Миючий пилосос: рейтинг 5 кращих моделей 2018 - 2019, відгуки, огляд

  1. Рейтинг 2018 - 2019: 5 кращих моделей, відгуки, ціни
  2. Thomas
  3. Bissel
  4. Karcher
  5. MIE
  6. Vax
  7. Таблиця: порівняння пилососів
  8. New! Наші рекомендації!
  9. Бездротовий
  10. Робот пилосос
  11. для ламінату
  12. недорогий
  13. Відео
  14. На що дивитися при виборі
  15. Бренд і ціна
  16. Потужність всмоктування / споживання
  17. обсяг пилозбірника
  18. насадки
  19. Відео
  20. FAQ: відповіді на найчастіші запитання
  21. Де купити?

Розвиток в області побутової техніки не стоїть на місці. Щорічно технічний прогрес досягає нових вершин, з'являються якісні прилади, які допомагають в повсякденному побуті. Сьогодні ми не уявляємо життя без багатьох видів побутових приладів, оскільки вони значно спрощують домашню роботу.

Особливим попитом почали користуватися миючі пилососи. Вони замінюють звичні пилососи, підвищуючи якість проведеної чистки. Ринок товарів пропонує широкий спектр моделей. Щоб допомогти розібратися, яка модель краще, ми склали рейтинг 5 кращих моделей миючих пилососів 2018 - 2019 для будинку, відгуки на них і характеристики. До того ж, з представленої статті ви дізнаєтеся, на які критерії звертати увагу, вибираючи товар, і де придбати вподобану модель.

Рейтинг 2018 - 2019: 5 кращих моделей, відгуки, ціни

Вашій увазі представлені характеристики, рейтинг та відгуки на 5 кращих моделей миючих пилососів 2018 - 2019 для будинку. Зазначені відомості розкажуть про функціонал пилососів і допоможуть вибрати оптимальну модель. У ТОП список увійшли наступні марки:

  • Thomas;
  • Bissel;
  • Karcher;
  • MIE;
  • Vax.

Thomas

Thomas

Очолює список кращих недорогий пилосос Thomas twin tt від німецького виробника. Унікальна модель пропонує своїм користувачам електронну регулювання потужності всмоктування. При необхідності ступінь споживання потужності підвищується або знижується, що дозволяє скорегувати роботу агрегату відповідно до бажання власника.

Суха і вологе прибирання дає максимальний результат завдяки безлічі насадок і об'ємному аквафільтром. Принцип дії полягає в тому, що в першу чергу пилосос розбризкує чисту воду, а потім всмоктує її, не залишаючи калюж і розлучень. До того ж, пилосос результативно очищає килим і м'які меблі.

Важливою перевагою приладу вважають очищення повітря, що видаляє всі мікроби і бактерії.

Радіус дії

9 метрів Тип труби всмоктування телескопічний Ціна 19500 руб Потужність споживання 1600 Вт

  • Наявність функції чищення килимів.
  • Довгий електропровід.
  • Фільтрація мікрочастинок і пилку.
  • Ненадійний матеріал корпусу.
  • Складна внутрішня комплектація.
  • У комплекті немає турбощетки.

Хороший пилосос. Виробляє високу якість прибирання. Іноді здається, що в будинку немає пилу, але пилосос все одно знаходить забруднення. Додатково використовую агрегат в мийці вікон і плитки у ванній кімнаті. Пилосос не просто чистить, а стерилізує приміщення. Всім рекомендую купувати марку Thomas. Але в техніки є невеликий недолік, вона швидко витрачає миючий шампунь

Миючий пилосос Thomas

Bissel

Bissel

Другу позицію рейтингу займає миючий пилосос Bissell 81N7-J. Агрегат використовується не тільки, щоб проводити сухе прибирання, але і щоб мити будь-які поверхні: ламінат, паркет, килими, плитку та інше.

Техніка пропонує власнику кілька функцій збирання. Основна - сухе і вологе прибирання. До того ж, апарат пропонує режим збору пролитої рідини і режим очищення засмічень сантехніки. Всі перераховані режими роблять модель багатофункціональної і застосовної для всього. У комплекті з технікою йде набір насадок в кількості дев'яти штук і резервуари чистої і брудної води.

Потужність

1800 Вт Довжина мережного шнура 5,5 метрів Рівень шуму 84 дБ Вартість 18900 рублів

  • Кілька фільтрів: аквафільтр і фільтр тонкого очищення.
  • Фільтри покриті антибактеріальним засобом.
  • Фільтри важко промиваються.
  • Апарат не оснащений кнопкою автоматичної змотування кабелю.

Мені порекомендував модель консультант в магазині. Він розповів про характеристики і функціонал пилососа, і агрегат зацікавив мене. Першочергово порадувала багата комплектація техніки з різноманіттям додаткових деталей і два виду миючого засобу, призначених різним типам поверхонь. Я швидко розібралася, як користуватися пилососом, оскільки в наборі йшла інструкція з доступними роз'ясненнями. Забираю з допомогою апарату Bissel вже півтора року. За цей час не виявила недоліків

Миючий пилосос Bissel

Karcher

Karcher

Зразок Karcher SE 6.100 пропонує широкий спектр можливостей застосування. Прилад увібрав переваги всіх моделей і став одним з найбільш ефективних в області клінінгу. Пилосос працює в режимі прибирання кімнати і в режимі сушки поверхонь. Апарат має зручну складну ручку, яка легко добирається до важкодоступних областей. До того ж, техніка надає компактне зберігання, завдяки вертикальній парковці.

Виробництво

Італія Тип труби Складовою Радіус роботи 7 метрів Вартість 21200 р

  • Безліч функціональних насадок.
  • Вбудована захисна система від перегріву.
  • Низька потужність всмоктування насадки.
  • Висока шумопроводімость.

Пилососом користуюся вже рік. Застосовую техніку у всіх цілях. Він ефективно чистить і домашні приміщення, і автомобільний салон. Радує, що засіб для прибирання витрачається економічно. Крім того, у мене маленька дитина, якій необхідно надавати комфортні і безпечні умови. Пилосос освіжає повітря, усуваючи шкідливі мікроорганізми і малюк завжди дихає свіжим повітрям

Миючий пилосос Karcher

MIE

MIE

Передостанню сходинку в рейтингу зайняв пилосос з аквафільтром від італійської марки MIE. Фірма визнана однією з найпотужніших по виробництву клінінгової продукції для вологого і сухого прибирання. Пилосос MIE Ecologico Maxi підходить великим квартирах і приватних будинках.

Відмінною рисою моделі серед безлічі аналогів стала вбудована водяна очисна система, яка виробляє очищення за допомогою фільтра тонкого очищення. Модель не містить у внутрішньому корпусі ніякого спеціального мішка або контейнера, що збирає пил. Весь бруд переробляється через фільтри.

Крім цього, пилосос має високу потужність всмоктування в 690 Вт. Завдяки потужності модель італійського пилососа позиціонується, як кращий миючий апарат.

Споживана потужність

1000 Вт Обсяг аквафільтра 3,5 л Шумопроводімость 64 дБ Ціна 35000-41900 рублів

  • Система автоматичного вимкнення.
  • Підключається додаткова електрощітки.
  • Громіздкий і габаритний прилад.
  • Короткий шланг.

Довго не знала, який вибрати пилосос, прочитала відгуки користувачів на всі моделі. Безліч раз зустрічалася марка MIE, тому зупинила вибір на ній. Приладом я дуже задоволена. Пилосос не просто очищає підлогу, але і зволожує і освіжає повітря. Для будинку це кращий варіант, оскільки відмінно справляється з габаритами кімнат і не перегрівається від тривалої роботи

Миючий пилосос MIE

Vax

Vax

Завершує рейтинг кращих моделей професійний пилосос Vax 7151. Модель ефективно справляється з забрудненнями не тільки на твердих поверхнях, але і на ворсистих і м'яких. Виробники вбудували в агрегат спеціальну насадку Spinscrub. Обертові чистять щітки, що знаходяться в насадці, здатні витягти забруднення з найбільш важкодоступних місць.

Пилосос проводить чистку килима в два етапи. Спершу він витягує пил і бруд, а потім за допомогою технології подвійної подачі повітря в короткі терміни виробляє висихання килима.

Пилозбірник

7 л Аквафильтр 2,5 л Резервуар води 8 л Ціна 28700 руб

  • Підходить для будь-яких підлогових покриттів.
  • Маневрений апарат.
  • Велика кількість додаткових насадок.
  • Чи не економічна витрата миючого засобу.
  • Не передбачено аквафильтр.
  • Конструкція кріплення шланга і трубки подачі рідини не продумана.

Хочу навести невеликий відгук про марку Vax. Агрегат купувався для квартири. Вибрали завдяки маленьким габаритам апарату і його функціоналу. Хороший недорогий пилосос. Він відмінно очищає підлоги. Працювати з пилососом досить зручно, немає ніяких хитромудрих технологій. Принцип роботи чіткий і ясний: включаєш, миєш і прибираєш. Раз на місяць проводжу за допомогою пилососа вологе прибирання. Я всім задоволений. Модель поєднує в собі два в одному, так як замінила звичайний пилосос і безліч швабр

Миючий пилосос Vax

Таблиця: порівняння пилососів

Порівнявши рейтинг, ціни і відгуки на кращі моделі миючих пилососів 2018 - 2019, ви знайдете відповідну модель.

