Міжнародні перевезення з Великобританії. Доставка до Великобританії

  1. Що возимо:
  2. Міжнародне перевезення вантажів "під ключ" в повідомленні з Великобританією
  3. Перевезення особистих речей та квартирний переїзд з / в Великобританію "під ключ"
  4. Міжнародне перевезення товарів з / до Великобританії "під ключ"
  5. Напрямки перевезення вантажів "під ключ" в повідомленні з Великобританією

Компанія "VITALSPECSERVICE" надає послуги з міжнародних перевезень вантажів у міжнародному сполученні з Сполученим Королівством Великої Британії та Північної Ірландії. Ми доставимо ваш вантаж в будь-яку частину країни: Англію, Уельс, Шотландію та Північну Ірландію.

Що возимо:

Мультимодальна перевезення вантажів у міжнародному сполученні з Великобританією здійснюється з використанням різного виду транспорту, здатного перевозити від 1 до 120 тонн. Найбільш затребувані стандартні автомобілі вантажопідйомністю до 20-22 тонн. Також залучаються автоцистерни, рефрижератори, скотовози, трали та іншої автотранспорт. Крім автотранспорту для перевезення вантажів з / в Великобританію задіюються пороми, морський і авіатранспорт.

"VITALSPECSERVICE" займається міжнародною доставкою вантажів (від посилки * до негабаритного або небезпечного вантажу) практично до будь-якої точки світу.

VITALSPECSERVICE займається міжнародною доставкою вантажів (від посилки * до негабаритного або небезпечного вантажу) практично до будь-якої точки світу

Міжнародне перевезення вантажів "під ключ" в повідомленні з Великобританією

Крім стандартної послуги вантажоперевезення в повідомленні з Великобританією пропонуємо перевезення вантажів "під ключ" : Квартирний переїзд, перевезення особистих речей, комерційних вантажів (імпрот / експорт товарів). Даний тип перевезення звільняє вас від тягот, адже всі турботи про транспортування вашого вантажу ми беремо на себе. Вам же залишається дождатся прибиті вашого вантажу до місця доставки, наш менеджер буде інформувати вас про поточний етапі перевезення.

Перевезення особистих речей та квартирний переїзд з / в Великобританію "під ключ"

допоможемо в квартирному переїзді з / в Велікобітанію. Дбайливо, в цілості й схоронності "під ключ" доставимо ваші домашні, особисті речі, попередньо проконсультувавши вас з усіх питань щодо перевезення, митного оформлення і упаковки речей.

Міжнародне перевезення товарів з / до Великобританії "під ключ"

Організуємо імпорт або експорт товару з Великобританії. Видобувається в королівстві залізна руда не покриває потреб добре розвиненою чорної металургії, а тому додатково імпортується з інших держав. За виробництвом чавуну і сталі, країна займає не останнє місце в світі. Також кольорова металургія, сировина для якої є ще однією важливою статтею імпорту - одна з найбільш розвинених в Європі. На експорт же йдуть чавун, сталь, уран, цирконій, берилій та інші кольорові метали. Велика їх частина йде в США і Німеччину.

Великобританія на другому місці в світі за обсягом експорту каоліну - білої глини, яка є матеріалом для виробництва порцеляни. Також для керамічної промисловості тут добувають і інші види глини.

У країні розвинена електротехнічна галузь, виробництво обчислювальної техніки і радіоелектронного обладнання. Хімічна промисловість дає хімікати, синтетичні волокна, пластмаси. У цій галузі розвиваються наукомісткі напрямки. Важливу роль відіграє фармацевтична галузь, в якій активно інвестуються всілякі дослідження.

Головні текстильні товари - овеча шерсть і вироби з пряжі, які дуже цінуються в багатьох країнах і експортуються в великих масштабах. З харчової промисловості на світовий ринок виходять концентрати, напої (чай, джин, віскі та інше), а також тютюнові вироби.

Найбільша галузь промисловості - машинобудування, продукція якої все більше зміщується в бік наукомісткої. Дуже важливе місце тут займає автомобілебудування і авіаційна промисловість. Остання займає лідируючі позиції в світі.

Великобританія активно імпортує сільськогосподарську продукцію - вершкове масло, цукор, пшеницю, бекон, яловичину і телятину. Найбільші партнери по міжнародній торгівлі - Німеччина, США, Франція, Ірландія, Нідерланди.

Напрямки перевезення вантажів "під ключ" в повідомленні з Великобританією

Доставка вантажів у міжнародному сполученні з Великобританією від VITALSPECSERVICE

Компанія "VITALSPECSERVICE" забезпечує міжнародні вантажоперевезення, дотримуючись усіх формальностей. Логісти прокладають найбільш зручні маршрути, надають всю необхідну допомогу, особливо при виникненні нестандартних ситуацій. Коли вам потрібно переправити вантаж з однієї країни в іншу, просто зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом.

Доставка вантажів з компанією «VITALSPECSERVICE» - це оперативно, безпечно і вигідно.

Новости