Miss Sixty - опис бренду, асортимент в інтернет-магазині AllTime

Італійська компанія «Sixty Group» створила в середині 90-их лінію модного жіночого одягу Miss Sixty, орієнтовану на дівчат і молодих жінок, які люблять оригінальні нові ідеї

Італійська компанія «Sixty Group» створила в середині 90-их лінію модного жіночого одягу Miss Sixty, орієнтовану на дівчат і молодих жінок, які люблять оригінальні нові ідеї. Розробкою моделей займалися провідні італійські дизайнери Вікі Хассан і Ренато Россі. Їх покупательницами стали любительки підкреслити свою індивідуальність, віком від 16 до 35 років і середнім рівнем доходу. Менш ніж за 15 років бренд став одним з найпопулярніших напрямків цієї італійської компанії. З 2001 року з'явилася і взуття Miss Sixty, а в 2005 дизайнерами в партнерстві з компанією "Morellato & Sector" була випущена лінія гламурних жіночих годинників і оригінальних ювелірних прикрас, а також надійшов у продаж новий парфум "Miss Sixty".

Протягом усіх років існування бренду серйозну увагу дизайнери Miss Sixty приділяють джинсам, серед їх моделей є навіть антицелюлітні лінії, матеріал для яких просякнутий спеціальними сироватками. Незважаючи на сумніви вчених в корисності подібних брюк, вони користуються шаленим успіхом на протязі декількох сезонів.

У нашому магазині ви знайдете широкий асортимент різних наручних та інтер'єрних годин, в тому числі годинник Ingersoll і Michael Kors, купити які можна не виходячи з дому.

Всі товари знаменитого бренду не тільки гламурні і вражаючі, але відрізняються першокласним якістю при відносно невисокій ціні. Сексуальні і грайливі, вони зроблені завжди тільки з першокласних матеріалів, надійних і комфортних.

Сексуальні і грайливі, вони зроблені завжди тільки з першокласних матеріалів, надійних і комфортних

Сьогодні середньорічний оборот компанії від продажу товарів бренду Miss Sixty досягає 700 млн. Євро, а їх 350 магазинів відкриті більш ніж в 100 країнах.

Перша колекція жіночих фешн-годин Miss Sixty Time побачила світ у вересні 2007 року, сьогодні бренд представив уже 22 оригінальних годинникових колекції, яскравих і епатажних, ніжних і жіночних. Кожна модель Miss Sixty - це неповторна індивідуальність, незалежно від того, прикрашена вона кристалами Сваровські або виконана з парфюмированной гуми. Всі годинники забезпечені точним кварцовим механізмом, мінеральне скло надійно оберігає циферблат, а ступінь водонепроникності 30WR захистить від випадкового попадання води.

Оригінальний дизайн відрізняє кожну колекцію від Miss Sixty, моделі в лініях завжди витримані в єдиному стилі.

Так, екземпляри колекції Camden пропонуються на різнокольорових шкіряних ременях в сталевому корпусі, прикрашеному кристалами Сваровські, а годинник нової лінії Gold Sand поєднують класичний циферблат і правильну геометричну форму браслета з яскравими оригінальними кольорами і модним дизайном.

Дуже схожі колекції Jet Set і Pickford - стильні металеві корпуси і браслети, виконані зі сталі, відрізняються тільки геометричними пропорціями.

Дуже схожі колекції Jet Set і Pickford - стильні металеві корпуси і браслети, виконані зі сталі, відрізняються тільки геометричними пропорціями

Нетрадиційними формами вражає колекція Lollypop - металеві корпуси і браслети у вигляді ланок оригінальної дизайнерської ланцюга, а прихильницям м'яких шкіряних ременів і класичних круглих циферблатів сподобаються моделі лінії Palp.

Приголомшливий авангардний дизайн годин Fluo представляє кольоровий циферблат, немов нанизані на стильний шкіряний ремінь, а екстравагантні моделі лінії Baka вражають не тільки повітряними кільцями модного сталевого браслета, але і оригінальною забарвленням покриття PDV, нанесеного на сталь.

Прихильницям нетрадиційних циферблатів і ірраціональних форм сподобаються годинник з колекції X Love, прикрашені серцями, і "зоряні" циферблати серії Sixtystar на шкіряних ременях.

Великі геометрично правильні корпусу відрізняють колекцію Binky. Широкий ремінь підкреслює витонченість жіночої руки, а стильний сталевий циферблат не залишить байдужою жодну модницю.

До літа 2009 року Miss Sixty випустили оригінальний годинник Gumme в стилі "поп". Моделі з цифровим дисплеєм в гумовому корпусі відрізняються не тільки забарвленням браслета, але ще і запахом. Тепер можна вибрати годинник з ароматом лаванди або жасмину, і навіть зеленого яблука.

Тепер можна вибрати годинник з ароматом лаванди або жасмину, і навіть зеленого яблука

Новости