Міжнародне перевезення і митне оформлення - Чехія, вартість розмитнення вантажів

  1. Митне оформлення з / в Чехії вантажів і товарів
  2. Терміни та вартість міжнародних перевезень збірних вантажів з Чехії

Чехія є одним з найважливіших транспортних вузлів Європи

Чехія є одним з найважливіших транспортних вузлів Європи. Обсяг вантажів, що перевозяться через цю країну, неухильно зростає, і вантажоперевезення з Чехії набувають все більшої популярності. Оскільки Чехія не має безпосереднього виходу до моря, то доставка вантажів з Чехії в більшості своїй здійснюється наземними видами транспорту. Дрібних, необ'ємних, а також термінових - авіаційним транспортом! Найбільш бажаними і економічно вигідними є перевезення з Чехії автомобільним транспортом.

Доставка вантажів з Чехії до Росії або з Росії до Чехії

Компанія «Універсальні Вантажні Рішення» готова запропонувати своїм клієнтам такий спектр послуг. Серед них:

З Чехії до Росії:

З Росії до Чехії:

Основні види транспортування

Митне оформлення з / в Чехії вантажів і товарів

Наша компанія "Універсальні Вантажні Рішення" надає послуги з митного оформлення вантажів та товарів, що доставляються в Росію з Чехії. Ми здійснюємо оперативну розмитнення і Затаможка вантажів при імпорті товарів з Чехії та експорті з Росії. Наші фахівці допоможуть Вам розмитнити в Росії авто, комп'ютерну техніку, косметику, інші товари, в тому числі товари магазинів Теско, Кауфланд та інших. Ми доставляємо з Чехії і розмитнювати пошту, збірні вантажі, великогабаритні товари, які швидко псуються і багато іншого.

Наші послуги з розмитнення і Затаможка вантажів і товарів включають допомогу в підготовці пакету необхідних документів для російської митниці, консультації по правилам розмитнення вантажів з Росії до Чехії і навпаки, а також розрахунок митних платежів та оформлення і подачу митної декларації до митних органів. Ціни на наші послуги мінімальні і варіюються в залежності від місця митного оформлення та учасника ЗЕД, якому ця послуга надається. Детальніше >>>

Ми постараємося зробити все залежне від нас, щоб Ви залишилися задоволені!

Сертифікація товарів з Чехії

При необхідності здійснюємо страхування і сертифікацію товарів.

Довідкова інформація по Чехії

Чехія - країна, по праву звана серцем Європи. При згадці про Чехію в першу чергу приходять на розум старовинні бруковані вулички і середньовічні замки, знамените пиво і всесвітньо відомі курорти, біжутерія, кришталь і ще багато чого захоплюючого і приємного. Але для ділової людини Чехія - це, перш за все економічно розвинена країна, яку з Росією пов'язує тісна ділове співробітництво. Перебуваючи на перетині найбільших транспортних магістралей.

Те, наскільки швидко і безперешкодно Ваші вантажі з Чехії потраплять в пункт призначення, в значній мірі залежить від того, кому Ви вирішите довірити оформлення митних процедур. Адже не секрет, що ретельно і грамотно оформлені митні документи позбавляють від багатьох неприємних моментів, які можуть виникнути під час проходження процедури митного контролю. Розмитнення вантажів з Чехії завжди проходить швидко і без проблем, якщо нею займаються професіонали митного оформлення.

Якщо Ви приймете рішення скористатися нашими послугами, то Ви будете позбавлені від всіх можливих проблем, пов'язаних з процедурою митного оформлення Ваших вантажів і зможете зосередитися на інших справах, що вимагають Вашої уваги.

Наша компанія виконує доставку і митне оформлення різних типів вантажів: контейнерні вантажі , Негабаритні вантажі, збірні вантажі з Чехії.

Контейнерний тип є досить поширеним, для його транспортування підходять практично всі види транспорту, особливо, автомобільний. Контейнер істотно полегшує виконання робіт з навантаження - розвантаження, штабелювання, переміщення вантажу. При використанні контейнера полегшується створення спеціальних режимів при транспортуванні вантажів, що потребують, наприклад, в підтримці постійної температури, вологості, вентиляції. Для цього до контейнера підключається спеціальне обладнання. Використання контейнера додатково забезпечує збереження вантажу.

Перевезення негабаритних вантажів - справа клопітка. Для того, щоб забезпечити якісну транспортування таких вантажів потрібні спеціальні пристосування. Як правило, перевезення з Чехії негабаритних вантажів здійснюються автомобільним транспортом.

До якого б типу не ставився Ваш вантаж, для нас це не буде нерозв'язною проблемою. Ми оформимо весь пакет необхідних для проходження митного контролю документів, в самі стислі терміни і доставимо Ваш вантаж у повній цілості без втрат часу, яке, як відомо, гроші.

В основному, вантажоперевезення з Чехії в Росію, які для своїх клієнтів здійснює компанія «Універсальні Вантажні Рішення», проходять процедури митного контролю в Санкт-Петербурзі. Дотримуючись принципів комплексного підходу у своїй діяльності, наша компанія бере на себе не тільки митне оформлення вантажів, що прибувають в Санкт-Петербург, а й їх подальше транспортування в будь-яке місто Росії. Компанія «Універсальні Вантажні Рішення» завжди готова йти назустріч своїм клієнтам, намагаючись максимально повно задовольнити їхні потреби. За бажанням клієнта розмитнення вантажів з Чехії може бути проведена і в іншому місті.

Сьогодні значно зріс інтерес до збірних вантажів. Це найбільш оптимальний варіант транспортування для тих клієнтів, у яких обсяги вантажів невеликі і для яких замовлення окремого контейнера недоцільний і доріг. Збірний вантаж формується з невеликих партій або штучних малогабаритних вантажів, що належать різним замовникам, і перевозиться в одному напрямку одним транспортом. Це дозволяє використовувати вантажний простір максимально ефективно. Зазвичай збірні вантажі з Чехії формуються на одному з консолідованих складів. Потім слід навантаження і транспортування за вказаним маршрутом. Переважно для транспортування збірних вантажів використовується автотранспорт, хоча це не виключає можливості використання інших видів транспорту. Це лише питання доцільності.

Процедура митного оформлення збірних вантажів має свою специфіку, пов'язану з тим, що такий вантаж складається з декількох партій різних товарів, що належать різним одержувачам, що мають різні коди і, відповідно, тарифи митного очищення. Але доставка збірних вантажів з Чехії не повинна ставати Вашою проблемою. Для цього у Вас є ми! Звернувшись до нас, Ви можете розраховувати на швидке, якісне, бездоганне оформлення віх митних документів. Збірні вантажоперевезення припускають використання різних форматів доставки. Ми працюємо у форматі «від дверей до дверей», так що Вам не доведеться турбуватися про долю свого вантажу.

За всієї потрібної Вас інформацією Ви можете звернутися, зателефонувавши за номером +7 (495) 22-77-685. Заявку на розрахунок Ви можете оформити прямо на нашому сайті, заповнивши відповідну форму.

Доставка з Чехії це наша постійна робота!

Переваги роботи з нами

  • Працюємо 7 днів на тиждень 365 днів на рік
  • Висококваліфіковані фахівці з великим досвідом
  • Несемо повну відповідальність за митне оформлення вантажів
  • Оформляємо будь-які товари на будь-яких митницях Росії

Терміни та вартість міжнародних перевезень збірних вантажів з Чехії

Ціна або вартість послуг з міжнародних перевезень збірних вантажів з Чехії, є найнижчою і обговорюється індивідуально!

Дізнатися вартість перевезення та доставки - Чехія

Новости