ЦінаПотужність всмоктуванняШумопроводімостьБали

1-10

Thomas

19500 руб 280 Вт 80 дБ 10 Bissel 18900 руб 330 Вт 84 дБ 5 Karcher 21200 руб 300 Вт 77 дБ 6 MIE 41900 руб 690 Вт 64 дБ 8 Vax 28700 руб 280 Вт 72 дБ 7

New! Наші рекомендації!

Пилосос рекомендується вибирати не тільки виходячи з переваг в бренд. Існує підрозділ видів миючої техніки. Кожен вид має свої переваги. Ми розповімо про переваги моделей наступних підвидів:

  • бездротової;
  • робот пилосос;
  • пилосос для ламінату;
  • недорогий пилосос.

Бездротовий

Бездротовий

Бездротовий пилосос Philips PowerPro Aqua популярний серед моделей миючого типу. Вологе прибирання проводиться швидко і легко, потрібно лише надіти правильну насадку. Техніка, що включає систему мокрого прибирання, передбачає оптимальну ступінь вологості в залежності від типу твердої породи, тому Philips Aqua - відповідний миючий пилосос для ламінату та паркету. Бездротовий агрегат зручний тим, що забезпечує повну свободу в переміщенні, в процесі клінінгу.

Харчування

Акумулятор Управління Електронне Пилозбірник Мішок фільтр Ціна 17600 рублів

  • Тришаровий німецький фільтр.
  • Безмішкові система пилососа.
  • Висока шумопроводімость.

Зразок підходить для щоденного прибирання. Заряду акумулятора вистачає на проведення двох чисток, але не в максимальному режимі. Усуває сміття якісно на рівних поверхнях, але в комплекті бракує вузької насадки. Пилосос не здатний засмоктувати сміття з кутів і щілин

Робот пилосос

Робот пилосос

Робот-пилосос - ультранових і, одночасно, надійний і ефективний прилад. Автоматизовані пилососи виконують роботу без допомоги господарів, що дуже зручно, оскільки у власників не завжди є на це час.

Модель iRobot Scooba 450 стала кращою серед миючих типів автопилососів. Корпус пристрою оснащений дозатором, розпорошувати миючий розчин для прибирання. Сам процес клінінгу проходить в три етапи: зволоження статі, розпорошення води і сушка. Зразок відмінно прибирає килимові покриття з високим ворсом, видаляючи великі і дрібні засмічення, що застрягли в килимі. Цьому сприяє вбудований в пилосос двигун третього покоління.

Акумулятор

NiMH Режими роботи 2 Робота від акумулятора 120 хвилин Вартість 35800 р

  • Голосовий супровід роботи.
  • Наявність віртуальної стіни.
  • Стильний корпус.
  • Не можна застосовувати на теплих підлогах.
  • Чи не розпізнає виступаючі перешкоди.
  • Невелика площа збирання.

Пилосос виконує чистку в щадному режимі, не пошкоджуючи поверхню. Програмую робот з ранку, і, коли ввечері приходжу, будинок виглядає чистим. Робот проходить під низькі предмети, наприклад, під диван, і там виробляє клінінгові дії. Після прибирання з легкістю знаходить базу і повертається до неї. Єдиний недолік - погано розподіляє перепони і постійно стикається з ними

для ламінату

Ламінат - дуже чутливий матеріал, і з ним необхідно акуратно і дбайливо поводитися. З прибиранням ламінату та паркету якісно справляється миючий пилосос Thomas Parkett Prestige XT. Агрегат входить в преміальну серію німецької марки.

Техніка оснащена багатою заводський комплектацією, що дозволяє ефективно вичищати ламінатних підлоги, не руйнуючи структуру матеріалу. Виробник вмонтував в апарат запатентовану компанією насадку Aqua Stealth. Вона розроблена, щоб делікатно мити ламінатниє і паркетні підлоги. Крім того, нашитий на насадці кінський ворс і натуральна повсть не допускає появу подряпин на лакування паркету.

Рівень шуму

81 дБ Потужність 2000w Виробництво Німеччина Вартість 37800 руб

  • Висока потужність роботи.
  • Високоякісний кордовий шланг.
  • Великі габарити.

Придбав пилосос кілька місяців тому. Майже у всьому будинку постелений ламінат, тому було необхідно спеціалізований пристрій. Насамперед мені сподобався дизайн моделі, а потім і вражаючі характеристики. Пилосос досить потужний, але не виробляє багато шуму. Що стосується прибирання, то він справляється на ура і не пошкоджує дорогі підлоги

недорогий

недорогий

Кращим бюджетним пилососом названа модель Bosch GAS 20 L SFC. Техніка увібрала всі функціональні можливості своїх аналогів. Вона пристосована для проведення сухого, вологого прибирання, фільтрації повітря і сушки поверхонь.

