Митний союз ввів мито на металопрокат з України

  1. Орфографічна помилка в тексті:

31 березня 2016, 13:22 Переглядів: 31 березня 2016, 13:22 Переглядів:   Прутки з України обклали антидемпінговим митом

Прутки з України обклали антидемпінговим митом. Фото: & nbsp; na-metal.ru.

Країни Євразійського економічного союзу (ЄАЕС, Митний союз) прийняли рішення ввести антидемпінгове мито на прутки з України.

"Колегія ЄЕК прийняла рішення ввести антидемпінгове мито на українські прутки терміном на 5 років. Для ПАТ" Єнакіївський металургійний завод "встановлюється індивідуальне мито в розмірі 10,11% від митної вартості; для ПАТ" АрселорМіттал Кривий Ріг "Встановлюється індивідуальне мито в розмірі 9,32% від митної вартості", - заявили в комісії.

Для інших виробників антидемпінгове мито фіксується в розмірі 10,11% від митної вартості.

Розслідування було порушено ще в кінці 2013 року. Приводом для порушення розслідування стало звернення ВАТ "Євраз Об'єднаний Західно-Сибірський металургійний комбінат", ВАТ "Ніжнесергінскій метизної-металургійний завод", ВАТ "Челябінський металургійний комбінат", ВАТ "Северсталь" і ВАТ "Магнітогорський металургійний комбінат", на частку яких у середньому за період з 2010 року по перше півріччя 2013 року припадало 65,9% обсягу виробництва прутків в ТС.

У Митний союз Білорусі, Казахстану і Росії входять Росія , Киргизія, Білорусь, Казахстан і Вірменія. Інтеграція цих країн передбачає єдину митну територію, в межах якої у взаємній торгівлі товарами не застосовуються митні мита та обмеження економічного характеру, за винятком спеціальних захисних, антидемпінгових і компенсаційних заходів [. При цьому країни-учасники Митного союзу застосовують єдині митні тарифи та інші засоби регулювання при торгівлі з третіми країнами.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Митний союз ввів мито на металопрокат з України". інші Новини економіки дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости