Митне оформлення на Балтійської митниці, Морські перевезення з Фінляндії

Стаття присвячена питанню морських перевезень з Фінляндії. Приділяється увага характеру російсько-фінських відносин, переваг морських вантажоперевезень, основним аспектам в організації доставки вантажів в цьому напрямку.

Приділяється увага характеру російсько-фінських відносин, переваг морських вантажоперевезень, основним аспектам в організації доставки вантажів в цьому напрямку

Фінляндія - високорозвинена індустріальна країна. Основними галузями промисловості є целюлозно-паперова, деревообробна, електротехнічна і електронна промисловість, металургійна, машинобудівна, харчова, хімічна. Частина виробленої в Фінляндії продукції йде на експорт, в зв'язку з чим, у країни є стійкі зовнішньоторговельні взаємозв'язку з іншими країнами.

Росія знаходиться в числі зовнішньоторговельних партнерів Фінляндії. Між країнами встановилися дружні взаємини, які мають хороші перспективи для подальшого розвитку за багатьма напрямками.

Перевезення з Фінляндії можуть здійснюватися різними видами транспорту, основними критеріями вибору є характеристики вантажу і переваги клієнта щодо очікуваних витрат часу і коштів. Однак, найбільш популярні в практиці міжнародні морські перевезення . Така тенденція встановилася завдяки наступним перевагам морського транспортування:

- Висока вантажопідйомність морського транспорту

- Хороша пропускна здатність морських шляхів

- Невисокі тарифи при доставці на далекі відстані

- Можливість міжконтинентальної доставки вантажів

- Хороші параметри збереження вантажу при транспортуванні

За допомогою морських перевезень з Фінляндії можуть доставлятися найрізноманітніші вантажі. Застосування контейнерів дає можливість спростити процес вантажно-розвантажувальних робіт, створити необхідні умови транспортування для вантажів (в залежності від їх характеристик і особливостей), дозволяє запобігти небажаним проникнення до вмісту контейнерів. Важливо відзначити, що морське перевезення небезпечних вантажів , Часто, здійснюється в контейнерах. Таким чином, доставка контейнерних вантажів , В більшості випадків, є оптимальним способом морського транспортування.

Морські перевезення з Фінляндії непрості в організації. Потрібно вирішити масу питань по частині підготовки вантажу до відправки, необхідному зберіганні вантажу (в тому числі і проміжному), митному оформленні товарів , Отриманні необхідних дозволів, прорахунку і вибору оптимального способу і маршруту доставки, а також іншої роботи з обслуговування та здійснення транспортного процесу. Всі ці заходи просто неможливо виконати самостійно, без сторонньої кваліфікованої допомоги.

Таким чином, очевидно, що морські перевезення з Фінляндії повинні бути організовані професіоналом. Компанія «Service-Express» має багатий досвід в області транспортування вантажів. Фахівцями компанії надаються послуги щодо здійснення морських перевезень з Фінляндії, при цьому вирішуються всі митні формальності, виявляється повних комплекс супутніх послуг, включаючи морське страхування , Експедиторські, логістичні, консалтингові послуги. Замовник може бути впевнений у високій якості надаваних нами послуг. Ми створюємо найсприятливіші умови для довгострокового спільного співробітництва з нашими клієнтами.

Новости