Модель Bosch є сертифікованою і безпечною, і наділена оптимальними системами, що дозволяють продовжити термін служби пилососа. Пилосос запрограмований на автоматичне відключення, якщо вода в резервуарі досягає максимального рівня. Автовідключення дозволяє не перевантажувати апарат.

Довжина шланга

3 метра Пилозбірник 15 л Габарити 440х376х482 мм Вартість 13200 р

  • Об'ємний мішок.
  • Низька ступінь споживання.
  • Оптимальна вартість.
  • Не передбачено регулювання потужності.
  • Коротка довжина мережевого кабелю.
  • Слабо очищає повітря.

Непоганий агрегат. Придбав, тому що серед безлічі пилососів, тільки зразки Bosch мав оптимальну ціну. Пилосос ефективно прибирає, не залишаючи брудних поверхонь. Мене не влаштовувала бідна комплектація. Згодом довелося безліч деталей купувати додатково. В іншому нарікань до роботи немає

Відео

У відео показаний огляд роботи миючого пилососа.

На що дивитися при виборі

Щоб зрозуміти, який вибрати миючий пилосос з аквафільтром, важливо дізнатися про основні характеристики приладу.

Характеристики розповідають про можливості пилососа і його функціонал.

Бренд і ціна

Найкраще віддавати перевагу раніше знайомим брендам. Підхід обумовлений тим, що відомі бренди вже завоювали довіру споживачів і ймовірність поломок і несправностей у них значно нижче, ніж у нових і невідомих марок.

Потужність всмоктування / споживання

Потужність всмоктування дуже важлива. Деякі покупці плутають її з загальною потужністю приладу. Параметр всмоктування показує ефективність клінінгу. Низька потужність прибирає лише гладкі поверхні. А прилади з більш підвищеною потужністю впораються з повним комплексом прибирання.

обсяг пилозбірника

Обсяг резервуара і пилозбірника - важливі параметри. У маленькі будинки і квартири підійдуть ємності об'ємом до чотирьох літрів. Якщо техніка купується в великі будинки, рекомендується підібрати пилесбортік з великим об'ємом. Оптимальним розміром буде десять літрів.

Якщо заздалегідь не потурбуватися про розмір ємності, то кожна прибирання потребують багаторазової чистки і зміни резервуарів.

насадки

У комплекті з апаратом йде стандартний набір насадок для звичайних підлог, килимів і кутів.

Ті, хто має домашніх тварин, рекомендується підбирати техніку з турбощеткой від шерсті, інакше її буде потрібно купувати додатково. Якщо в комплект не входить одна з насадок, результативність роботи знижується, тому цей критерій дуже важливий.

Відео

У відео представлений огляд основних критеріїв вибору техніки. До того ж, розповідається важливість кожної характеристики і даються поради, що допомагають правильно зробити покупку.

FAQ: відповіді на найчастіші запитання

Як правильно почистити апарат?

Миюча техніка проста в обслуговуванні, її чистка не займає багато часу. Насамперед прилад необхідно розібрати, потім промити під водою резервуари і залишити на деякий час сушитися.

Чи можна мити фільтр?

Своєчасна чистка фільтрів дозволить уникнути несправностей. Мити дозволяється лише багаторазові фільтри. Чистячі елементи, виконані з паперу, мочити суворо забороняється.

Чи можна мити килими і ламінат?

Так, але важливо підібрати підходящу таким поверхням модель. Не всі марки пилососів дбайливо працюють на локірованних і ворсистих підлогах.

Не всі марки пилососів дбайливо працюють на локірованних і ворсистих підлогах

Який засіб купувати для миючого пилососа?

Звичайні миючі засоби не підходять водним пилососів. Для них виробляють спеціалізовані шампуні. Найпоширеніший: Vanish.

Чи дозволено використовувати миючий пилосос без додавання води?

Так. Без води агрегат працює, як стандартний пилосос і виробляє лише сухе прибирання.

Ще 5 фактів, які ви не знали!

  • Миючі агрегати підходять для прибирання не тільки підлог, але і стін, вікон і дверей.
  • Випускаються моделі пилососів, які підходять алергікам.
  • Замість звичайного мішка в пристрої використовується аквафільтр.
  • Пилососи фільтрують, зволожують і ароматизують повітря, пропускаючи його через фільтри.
  • У деяких моделях плит парогенератор, що дозволяє проводити парову прибирання.

Де купити?

Подібні пристрої представлені в більшості магазинів побутової техніки, наприклад:

  • М відео.
  • Сітілінк.
  • DNS.
  • Пошук.

У гіпермаркетах пропонується великий вибір брендів: від бюджетних до дорогих.

Чи можна мити фільтр?
Чи можна мити килими і ламінат?
Який засіб купувати для миючого пилососа?
Чи дозволено використовувати миючий пилосос без додавання води?
Де купити?

Новости