/skladnye.html , Завжди радий запропонувати своїм покупцям допомогу у виборі ножа, який стане вашим надійним помічником на довгі роки.

У нас ви зможете вибрати і купити ніж, який сподобався вам, за доступними цінами, з відправкою по всій території України.

Голубєв Владислав, Охотний Ряд'.

Який же мисливський ніж краще?

Новости