Місто в Австралії заполонили 200 тисяч летючих лисиць (відео)

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. Орфографічна помилка в тексті:

13 грудня 2017, 5:22 Переглядів: 13 грудня 2017, 5:22 Переглядів:   Фото: pixabay

Фото: pixabay.com.

У місті Чартерс-Тауерс оселилася велика колонія летючих лисиць. 200 тисяч тварин не тільки постійно видають гучні звуки, але ще і бруднять все навколо. Багато жителів міста виїхали, в тому числі побоюючись за своє життя, так як летючі лисиці можуть переносити смертельно небезпечні віруси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Раніше ми писали, що в російському селі Старосубхангулово (Башкирія) рибалки помітили лисицю, яка пробігала недалеко від того місця, де вони рибалили. Чоловіки покликали тварина і кинули йому рибу. але разом з частуванням лисиця потягла і вудку , Залишену у лунки. Господарю вудки довелося наздоганяти руду злодюжку, щоб повернути вкрадене. Чи вдалося повернути вудку невідомо.

Також нагадаємо, в Південній Австралії зняли на відео страуса ему, який нахабно тягає їжу з сидіння відкритої машини . На кадрах видно, як цікава птиця заглядає в салон автомобіля. Помітивши на сидіння пакетик з попкорном для приготування в мікрохвильовій печі, витягує його і кидає на землю. Але на цьому нахабний ему не зупиняється. Птах уважно обстежує сидіння авто і вирішує заодно стягнути упаковку з овочевими чіпсами і хустку.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Відеошок: австралійський місто окупували 200 тисяч летючих лисиць". інші Інші країни дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Спасибі! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости