Міжнародні перевезення

  1. Міжнародні перевезення автотранспортом:
  2. Міжнародні перевезення по морю:
  3. Міжнародні перевезення літаком:

Наша компанія пропонує міжнародні перевезення з використанням автомобільного, морського, авіаційного транспорту. Спеціалізацією є транспортування експортованих та імпортованих вантажів.

міжнародні перевезення

РоссТрансЕкспедіція надає повний пакет послуг, пов'язаних з ввезенням і подальшим законним обігом товарів на території Росії. В рамках законодавства РФ і норм міжнародного торгового і транспортного права ми готові оформити вантажні перевезення з Європи , Америки, з країн Близького Сходу або Південно-Східної Азії. Всі операції оптимізовані за ціною і термінами.

Для вас ми можемо здійснити повний цикл міжнародного перевезення вантажів або виконати певний сегмент робіт (наприклад, тільки підготовку документів і декларування). Крім того, у нас функціонує консультаційний центр, який завжди готовий підібрати для вас найбільш прийнятний варіант доставки. Протягом всієї транспортування персонал нашої компанії здійснює моніторинг: інформація про місцезнаходження кожної партії завжди доступна.

Міжнародні перевезення автотранспортом:

Це найбільш поширений вид транспорту: він мобільний, доступний практично в будь-якому населеному пункті і відрізняється невисокими витратами. РоссТрансЕкспедіція надає комплексний сервіс по організації міжнародних автомобільних перевезень з європейських країн в РФ, а також автодоставку в інших регіонах як складову частину мультимодальних перевезень. Пріоритетні напрямки нашої діяльності - Скандинавія, Європа, Китай та СНД.

Пріоритетні напрямки нашої діяльності - Скандинавія, Європа, Китай та СНД


Міжнародні перевезення по морю:

Морські міжнародні перевезення використовуються при необхідності долати значні відстані. Вони надійні і дозволяють доставляти великі партії товару в найвіддаленіші точки світу за низькими тарифами, з можливістю планування часу доставки. Ми здійснюємо вантажоперевезення в наступних контейнерах: 20 "DC, 40" DC, 40 "HC, і їх різних варіаціях - рефрижератори, цистерни, опен-топи, Flatrack.

Наші послуги:

  • Підбір необхідного контейнера
  • Доставку «від порту до порту» або «від дверей до дверей»
  • Інформація про місцезнаходження вантажу в режимі реального часу
  • Міжнародні перевезення небезпечних вантажів
  • Внутріпортове експедирування в Санкт-Петербурзі, Гельсінкі, Котке, Мууга
  • Вантажно-розвантажувальні роботи в порту і вивезення вантажу до складу одержувача

Ми здійснюємо великі обсяги морських контейнерних перевезень , Завдяки чому багато контрагентів дають нам знижки. Тому ми пропонуємо ще вигідніші розцінки на транспортування і встановлюємо особливі умови для постійних клієнтів.

Міжнародні перевезення літаком:

У ситуаціях, коли вантаж повинен бути доставлений в найкоротші терміни, застосовується авіадоставка. У зв'язку з великою вартістю авіаперевезення зазвичай вибирають для вантажів невеликої маси і габаритів. Але якщо вам необхідно доставити щось об'ємне і важковагове, наші фахівці готові розробити маршрут міжнародного перевезення на спеціальних вантажних літаках - фрайтерах. Вони курсують між найбільшими вузловими аеропортами світу з високою регулярністю.

Зв'яжіться з нами за телефонами в Санкт-Петербурзі 8 (812) 643-44-08, або в Москві 8 (499) 390-76-81, щоб отримати потрібну вам консультацію з будь-якого питання зі сфери транспортної логістики та митного оформлення вантажів. Для оперативності, заповніть " Online розрахунок "І дізнайтеся актуальну ціну на доставку вашого вантажу. [email protected]

Новости