Міжнародна виставка взуття і одягу в Алматі, виставки дитячого взуття і для дорослих

XII Міжнародна виставка взуття та аксесуарів SHOESSTAR-Азія

Дата проведення: 19-21 вересня 2019 року

Місце проведення: Палац Спорту імені Балуана Шолака

Адреса: Республіка Казахстан, м.Алмати, пр-т Абая, 44

Виставка-презентація SHOESSTAR в 12-й раз збере в Алмати виробників взуття та аксесуарів з усього світу і регіональних взуттєвих байеров.

SHOESSTAR-Азія - єдиний виставковий проект для розвитку взуттєвого бізнесу в Центральній Азії. Крім казахстанських байеров, на виставку двічі на рік з'їжджаються підприємці з Киргизії, Туркменістану, Узбекистану і Таджикистану.

Населення всього Казахстану - 18 млн чоловік! У країні працює тисяча сімсот сорок вісім взуттєвих магазинів середнього цінового сегмента, що робить його привабливим для розвитку бізнесу.

Чергова зустріч на виставці SHOESSTAR в Алмати покликана познайомити власників взуттєвих магазинів і товарознавців з новими колекціями дорослого і дитячого взуття сезону весна-літо 2020 від провідних виробників взуття і шкіргалантереї. Як і завжди, на SHOESSTAR буде представлена ​​взуття, сумки та засоби і по догляду за шкіряними виробами від провідних компаній з Німеччини, Швейцарії, Китаю, України, Польщі, Туреччини, Білорусі, Індії, Італії, Бразилії, Фінляндії, Франції, Португалії, Іспанії і Росії.

Проект SHOESSTAR представляє продукцію від виробників жіночого, чоловічого, дитячого та підліткового взуття. Асортимент включає класичну, спеціалізовану, спортивну і повсякденне взуття. Серед учасників можна виділити такі світові бренди, як: Aidini, Analpa, Baden, BE GRUP WOT'S, Benetti, Betsy, BOTA, Burgerschuhe, Сaprice, Cayman, Cravo Canela, Crosby, De Arro, Dr. Pepper, Finn Line, Flamingo, Flioraj, Fly-step, Gioanna, GoErgo, GoTime, Grunberg, Inblu, Jana, Jonny Fire, Keddo, Marco Tozzi, Montini Richi, Pegada, Pirochi, Ralf Ringer, Rieker, Remonte, Romer, Rooman , Shoe Love Studio, Strobbs, Tamaris, Taran, Tesoro, Tommi Shoes, West Coast, Xarasoft, XTI, «Робек», «Корс», «Лель» та інші.

Виставку буде супроводжувати насичена ділова програма, в рамках якої відбудуться навчальні семінари та майстер-класи.

Окрасою ювілейної виставки стане дефіле від учасників виставки. Також всі бажаючі запрошуються на традиційний турнір з боулінгу на кубок SHOESSTAR.

Виставка-презентація SHOESSTAR-Азія проводиться безпосередньо в Казахстані, що дає експонентам унікальну можливість формувати пропозицію відповідно з місцевою специфікою попиту. У свою чергу, близьке розташування майданчика дозволяє власникам магазинів оптимізувати витрати, як фінансові, так і тимчасові. SHOESSTAR пропонує підприємцям Казахстану ознайомитися з актуальними трендами взуттєвої моди, не залишаючи країну.

Запрошуємо взяти участь всіх зацікавлених у розвитку бізнесу та встановлення нових ділових зв'язків!

Для написання замовлень запрошуються власники взуттєвих мереж, продавці і товарознавці роздрібних магазинів, взуттєві баєри з Північно-Казахстанської, Костанайської, Алматинської, Східно-Казахстанської, Павлодарської, Атирауської, Жамбилська, Карагандинської, Південно-Казахстанської, Кизилординська, Акмолинської областей, Алмати і Астани, а також республік Киргизії і Таджикистану.

Швидка і безкоштовна реєстрація на виставку - в офіційному додатку SHOESSTAR для планшетів і смартфонів!

SHOESSTAR - поруч! Ви робите бізнес - ми створюємо умови!


Запрошуємо на виставку гравців взуттєвого бізнесу

Новости